- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.381
egzersiz yaptınmı haftasonuamin.. hayırlısı olsun tabi ama bir tane ile kalmayın kardeşi olması çocugunuzun en doğal hakkı :)
egzersiz yaptınmı haftasonu
kitap okumadaki azmini bunda da görmek isteriz :)
yapmadımeşim konuşmuyor artık benimle küstü
aaa neden konuşmuyor ki umarım ciddi bişey değildir.
Günaydın kitap kardeşlerim...
Bende cuma başladığım Maksim Gorki Arkadaş'a devam ediyorum. Hafta sonu okuyamadım pek bu gün biter sanırım, kitaplığımda duran ve okunmayı bekleyen sürekli ertelediğim kitaplarımı bitirmeyi planlıyorum bu nedenle uzun bir süre kitap alamayacağım.
Bu arada 2015 in 2. kitabı oluyor bu arada yazmadan geçmeyeyim :)
inşallah kardeşim,teşekkür ederim.bu kadar erken çocuk düşüneceğimi ve bu kadar mutlu olup heyecanlanacağımı hiç tahmin etmezdimçoğunuz benden tecrübeli olduğunuz için öneri ve yorumlara açığım
Kızlarrrrr facede grup kursak kaç kişi katılır bize
ben de face yok
whatsap kurarsanız katılabilirim
1 tane 6 yaşında
kardeş istiyor
aman vajinismus yüzünden işte
aynen bende elimdekileri bitirip kitapsız kalmak istiyorum ve kitapcılara saldırmak istiyorum :)
Ama bence gerçekten yardım almalısın, sende öyle düşünmüyor musun?
Doktora gittim anestol uyuşturucu krem verdi 1 kere denedik olmadı bakalım bir daha denicez ama eşim tavır yapıyor benimde içimden gelmiyor acıkcası...
ben maddi durumlar nedeniyle 1-2 ay almayacağım bu arada da bekleyen kitapları çıkarayım aradan niyetindeyim :)
Evet maddiyatı düzeltene kadar okursun onalrı hem aklında kalmaz daha şunu okcam bunu okucam diye düşünmezsin
aynen canım bende öyle planlar içindeyim ama daralmazsam tabi bekleyen kitapların hepsi klasikler ve tarih kitapları :)
ona da hak vermek lazımyapmadımeşim konuşmuyor artık benimle küstü
ona da hak vermek lazım
duygusal olarak kendini istenmiyor olarak görüyor
sen düzelince onda problem başlayabilir hazırlıklı olman lazım genelde öyle oluyor
bence kendine süre belirle hergün 15-20 dk çalış mesela
Artık oda ne yapacagını şaşırdı ve prezervatife suç buluyor garibim ben bunun yüzünden yapamıyorum takmıcam artık diyor
offf çok zor bir durum aslında çokda bilgi sahibi değilim bu konularda ama kremler işe yaramıyor mu?
kendiliğinden bitmez canım 10 yıl da beklesen değişmezbana yaramıyorevet çok zor bitsin artık bu sınav Allahım
egzersizlere başlamaya karar verdimkendiliğinden bitmez canım 10 yıl da beklesen değişmez
beynini hazırlaman lazım sende bitiyor iş
amanınn doğumhanemisağolasın zelişciğim,hadi bakalım kardeşimle seni ardımdan bekliyorum o zaman doğumhaneye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?