• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

günaydın kardeşlerim

yektacım ben bu hafta bir pzt işe gittim hep evdeydim dün avm ye gittik kızımla.Sana daha önce karar verdiğim bişey alacaktım satılmış herhalde yenil yıl sonrası reyonlar değişmiş. ama kitapların bugün yarın eline ulaşır sevk edildi diyor. kızımla evde takılıyoruz bu soğuklarda haftasonu bi aksilik olmazsa eşimin iş arkadaşlarıyla Sapanca Maşukiye ye gideceğiz. hiç gitmedim bakalım foto atarım.
Ben de seninkileri bekliyorum once bana gelecek icine birseyler eklicem de :KK51:
Ne guzelmis ismi masukiye at bir iki foto ya merak ettiim

CAnın sağolsun bee yenisini buluruzzzzzzzzz :D

canım sana tavsiyem fazla üstüne gitme ama süreklide rahatlatcak şeyler söyle madem çok durumunuz yok aileler arası bir söz kesin tatlı yiyin yüzük takın fazla masraflı olmaz büyük nişan istemiyorum dersin. Böyle gezip tozacagımıza nişanlıyken görüşelim de bence belki işe yarar

sakın terk etme sakınnn :)
Gitmiyorum canim ya uzun zamandir konusmadik bu konuyu zaten , simdi sen de mi kardessiz kaldin ya kac kisi gitti , yeni eslesme mi yapilacak ki o_O

Gitmiyorum canim ya uzun zamandir konusmadik bu konuyu zaten , simdi sen de mi kardessiz kaldin ya kac kisi gitti , yeni eslesme mi yapilacak ki o_O

ya mabel mabel ne gittim diyor ne kaldım diyor.. Ne de gönderdiğim kitabın eline geçtiğine dair bilgi veriyor. Ben aslında kargo takipten görüyorum teslim edildiğini ama kaşe ile teslim alınmış verdiği adreste. Zaten iş adresiydi.. Ya bana sadece kitapları teslim aldım desin. İstemiyorsa kardeşim olmasın bana göndermesin istemiyorsa önemli değil. Ya valla çok üzgünüm...

ya mabel mabel ne gittim diyor ne kaldım diyor.. Ne de gönderdiğim kitabın eline geçtiğine dair bilgi veriyor. Ben aslında kargo takipten görüyorum teslim edildiğini ama kaşe ile teslim alınmış verdiği adreste. Zaten iş adresiydi.. Ya bana sadece kitapları teslim aldım desin. İstemiyorsa kardeşim olmasın bana göndermesin istemiyorsa önemli değil. Ya valla çok üzgünüm...

Aslında belli kurallar mı koysak acaba? Çünkü bu şekilde birileri mağdur olur. Sonuçta hepimiz bir amaç için buradayız.

Kızlar kızımı aşıya götürmem gerek.. Çok korkuyorum. 4. ay aşısı olacak... Dua edin ateş falan çıkmasın. 2. ay aşılarında ateşlenmemişti kuzum..İnşallah bunu da rahat atlatırız..

Kızlar kızımı aşıya götürmem gerek.. Çok korkuyorum. 4. ay aşısı olacak... Dua edin ateş falan çıkmasın. 2. ay aşılarında ateşlenmemişti kuzum..İnşallah bunu da rahat atlatırız..
korkma canım yarım kaşık şurup verirsin rahatlatır
yada fitil de işe yarar

Huhuhuhh selam bilgelerim,

Gelemiyorum pek bu ay benim için böyle geçecek cidden yoğunum ve stresli biz dönemden geçiyorum. ama fırsat buldukça okuyorum isleri.

Benim iletişim bilgilerim var kardeşimde eğer bir etkinlik filan yapacak olursanız ayrıca bilgi verin bana da...

Bugün yeni kitabıma başlıyorum. Yalnız kadınlar sokağı bitti baştan hiç sarmamıştı ama hakkaten çok güzel bir kitap tavsiye ederim.

Yeni kitabım ise Maksim Gorki Arkadaş

Aslında belli kurallar mı koysak acaba? Çünkü bu şekilde birileri mağdur olur. Sonuçta hepimiz bir amaç için buradayız.

Tabi kurallar konulabilir yardımcı olun banada akıl verin kuralları beraber belirleyelim kızlar

inşallah kızlar.. Döndüğüm de görüşürüz. mabel mabel gelirse tutun bırakmayın :D Kardeşin seni arıyor falan deyin oyalayın
görüşürüz canım

Huhuhuhh selam bilgelerim,

Gelemiyorum pek bu ay benim için böyle geçecek cidden yoğunum ve stresli biz dönemden geçiyorum. ama fırsat buldukça okuyorum isleri.

Benim iletişim bilgilerim var kardeşimde eğer bir etkinlik filan yapacak olursanız ayrıca bilgi verin bana da...

Bugün yeni kitabıma başlıyorum. Yalnız kadınlar sokağı bitti baştan hiç sarmamıştı ama hakkaten çok güzel bir kitap tavsiye ederim.

Yeni kitabım ise Maksim Gorki Arkadaş

hoşgeldin canımm :) Bende gündüz sefasını okuyorum çokkkk güzel ilerliyor.. Sonunu merak ediyorumm

Karma aşı olacaksa ateşi olmasada yarım paranox rahatlatır bebişini. Geçmiş olsun canım.
Tabi kurallar konulabilir yardımcı olun banada akıl verin kuralları beraber belirleyelim kızlar

görüşürüz canım

hoşgeldin canımm :) Bende gündüz sefasını okuyorum çokkkk güzel ilerliyor.. Sonunu merak ediyorumm

Üzerine düşünmek lazım kuralların. Mesela ulaşılamayan bir üyenin kardeşinin onu bırakma hakkı olsun. Hoş zaten var böyle bir şey de :)
Bilemedim şimdi düşünmek lazım:KK51:

Karma aşı olacaksa ateşi olmasada yarım paranox rahatlatır bebişini. Geçmiş olsun canım.

Üzerine düşünmek lazım kuralların. Mesela ulaşılamayan bir üyenin kardeşinin onu bırakma hakkı olsun. Hoş zaten var böyle bir şey de :)
Bilemedim şimdi düşünmek lazım:KK51:

hiç gelemiyorsa bile haftada en az bir iki kez topige yazma zorunlulugu filan olsun mu :D

Selam kızlar, hemşiremizin ani işinin çıkması sebeiyle pazartesi gününe kaldı aşımız... Öyle bir soğuk hava alıp gelmiş olduk :)

Back