Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

ee kardeşi yalnız bırakmamak lazım tabi :)
belki sen doğurana kadar yetişirim :)
allah hayırlısını nasip etsin hepiniz için, benim için de

Günaydın kitap kardeşlerim...

Bende cuma başladığım Maksim Gorki Arkadaş'a devam ediyorum. Hafta sonu okuyamadım pek bu gün biter sanırım, kitaplığımda duran ve okunmayı bekleyen sürekli ertelediğim kitaplarımı bitirmeyi planlıyorum bu nedenle uzun bir süre kitap alamayacağım.

Bu arada 2015 in 2. kitabı oluyor bu arada yazmadan geçmeyeyim :)

aynen bende elimdekileri bitirip kitapsız kalmak istiyorum ve kitapcılara saldırmak istiyorum :)

Gözün aydın Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah...

Kızlarrrrr facede grup kursak kaç kişi katılır bize

ben de face yok
whatsap kurarsanız katılabilirim

bana da her türlü uyar :)

1 tane 6 yaşında
kardeş istiyor

Benim oğlum da 8 yaşında 2. için aynı durumdayız bizde hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Evet maddiyatı düzeltene kadar okursun onalrı hem aklında kalmaz daha şunu okcam bunu okucam diye düşünmezsin

Evet maddiyatı düzeltene kadar okursun onalrı hem aklında kalmaz daha şunu okcam bunu okucam diye düşünmezsin

aynen canım bende öyle planlar içindeyim ama daralmazsam tabi bekleyen kitapların hepsi klasikler ve tarih kitapları :)

Artık oda ne yapacagını şaşırdı ve prezervatife suç buluyor garibim ben bunun yüzünden yapamıyorum takmıcam artık diyor

Artık oda ne yapacagını şaşırdı ve prezervatife suç buluyor garibim ben bunun yüzünden yapamıyorum takmıcam artık diyor

offf çok zor bir durum aslında çokda bilgi sahibi değilim bu konularda ama kremler işe yaramıyor mu?

sağolasın zelişciğim,hadi bakalım kardeşimle seni ardımdan bekliyorum o zaman doğumhaneye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…