- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.461
ne ısle ugrasıyorsnz?Tam 10 yaş büyüğüm sizden zaman ne kadar da hızlı geçiyor vayy bee :))))
ne ısle ugrasıyorsnz?
ısyerınde kıtap okumaya fırsat buluyomusunuzBölüm yöneticisiyim :)
benımde yenı bıtıyor ayaklarımın dıbınde soba var ama sırtım usuyorReglim başladı, çok ağrım var keşke sıcak su torbası getirseydim ayaklarım üşüyor off offff
ısyerınde kıtap okumaya fırsat buluyomusunuz
benımde yenı bıtıyor ayaklarımın dıbınde soba var ama sırtım usuyor
sız hergun burada oluyormusunuz
pek değil nadiren öğlen aralarında 5-10 sayfa ama ben çoğunlukla serviste okuyorum günde en az 2 saat yolda geçiyor hatta daha fazla ama son günlerde sabahlarıda uyumaya alıştım akşamları okuyorum.
Birde tv hiç izlemiyorum sadece haftada bir kaç film o kadar, onun dışında her akşam evde okuma saatimiz var oğluşumla :)
ne kdr guzel okumak en guzelı degılmı ben dızı ızlemeyı sevmıyorum artık ,Ben aslında bu ay pek yoğunum o yüzden sık gelemiyorum ama normalde her gün uğrayıp yazarım girdiğim topiclere mutlaka...
ne kdr guzel okumak en guzelı degılmı ben dızı ızlemeyı sevmıyorum artık ,
sızler gelıyorsanuz bende ugrarım hergun
ee tanısalım mı=)gel gel illa birileri olur buarada
Zeliscim biz Kartepe ye kendi arabamızda gittik ama ilk önce Maşukiye de kahvaltı yaptığımız için biz Kartepe ye çıkana kadar 12 olmuştu ve geri döndük çünkü hiç park yeri kalmamıştı. Ama turlar belki daha demeyimlidir.erken giderler .millet ellerinde kayaklar arabaları park edip çıkıyordu tepeye.çok kalabalıktı.gel gel illa birileri olur buarada
ee tanısalım mı=)
nerede yasıyorsunuz
sız kocaelınde yasıyorsunuz heralde ,Günaydın bayanlar
Zeliscim biz Kartepe ye kendi arabamızda gittik ama ilk önce Maşukiye de kahvaltı yaptığımız için biz Kartepe ye çıkana kadar 12 olmuştu ve geri döndük çünkü hiç park yeri kalmamıştı. Ama turlar belki daha demeyimlidir.erken giderler .millet ellerinde kayaklar arabaları park edip çıkıyordu tepeye.çok kalabalıktı.
Bu arada germinale devam edeceğim bugün
Günaydın bayanlar
Zeliscim biz Kartepe ye kendi arabamızda gittik ama ilk önce Maşukiye de kahvaltı yaptığımız için biz Kartepe ye çıkana kadar 12 olmuştu ve geri döndük çünkü hiç park yeri kalmamıştı. Ama turlar belki daha demeyimlidir.erken giderler .millet ellerinde kayaklar arabaları park edip çıkıyordu tepeye.çok kalabalıktı.
Bu arada germinale devam edeceğim bugün
o zaman anadolu yakasına gecıyorsunuz sanırım hergun ?Tabi ki :)
İstanbulda yaşıyorum Avrupa yakasındayım evimle işimin arası 30 km ama servis güzergahı ve İstanbul trafiği yolculuk süresini uzatıyor. 32 yaşındayım, evliyim ve 8 yaşında bir oğlum var.
günaydın hatunlar nasılsınız? ben bu sabah pek iyi değilim.otobüsde başım döndü,miğdem bulandı.şimdide kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum.ufff akşam olsa da gitsek modundayım yani
gunaydıngünaydın hatunlar nasılsınız? ben bu sabah pek iyi değilim.otobüsde başım döndü,miğdem bulandı.şimdide kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum.ufff akşam olsa da gitsek modundayım yani
o zaman anadolu yakasına gecıyorsunuz sanırım hergun ?
trafık cok zor oluyor bende suan dedemlerde kalıyorum anadolu yakasında oturuyor onlarda oradan kocaelı dılovasına gelıyorum taa cok yotuluyor ınsan
Ay canım senin belirtiler başladı desene.bende kızımdayken işe giderken her Sabah çıkarırdım.ama haftasonu evdeyken birşey olmazdı.3 4 ay böyle geçecekgünaydın hatunlar nasılsınız? ben bu sabah pek iyi değilim.otobüsde başım döndü,miğdem bulandı.şimdide kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum.ufff akşam olsa da gitsek modundayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?