• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Kitap kardeşimden de haber var, mesaj göndermiş bana sağ olsun. Şimdilik bir sorun yok gibi :) içim rahatladı...

Evet belli zamanlarda topiğe girme zorunluluğu olsun giremiyorsa da z_e_l_i_s z_e_l_i_s gibi haber versin mesela :D

Huhuhuhh selam bilgelerim,

Gelemiyorum pek bu ay benim için böyle geçecek cidden yoğunum ve stresli biz dönemden geçiyorum. ama fırsat buldukça okuyorum isleri.

Benim iletişim bilgilerim var kardeşimde eğer bir etkinlik filan yapacak olursanız ayrıca bilgi verin bana da...

Bugün yeni kitabıma başlıyorum. Yalnız kadınlar sokağı bitti baştan hiç sarmamıştı ama hakkaten çok güzel bir kitap tavsiye ederim.

Yeni kitabım ise Maksim Gorki Arkadaş

Şimdilik kurtuldu fıstık desene :)

o da kurtuldu ben de.. Normalde soğuk kanlıyımdır ama kızım olunca konu acayip panik oluyorum. Elim ayağım kesiliyor, dizlerim tutmuyor ona aşı yaparlarken. Aslında yapılsa iyiydi bugün atlatacaktık, şimdi tekrar aynı stres pazartesi :)

o da kurtuldu ben de.. Normalde soğuk kanlıyımdır ama kızım olunca konu acayip panik oluyorum. Elim ayağım kesiliyor, dizlerim tutmuyor ona aşı yaparlarken. Aslında yapılsa iyiydi bugün atlatacaktık, şimdi tekrar aynı stres pazartesi :)
Bende öyleydim canım ama geçiyor zamanla. Oğlum aşı olurken ben ondan çok ağlardım :KK48: Bir zaman sonra alışıyorsun. Yine üzülüyorsun ama için paramparça olmuyor en azından :)

Oğlumun dil altı bağı vardı. Kestirirken ölüyorum sandım :KK43:

Bende öyleydim canım ama geçiyor zamanla. Oğlum aşı olurken ben ondan çok ağlardım :KK48: Bir zaman sonra alışıyorsun. Yine üzülüyorsun ama için paramparça olmuyor en azından :)

annelik zor iş gerçekten
şu dünyada başka kim için gönülden denirki hastalıklar ona gelmesin bana gelsin diye

Mercimek çorbası bulgur pilavi yanına bende ne yapsam diye düşünüyorum. İnce bulgurun pilavı çok güzel oluyor kızlar. Denediniz mi bilmiyorum ama çok pratik ve lezzetli. 10 dkda pişiyor.

Off nasıl dayandın? O kuzu nasıl dayandı?
Benim kızı ne başkasına tutturabiliyorum içim rahat edip(sanki ben tutmazsam onu bıraktım sanar diye) ne de ben tutabiliyorum off zor vallahi serapcım çok zor.

Mercimek çorbası bulgur pilavi yanına bende ne yapsam diye düşünüyorum. İnce bulgurun pilavı çok güzel oluyor kızlar. Denediniz mi bilmiyorum ama çok pratik ve lezzetli. 10 dkda pişiyor.
ben denemedim, deneyebilirim :D
nasıl oluyor normal pilavlık bulguru yapar gibi mi?

ben bir kere yaptım eşim bu kısır olmuş dedi :)

:KK70::KK70:
ben denemedim, deneyebilirim :D
nasıl oluyor normal pilavlık bulguru yapar gibi mi?

Canım bulguru salça ve biraz yağ ile kavuruyorsun sonra suyunu ekliyorsun. Ama normal bulgura koyduğundan daha az. Fazla su çekmiyor zaten. Hemencecik pişiyor. Ben normal bulgura biber domates falanda koyarım ama buna koymuyorum. İstersen ekleyebilirsin biberi falan.

:KK70::KK70:

Canım bulguru salça ve biraz yağ ile kavuruyorsun sonra suyunu ekliyorsun. Ama normal bulgura koyduğundan daha az. Fazla su çekmiyor zaten. Hemencecik pişiyor. Ben normal bulgura biber domates falanda koyarım ama buna koymuyorum. İstersen ekleyebilirsin biberi falan.

ohh hemen başlıyorum :) teşekkürler tarife :)

Back