• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Duyuruuuuuuuuuuu; (Bu yazı konunun ilk mesajınada eklenmiştir sevgiler )

Ricalarımız;

1-Haftada en az 2-3 kez topiğe ugramanızı rica ediyorum, bu şekilde hem selam verip kendinizi hatırlatmış olacaksınız hemde kitap kardeşiniz benim kardeşim nerelerde diye üzülmücek :D(Not: O hafta KK'ya hiç girmediyse sıkıntı yok ama giripte buraya ugramazsa kardeşlerimiz çookk üzülürr)

2-Herkes kitap bildiriminde bulunacak ve Ay sonunda en çok kitap okuyana bendeniz topik sahibinizden bir kitap hediye edilecektir :KK66:

Arkadaşlar kurallarımız bunlar şimdilik umarım uyarız hep birlikte :D
İlgililere duyurulurr :D

mabel mabel & Dea-tacita Dea-tacita

@kedifatos & @srpcnrdnz

azra2004 azra2004 & Love of Coffee Love of Coffee

@__ATALANTE & z_e_l_i_s z_e_l_i_s

kitapseverim kitapseverim & moonserose moonserose

Günaydın kızlarrrr :) Bizim konu kitap kurdu bölümüne taşınmış :D
Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? Ben 2015in 4. kitabındayım siz neler yapıyorsunuz kacıncı kitaptasınız

yok artık 4. kitap mı :rolleyes: naptın kuzum sen işde bile kitap okudun sanırım :-) maşallah.ben daha yağmurdan sonradayım.artık yolda kitap okuyamıyorum başım dönüyor.birkaç akşamdırda yoğundum...

yok artık 4. kitap mı :rolleyes: naptın kuzum sen işde bile kitap okudun sanırım :-) maşallah.ben daha yağmurdan sonradayım.artık yolda kitap okuyamıyorum başım dönüyor.birkaç akşamdırda yoğundum...

evet iş yerindede okuyorum canım :) Akşamda eşim maç izler yada telefondan oyun oynar bende kitap okurum hedefim bugün 4. kitabıda bitirip 5e gecmek

evet iş yerindede okuyorum canım :) Akşamda eşim maç izler yada telefondan oyun oynar bende kitap okurum hedefim bugün 4. kitabıda bitirip 5e gecmek
oooo bu ayki hediyeyi kendi kendine kendine alacaksın desene :-) ben elişi yapmasını çok severim,bu aralarda örgü örüyorum akşamları.sadece yatmadan önce kitap okuyorum ama hızlanmam gerek artık :KK4:

oooo bu ayki hediyeyi kendi kendine kendine alacaksın desene :-) ben elişi yapmasını çok severim,bu aralarda örgü örüyorum akşamları.sadece yatmadan önce kitap okuyorum ama hızlanmam gerek artık :KK4:

ama bebişede birşeyler örmeyi ihmal etmee :)

Kızlarrrrr facede grup kursak kaç kişi katılır bize :D

günaydın
şule 4. kitap mı :KK57: maşallah
ben daha birincideyim :KK45:
çocuğun olana kadar oku sonra fırsat bulamazsın

kardeşcim :KK74:nasılsın göbüşündeki nasıl :anneadayı:

günaydın
şule 4. kitap mı :KK57: maşallah
ben daha birincideyim :KK45:
çocuğun olana kadar oku sonra fırsat bulamazsın

kardeşcim :KK74:nasılsın göbüşündeki nasıl :anneadayı:

evet 4. kitap :) çocuk olana kadar okuyayım evet kitaplıkta okunmayı bekleyen 20 tane kitabım var onları bitirmem gerek 2-3 ayda :D

günaydın kardeşciğim, ben iyiyim çok şükür,göbeğimdeki de iyidir inşallah.birşeyin farkında değilim. bulantı,halsizlik filan yok çok şükür.sanırım erken daha. şuleciğim annemde çok örgü örer,bana sıra gelmez bebeğe örmeye yani :) elimdeki örgü bitsin de kardeşciğime bir hediye yapacağım ama karar veremedim ne yapsam . bu arada ben watsapa da varım faceyede ;)

günaydın kardeşciğim, ben iyiyim çok şükür,göbeğimdeki de iyidir inşallah.birşeyin farkında değilim. bulantı,halsizlik filan yok çok şükür.sanırım erken daha. şuleciğim annemde çok örgü örer,bana sıra gelmez bebeğe örmeye yani :) elimdeki örgü bitsin de kardeşciğime bir hediye yapacağım ama karar veremedim ne yapsam . bu arada ben watsapa da varım faceyede :KK66:
canım benim ne hediyesi yapacaksın yorma kendini düşünmen yeter :KK19:
zaten yakında akşamları koltukta otururken uyuklamalar başlar :)
hamileliğin ilk 3 ayı bulantı halsizlik biraz zorlar, ikinci 3 ay en rahat dönem enerjik olursun
son 3 ay ağırlaşmaya başlarsın
özendirdin beni ben de bebek istiyorum :KK48:

canım benim ne hediyesi yapacaksın yorma kendini düşünmen yeter :KK19:
zaten yakında akşamları koltukta otururken uyuklamalar başlar :)
hamileliğin ilk 3 ayı bulantı halsizlik biraz zorlar, ikinci 3 ay en rahat dönem enerjik olursun
son 3 ay ağırlaşmaya başlarsın
özendirdin beni ben de bebek istiyorum :KK48:

senin kaç tane cocugun var canım :)

oldu zaten olacağı kadar arada 2-3 yaş olması daha iyi ama şartlar uygun değildi
şimdi de rahata alıştım uykusuzluk, yorgunluk gözümü korkutuyor
bir yanım da istiyor yaş da geçiyor
öyle ikilemdeyim yani allah hayırlısını nasip etsin

oldu zaten olacağı kadar arada 2-3 yaş olması daha iyi ama şartlar uygun değildi

amin.. hayırlısı olsun tabi ama bir tane ile kalmayın kardeşi olması çocugunuzun en doğal hakkı :)

herşeyin hayırlısı canım ama ebeveynlerin çocuğuna yapacağı en büyük kötülük onu kardeşsiz bırakmaktır.hadi bakiiimm tembelliği bırak,boş durma , çalış . :KK70:oğulcuğun haklı,bir kardeş yapmanın tam zmanı

Back