• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

ee kardeşi yalnız bırakmamak lazım tabi :)
belki sen doğurana kadar yetişirim :)
allah hayırlısını nasip etsin hepiniz için, benim için de :KK51:

Günaydın kitap kardeşlerim...

Bende cuma başladığım Maksim Gorki Arkadaş'a devam ediyorum. Hafta sonu okuyamadım pek bu gün biter sanırım, kitaplığımda duran ve okunmayı bekleyen sürekli ertelediğim kitaplarımı bitirmeyi planlıyorum bu nedenle uzun bir süre kitap alamayacağım.

Bu arada 2015 in 2. kitabı oluyor bu arada yazmadan geçmeyeyim :)

Günaydın kitap kardeşlerim...

Bende cuma başladığım Maksim Gorki Arkadaş'a devam ediyorum. Hafta sonu okuyamadım pek bu gün biter sanırım, kitaplığımda duran ve okunmayı bekleyen sürekli ertelediğim kitaplarımı bitirmeyi planlıyorum bu nedenle uzun bir süre kitap alamayacağım.

Bu arada 2015 in 2. kitabı oluyor bu arada yazmadan geçmeyeyim :)

aynen bende elimdekileri bitirip kitapsız kalmak istiyorum ve kitapcılara saldırmak istiyorum :)

inşallah kardeşim,teşekkür ederim.bu kadar erken çocuk düşüneceğimi ve bu kadar mutlu olup heyecanlanacağımı hiç tahmin etmezdim :KK23: çoğunuz benden tecrübeli olduğunuz için öneri ve yorumlara açığım :KK66:

Gözün aydın Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah...

Kızlarrrrr facede grup kursak kaç kişi katılır bize :D

ben de face yok
whatsap kurarsanız katılabilirim

bana da her türlü uyar :)

1 tane 6 yaşında
kardeş istiyor

Benim oğlum da 8 yaşında 2. için aynı durumdayız bizde hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Ama bence gerçekten yardım almalısın, sende öyle düşünmüyor musun?

Doktora gittim anestol uyuşturucu krem verdi 1 kere denedik olmadı bakalım bir daha denicez ama eşim tavır yapıyor benimde içimden gelmiyor acıkcası...

ben maddi durumlar nedeniyle 1-2 ay almayacağım bu arada da bekleyen kitapları çıkarayım aradan niyetindeyim :)

Evet maddiyatı düzeltene kadar okursun onalrı hem aklında kalmaz daha şunu okcam bunu okucam diye düşünmezsin

Evet maddiyatı düzeltene kadar okursun onalrı hem aklında kalmaz daha şunu okcam bunu okucam diye düşünmezsin

aynen canım bende öyle planlar içindeyim ama daralmazsam tabi bekleyen kitapların hepsi klasikler ve tarih kitapları :)

ona da hak vermek lazım
duygusal olarak kendini istenmiyor olarak görüyor
sen düzelince onda problem başlayabilir hazırlıklı olman lazım genelde öyle oluyor
bence kendine süre belirle hergün 15-20 dk çalış mesela

Artık oda ne yapacagını şaşırdı ve prezervatife suç buluyor garibim ben bunun yüzünden yapamıyorum takmıcam artık diyor :(

sağolasın zelişciğim,hadi bakalım kardeşimle seni ardımdan bekliyorum o zaman doğumhaneye :)

Back