- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.361
Günaydın kızlarrrr :) Bizim konu kitap kurdu bölümüne taşınmış
Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? Ben 2015in 4. kitabındayım siz neler yapıyorsunuz kacıncı kitaptasınız
yok artık 4. kitap mınaptın kuzum sen işde bile kitap okudun sanırım maşallah.ben daha yağmurdan sonradayım.artık yolda kitap okuyamıyorum başım dönüyor.birkaç akşamdırda yoğundum...
oooo bu ayki hediyeyi kendi kendine kendine alacaksın deseneevet iş yerindede okuyorum canım :) Akşamda eşim maç izler yada telefondan oyun oynar bende kitap okurum hedefim bugün 4. kitabıda bitirip 5e gecmek
oooo bu ayki hediyeyi kendi kendine kendine alacaksın deseneben elişi yapmasını çok severim,bu aralarda örgü örüyorum akşamları.sadece yatmadan önce kitap okuyorum ama hızlanmam gerek artık
günaydın
şule 4. kitap mımaşallah
ben daha birincideyim
çocuğun olana kadar oku sonra fırsat bulamazsın
kardeşcimnasılsın göbüşündeki nasıl
ben de face yokKızlarrrrr facede grup kursak kaç kişi katılır bize
ben de face yok
whatsap kurarsanız katılabilirim
neden kısa bir süre belirledin kendineevet 4. kitap :) çocuk olana kadar okuyayım evet kitaplıkta okunmayı bekleyen 20 tane kitabım var onları bitirmem gerek 2-3 ayda
neden kısa bir süre belirledin kendine
canım benim ne hediyesi yapacaksın yorma kendini düşünmen yetergünaydın kardeşciğim, ben iyiyim çok şükür,göbeğimdeki de iyidir inşallah.birşeyin farkında değilim. bulantı,halsizlik filan yok çok şükür.sanırım erken daha. şuleciğim annemde çok örgü örer,bana sıra gelmez bebeğe örmeye yani :) elimdeki örgü bitsin de kardeşciğime bir hediye yapacağım ama karar veremedim ne yapsam . bu arada ben watsapa da varım faceyede
canım benim ne hediyesi yapacaksın yorma kendini düşünmen yeter
zaten yakında akşamları koltukta otururken uyuklamalar başlar :)
hamileliğin ilk 3 ayı bulantı halsizlik biraz zorlar, ikinci 3 ay en rahat dönem enerjik olursun
son 3 ay ağırlaşmaya başlarsın
özendirdin beni ben de bebek istiyorum
1 tane 6 yaşındasenin kaç tane cocugun var canım :)
1 tane 6 yaşında
kardeş istiyor
oldu zaten olacağı kadar arada 2-3 yaş olması daha iyi ama şartlar uygun değildi
şimdi de rahata alıştım uykusuzluk, yorgunluk gözümü korkutuyor
bir yanım da istiyor yaş da geçiyor
öyle ikilemdeyim yani allah hayırlısını nasip etsin
oldu zaten olacağı kadar arada 2-3 yaş olması daha iyi ama şartlar uygun değildi
şimdi de rahata alıştım uykusuzluk, yorgunluk gözümü korkutuyor
bir yanım da istiyor yaş da geçiyor
öyle ikilemdeyim yani allah hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?