• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

teşekkürler hatunlar,ismim ayşegül :KK66: haklısın,yaşamadan anlaşılacak bir güzellik değil bu sanırım

günaydın teyzelerim,ben 5 haftalık bir keseciğim ,1 hafta sonra canlanacağım inşallah.annem işe gitmedi, babam annemi yemeğe götürdü,akşamda çaya misafirleri geldi kk ya giremedi ama hepiniz aklındaymışsınız ve sizi seviyormuş annem :KK36:

hayırlı olsun canım çok sevindim.çocuk sevgisi bambaşka bişey .Allah isteyipte olmayanlara da nasip etsin inş.Bizim kız bazen haftasonu babaneye gidiyor da evin neşesi kalmıyor. hayalet ev gibi oluyor. evimimizin biricik prensesi

hayırlı olsun canım çok sevindim.çocuk sevgisi bambaşka bişey .Allah isteyipte olmayanlara da nasip etsin inş.Bizim kız bazen haftasonu babaneye gidiyor da evin neşesi kalmıyor. hayalet ev gibi oluyor. evimimizin biricik prensesi

teşekkür ederim canım,ah ne güzel insanın kzı olması değil mi? ALLAH ım sağlıklı,hayırlısını versin ama bende kız çocuklarını çok severim :KK23:

günaydın teyzelerim,ben 5 haftalık bir keseciğim ,1 hafta sonra canlanacağım inşallah.annem işe gitmedi, babam annemi yemeğe götürdü,akşamda çaya misafirleri geldi kk ya giremedi ama hepiniz aklındaymışsınız ve sizi seviyormuş annem :KK36:

oyy harika bir haber bu :))
tebrik ederim :)))

ben ve kızım da sizi seviyoruz :KK68:

Kızlar herkese hayırlı Cumartesiler :)
Cumartesi güzel bir gündür :)

kardeşimin gönderdiği kitaplarım geldi...
Ya bir de sürpriz vardı pakette, öyle sevindik ki kızımın hediyesi için gözlerimiz doldu.
Teşekkürler mabel mabel kardeş :KK68:

Ama merak ettik biz şimdi :)

Selamlar
Kardeşcan gözün aydin
Hamilelik benim hayatimdaki en güzel dönemdi inşallah senin için de öyle olur mis kokusuyla kucagina alirsin kuzunu :):KK68:

inşallah kardeşim,teşekkür ederim.bu kadar erken çocuk düşüneceğimi ve bu kadar mutlu olup heyecanlanacağımı hiç tahmin etmezdim :KK23: çoğunuz benden tecrübeli olduğunuz için öneri ve yorumlara açığım ;)

inşallah kardeşim,teşekkür ederim.bu kadar erken çocuk düşüneceğimi ve bu kadar mutlu olup heyecanlanacağımı hiç tahmin etmezdim :KK23: çoğunuz benden tecrübeli olduğunuz için öneri ve yorumlara açığım :KK66:
İnşallah benim hamileliklerim gibi sorunsuz bir hamilelik geçirirsin fıstık. Sıfır bulantı, sıfır halsizlik :)

Her gün 2 ceviz yemeyi unutma. Bir bardak sütünü de ihmal etme. Aklıma geldikçe yazacağım :)

çok cici, el örgüsü yelek göndermiş kızıma, bu havalarda ısınsın diye. Tam da kızıma göre oldu :KK68:

Çok ince bir düşünce bravo mabel mabel iyi günlerde giysin prenses :)

çok güzel bir sürpriz,mabel in elleri dert görmesin,senin prensesinde güle güle eskitsin :KK68:

kızlarr ben bu mesajları yeni görüyorum,çok teşekkürler, ne demek beğenmene çok sevindim kardeşim,ben daha neler örerim bu güzelliğe:KK49:

kızlarr ben bu mesajları yeni görüyorum,çok teşekkürler, ne demek beğenmene çok sevindim kardeşim,ben daha neler örerim bu güzelliğe:KK49:

Ben yeteneksizim tamamen el işi örgü dantel vs konusunda. Hayatım boyunca hiçbir şey örüp bitirmedim. Heveslenip başladığım beceremediğim olup bir karış olmadan bırakmışımdır :)
Çok değerli o yüzden bu hediyen, çook teşekkürler..

günaydın hatunlar,nasılsınız? çok şükür bugün hava dünden güzel samsunda.dün o kadar rüzgar vardı ki cesaret edemedim gezmeye :KK51:

Günaydın kızlarrrr :) Bizim konu kitap kurdu bölümüne taşınmış :D
Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? Ben 2015in 4. kitabındayım siz neler yapıyorsunuz kacıncı kitaptasınız

Gülcüm güğle güle kullan mabelcim seninde kesene bereket ellerine sağlık :) Böyle şeyler gördükce mutlu oluyorum ve bir kez daha iyiki bu sayfayı acmışım diyorum :) İlk başta çok korkmuştum tek kalacagım diye :)

Back