- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 128
- 45
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.281
CAnın sağolsun bee yenisini buluruzzzzzzzzz
... önce bi cevap verseydi kardeşim.. belki sebebi vardır... bilemiyorum ki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CAnın sağolsun bee yenisini buluruzzzzzzzzz
Ben de seninkileri bekliyorum once bana gelecek icine birseyler eklicem degünaydın kardeşlerim
yektacım ben bu hafta bir pzt işe gittim hep evdeydim dün avm ye gittik kızımla.Sana daha önce karar verdiğim bişey alacaktım satılmış herhalde yenil yıl sonrası reyonlar değişmiş. ama kitapların bugün yarın eline ulaşır sevk edildi diyor. kızımla evde takılıyoruz bu soğuklarda haftasonu bi aksilik olmazsa eşimin iş arkadaşlarıyla Sapanca Maşukiye ye gideceğiz. hiç gitmedim bakalım foto atarım.
Gitmiyorum canim ya uzun zamandir konusmadik bu konuyu zaten , simdi sen de mi kardessiz kaldin ya kac kisi gitti , yeni eslesme mi yapilacak kiCAnın sağolsun bee yenisini buluruzzzzzzzzz
canım sana tavsiyem fazla üstüne gitme ama süreklide rahatlatcak şeyler söyle madem çok durumunuz yok aileler arası bir söz kesin tatlı yiyin yüzük takın fazla masraflı olmaz büyük nişan istemiyorum dersin. Böyle gezip tozacagımıza nişanlıyken görüşelim de bence belki işe yarar
sakın terk etme sakınnn :)
Gitmiyorum canim ya uzun zamandir konusmadik bu konuyu zaten , simdi sen de mi kardessiz kaldin ya kac kisi gitti , yeni eslesme mi yapilacak ki
ya mabel ne gittim diyor ne kaldım diyor.. Ne de gönderdiğim kitabın eline geçtiğine dair bilgi veriyor. Ben aslında kargo takipten görüyorum teslim edildiğini ama kaşe ile teslim alınmış verdiği adreste. Zaten iş adresiydi.. Ya bana sadece kitapları teslim aldım desin. İstemiyorsa kardeşim olmasın bana göndermesin istemiyorsa önemli değil. Ya valla çok üzgünüm...
Aslında belli kurallar mı koysak acaba? Çünkü bu şekilde birileri mağdur olur. Sonuçta hepimiz bir amaç için buradayız.
korkma canım yarım kaşık şurup verirsin rahatlatırKızlar kızımı aşıya götürmem gerek.. Çok korkuyorum. 4. ay aşısı olacak... Dua edin ateş falan çıkmasın. 2. ay aşılarında ateşlenmemişti kuzum..İnşallah bunu da rahat atlatırız..
Evet ya kardeslerin son durumunun da listesini yayinlarmisin Şule ben hep karistirdimAslında belli kurallar mı koysak acaba? Çünkü bu şekilde birileri mağdur olur. Sonuçta hepimiz bir amaç için buradayız.
Oyy yerim onu sakin sakin olur da biter insallahKızlar kızımı aşıya götürmem gerek.. Çok korkuyorum. 4. ay aşısı olacak... Dua edin ateş falan çıkmasın. 2. ay aşılarında ateşlenmemişti kuzum..İnşallah bunu da rahat atlatırız..
korkma canım yarım kaşık şurup verirsin rahatlatır
yada fitil de işe yarar
Oyy yerim onu sakin sakin olur da biter insallah
... önce bi cevap verseydi kardeşim.. belki sebebi vardır... bilemiyorum ki...
Aslında belli kurallar mı koysak acaba? Çünkü bu şekilde birileri mağdur olur. Sonuçta hepimiz bir amaç için buradayız.
görüşürüz canıminşallah kızlar.. Döndüğüm de görüşürüz. mabel gelirse tutun bırakmayın Kardeşin seni arıyor falan deyin oyalayın
Huhuhuhh selam bilgelerim,
Gelemiyorum pek bu ay benim için böyle geçecek cidden yoğunum ve stresli biz dönemden geçiyorum. ama fırsat buldukça okuyorum isleri.
Benim iletişim bilgilerim var kardeşimde eğer bir etkinlik filan yapacak olursanız ayrıca bilgi verin bana da...
Bugün yeni kitabıma başlıyorum. Yalnız kadınlar sokağı bitti baştan hiç sarmamıştı ama hakkaten çok güzel bir kitap tavsiye ederim.
Yeni kitabım ise Maksim Gorki Arkadaş
Karma aşı olacaksa ateşi olmasada yarım paranox rahatlatır bebişini. Geçmiş olsun canım.Kızlar kızımı aşıya götürmem gerek.. Çok korkuyorum. 4. ay aşısı olacak... Dua edin ateş falan çıkmasın. 2. ay aşılarında ateşlenmemişti kuzum..İnşallah bunu da rahat atlatırız..
Tabi kurallar konulabilir yardımcı olun banada akıl verin kuralları beraber belirleyelim kızlar
görüşürüz canım
hoşgeldin canımm :) Bende gündüz sefasını okuyorum çokkkk güzel ilerliyor.. Sonunu merak ediyorumm
Karma aşı olacaksa ateşi olmasada yarım paranox rahatlatır bebişini. Geçmiş olsun canım.
Üzerine düşünmek lazım kuralların. Mesela ulaşılamayan bir üyenin kardeşinin onu bırakma hakkı olsun. Hoş zaten var böyle bir şey de :)
Bilemedim şimdi düşünmek lazım
hiç gelemiyorsa bile haftada en az bir iki kez topige yazma zorunlulugu filan olsun mu
kardeşim doktordadır şimdi