- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.341
teşekkürler hatunlar,ismim ayşegül haklısın,yaşamadan anlaşılacak bir güzellik değil bu sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın teyzelerim,ben 5 haftalık bir keseciğim ,1 hafta sonra canlanacağım inşallah.annem işe gitmedi, babam annemi yemeğe götürdü,akşamda çaya misafirleri geldi kk ya giremedi ama hepiniz aklındaymışsınız ve sizi seviyormuş annem
hayırlı olsun canım çok sevindim.çocuk sevgisi bambaşka bişey .Allah isteyipte olmayanlara da nasip etsin inş.Bizim kız bazen haftasonu babaneye gidiyor da evin neşesi kalmıyor. hayalet ev gibi oluyor. evimimizin biricik prensesi
günaydın teyzelerim,ben 5 haftalık bir keseciğim ,1 hafta sonra canlanacağım inşallah.annem işe gitmedi, babam annemi yemeğe götürdü,akşamda çaya misafirleri geldi kk ya giremedi ama hepiniz aklındaymışsınız ve sizi seviyormuş annem
Kızlar herkese hayırlı Cumartesiler :)
Cumartesi güzel bir gündür :)
kardeşimin gönderdiği kitaplarım geldi...
Ya bir de sürpriz vardı pakette, öyle sevindik ki kızımın hediyesi için gözlerimiz doldu.
Teşekkürler mabel kardeş
Ama merak ettik biz şimdi :)
çok cici, el örgüsü yelek göndermiş kızıma, bu havalarda ısınsın diye. Tam da kızıma göre oldu
çok cici, el örgüsü yelek göndermiş kızıma, bu havalarda ısınsın diye. Tam da kızıma göre oldu
Selamlar
Kardeşcan gözün aydin
Hamilelik benim hayatimdaki en güzel dönemdi inşallah senin için de öyle olur mis kokusuyla kucagina alirsin kuzunu :)
bugun basladim icmeye.cok sukur kan degerlerimde normal ciktiFolik asit iciyormusun canim
İnşallah benim hamileliklerim gibi sorunsuz bir hamilelik geçirirsin fıstık. Sıfır bulantı, sıfır halsizlik :)inşallah kardeşim,teşekkür ederim.bu kadar erken çocuk düşüneceğimi ve bu kadar mutlu olup heyecanlanacağımı hiç tahmin etmezdim çoğunuz benden tecrübeli olduğunuz için öneri ve yorumlara açığım
Çok ince bir düşünce bravo mabel iyi günlerde giysin prenses :)
çok güzel bir sürpriz,mabel in elleri dert görmesin,senin prensesinde güle güle eskitsin
kızlarr ben bu mesajları yeni görüyorum,çok teşekkürler, ne demek beğenmene çok sevindim kardeşim,ben daha neler örerim bu güzelliğe
kızlarr ben bu mesajları yeni görüyorum,çok teşekkürler, ne demek beğenmene çok sevindim kardeşim,ben daha neler örerim bu güzelliğe