- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.321
tarhana çorbası kesin ama yanına ne yemek yapcam bilmiyorum
Tarhanayı sucuklu denedin mi? Muhteşem bir lezzet. Canım istedi şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarhana çorbası kesin ama yanına ne yemek yapcam bilmiyorum
kardeş gelmedi doktordan sonra eve gider heralde
evden girmiyor mu acaba? meraktayız..kardeş gelmedi doktordan sonra eve gider heralde
günaydın teyzelerim,ben 5 haftalık bir keseciğim ,1 hafta sonra canlanacağım inşallah.annem işe gitmedi, babam annemi yemeğe götürdü,akşamda çaya misafirleri geldi kk ya giremedi ama hepiniz aklındaymışsınız ve sizi seviyormuş annem
günaydın teyzelerim,ben 5 haftalık bir keseciğim ,1 hafta sonra canlanacağım inşallah.annem işe gitmedi, babam annemi yemeğe götürdü,akşamda çaya misafirleri geldi kk ya giremedi ama hepiniz aklındaymışsınız ve sizi seviyormuş annem
Ayyy bu çok güzel bir haber.
Inşallah benim de olur :)
Kızlar günaydın. Nasılsınız?
Buraya girmediğinizden şikayet etmişsiniz.
Ben kendimce gerekçelerimi açıklayım da.
Evde internetimiz yok. Telefonu modem yapıp ipadden giriyorum. Internet paketim sürekli bitiyor. Kadınlar klübü sitesi fazla internet tüketiyor. Internetim bitmese bile hızı kısıtlanıyor. Bir sayfayı açmak 10 dk sürebiliyor.
Hastanede çalıştığım için de yoğun çalışıyorum.
Heyyyy nasıldınız?
Kardeşimm biz iyiyiz sen nasılsın? Dardı başına diyorum bebek için :)
Ay inşallah valla
Ayyy çok sevindim canım. Hadi gözünüz aydın. Hayırlı evlat olur inşallah. Bizde seni seviyoruz
inşallah arkadaşım,ALLAH ım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.
sağol canım inşallah uzun zamandır böyle heyecanlandığımı hatırlamıyorum.doktorla konuşurken sesimin titrediğini hissettim. cidden çok farklı bir duyguymuş,kesesini görmek bile çok heyecan verici.bak hala ellerim titriyor ...
Benim de daha vaktim var ama herhalde benimki hiç heyecanlı olmaz, gider kendi kendime tahlil yaptırır sonucuna da kendim bakarım herhalde.
Ama çoook sevindim senin için.
teşekkür ederim ama neden heyecanlı olmasın ki? eminim sende heyecanlanırsın
Ev çok soğuk dünden beri donuyorum.
Bu gece -14 derece olacakmış Ankara.
Tarhanayı sucuklu denedin mi? Muhteşem bir lezzet. Canım istedi şimdi
Arada ugra cnaım özletme kendiniiiKizlar ablam yarin burda olacak , 1 hafta yokum , beni ozleyinn
Ayyy bu çok güzel bir haber.
Inşallah benim de olur :)
Kızlar günaydın. Nasılsınız?
Buraya girmediğinizden şikayet etmişsiniz.
Ben kendimce gerekçelerimi açıklayım da.
Evde internetimiz yok. Telefonu modem yapıp ipadden giriyorum. Internet paketim sürekli bitiyor. Kadınlar klübü sitesi fazla internet tüketiyor. Internetim bitmese bile hızı kısıtlanıyor. Bir sayfayı açmak 10 dk sürebiliyor.
Hastanede çalıştığım için de yoğun çalışıyorum.
Heyyyy nasıldınız?
Yoğurtlu değil normal tarhana çorbasına sucuk çok yakışıyor. Yoğurtlu tarhana hiç yemedim.hayır hiç denemedim yogurtlu tarhanaya sucuk demi ?
Arada ugra cnaım özletme kendiniii
Hadi hayırlı ugurlu olsunn :) Senin adıne çok sevindim canım benimm
İnşallah rabbim sanada kısmet eder canım
Arada girdin mi selam verdin mi sıkıntı yok zaten
Ben iyiym çok şükür işe yeni geldim 1 saat takılıp gitcem :)
Yoğurtlu değil normal tarhana çorbasına sucuk çok yakışıyor. Yoğurtlu tarhana hiç yemedim.