- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Açlık oyunları serisini okudum keyifle ama filmlerini izlemedim. Kitapların filme çevrilmiş hali pek tatmin etmiyor beni. En azından Alacakaranlık serisinde böyle hissettim.
Filmi muhakkak izlemelisin diyor musunuz?
Bir süre nazlanmaya ayırdım kendimiaaaaa heççç öyle şey olur mu???
Ben yapmam öyle şeylerrrrr
Sen cankızsın birsin teksinnn
sordum sadece
belki sende kardeşlerim artsın istersin diye şeyttim
Bir süre nazlanmaya ayırdım kendimi
filmini şiddetle tavsiye ediyorumAçlık oyunları serisini okudum keyifle ama filmlerini izlemedim. Kitapların filme çevrilmiş hali pek tatmin etmiyor beni. En azından Alacakaranlık serisinde böyle hissettim.
Filmi muhakkak izlemelisin diyor musunuz?
filmini şiddetle tavsiye ediyorum
izlemezsen bizimle dıılsınE izlemek farz oldu o zaman
böğürtlen kışı mart menekşeleri yağmurdan sonra ve son kamelya kitaplarını okudum hepside harikaydııı :) şimdide yeni çıkan kitabı gündüz sefasını almak için sabırsızlanıyorummm :) En çok etkileyen böğürtlen kuşu ve yağmur sonrasıydı :)
Kitap kardeşliği çok güzel. Kitap hediye etmek, almak çok güzel. O yüzden geçen sene ben kitap kategorisi başlığı altında kitap çekilişi organize etmiştim. Bu sene de yapmak istedim ama pek tutmadı, olsun biz de minik bir çekiliş düzenledik. Hatta ben bugün kurbanımın hediyesini bugün yolladım. Burada da yapalım arada bir kitap çekilişi.
Ay benim de çok kitabım var. Almaya da okumaya da doyamıyorum
Beyoğlu'nun en güzel abisini okudum bir tek. O da gayet güzeldi.
Ben de seviyorum, hem burayı hem kardeşimizikardeşimizi
hayır okumadım ama tavsiye ediyorsan alınacaklarım listesine eklerim :)Hande Altaylı Aşka Şeytan Karışır'ı okudun mu? Okumadıysan onu da tavsiye ederim.
alırım ben onun gönlünü ama yok ki baksanızaaasen onu üzdün
alırım ben onun gönlünü ama yok ki baksanızaaa
gelir gelir üzülme :) Bu topik bağımlılık yapacak sanırım hepimizeçünkü ben varım bağımlılık yaparımmmmmmmmmm Anlat bakalım kendini zeliş ne iş yaparsın sen kaç yaşındasın
22 yaşında 2 aylık yeni evli Angaralı çalışan bir bayanım avukatımtamaaaamm olur anlatayımmm
32 yaşındayım, İstanbuldayım, evliyim, bir oğlum var 7,5 yaşında, çalışıyorum, bölüm yöneticisiyim
sıra sende :)
aaa ne güzel taze evlisiniz yani :)22 yaşında 2 aylık yeni evli Angaralı çalışan bir bayanım avukatımKitap kurduyum KK'yı çok seviyorum ama son zamanlar kaynana gelin kavgaları, ablasıyla eşinin ilişkisi konuları, aldatma konuları beni olumsuz etkilediği için böyle bir topik açtım :) iyiki açtım sizi tanıdımm.
aaa ne güzel taze evlisiniz yani :)
BDV ye hiiiç uğramıyorum bayıyor beni o konularrr
yaş çok gençmiş evlilik tamam meslek tamam ohh misss
aynen hemen mesleğe atıldık stajerken nişan yaptık askerlik bitti evlendik :) ama herşey evlenmeyle bitmiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?