- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 128
- 45
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.301
Kitap kardeşimden de haber var, mesaj göndermiş bana sağ olsun. Şimdilik bir sorun yok gibi :) içim rahatladı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huhuhuhh selam bilgelerim,
Gelemiyorum pek bu ay benim için böyle geçecek cidden yoğunum ve stresli biz dönemden geçiyorum. ama fırsat buldukça okuyorum isleri.
Benim iletişim bilgilerim var kardeşimde eğer bir etkinlik filan yapacak olursanız ayrıca bilgi verin bana da...
Bugün yeni kitabıma başlıyorum. Yalnız kadınlar sokağı bitti baştan hiç sarmamıştı ama hakkaten çok güzel bir kitap tavsiye ederim.
Yeni kitabım ise Maksim Gorki Arkadaş
Kitap kardeşimden de haber var, mesaj göndermiş bana sağ olsun. Şimdilik bir sorun yok gibi :) içim rahatladı...
ben deeeçok sevindim canım :)
Selam kızlar, hemşiremizin ani işinin çıkması sebeiyle pazartesi gününe kaldı aşımız... Öyle bir soğuk hava alıp gelmiş olduk :)
şeyma canımEvet ya bende heyecanla bekliyorum :) kitapseverim adını bahşeder misin bize güzel bayan
şeyma canım
Şimdilik kurtuldu fıstık desene :)
Bende öyleydim canım ama geçiyor zamanla. Oğlum aşı olurken ben ondan çok ağlardım Bir zaman sonra alışıyorsun. Yine üzülüyorsun ama için paramparça olmuyor en azından :)o da kurtuldu ben de.. Normalde soğuk kanlıyımdır ama kızım olunca konu acayip panik oluyorum. Elim ayağım kesiliyor, dizlerim tutmuyor ona aşı yaparlarken. Aslında yapılsa iyiydi bugün atlatacaktık, şimdi tekrar aynı stres pazartesi :)
annelik zor iş gerçektenBende öyleydim canım ama geçiyor zamanla. Oğlum aşı olurken ben ondan çok ağlardım Bir zaman sonra alışıyorsun. Yine üzülüyorsun ama için paramparça olmuyor en azından :)
Oğlumun dil altı bağı vardı. Kestirirken ölüyorum sandım
ben bir kere yaptım eşim bu kısır olmuş dedi :)Mercimek çorbası bulgur pilavi yanına bende ne yapsam diye düşünüyorum. İnce bulgurun pilavı çok güzel oluyor kızlar. Denediniz mi bilmiyorum ama çok pratik ve lezzetli. 10 dkda pişiyor.
Bende öyleydim canım ama geçiyor zamanla. Oğlum aşı olurken ben ondan çok ağlardım Bir zaman sonra alışıyorsun. Yine üzülüyorsun ama için paramparça olmuyor en azından :)
Oğlumun dil altı bağı vardı. Kestirirken ölüyorum sandım
ben denemedim, deneyebilirimMercimek çorbası bulgur pilavi yanına bende ne yapsam diye düşünüyorum. İnce bulgurun pilavı çok güzel oluyor kızlar. Denediniz mi bilmiyorum ama çok pratik ve lezzetli. 10 dkda pişiyor.
ben bir kere yaptım eşim bu kısır olmuş dedi :)
ben denemedim, deneyebilirim
nasıl oluyor normal pilavlık bulguru yapar gibi mi?
Canım bulguru salça ve biraz yağ ile kavuruyorsun sonra suyunu ekliyorsun. Ama normal bulgura koyduğundan daha az. Fazla su çekmiyor zaten. Hemencecik pişiyor. Ben normal bulgura biber domates falanda koyarım ama buna koymuyorum. İstersen ekleyebilirsin biberi falan.
ohh hemen başlıyorum :) teşekkürler tarife :)
akşama ne yemek yapsam hiç fikrim yok
siz ne yaptınız bugün için