• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Amin insallah :KK51:
Senin kardesin kimdi bu arada , baya kopukluk oldu bu aralar adin ne :KK51:
benim kardeşim mabel ama ben ilan yazdım bu akşam aranıyor diye.. görünmüyor çünkü.. mesaj yazdım özelden ona da ses çıkmadı.. kardeşsiz mi kalıyorum acaba :KK43: Adım gül canım.

Günaydın hatunlar nasılsınız? benim otobüs yolda kaldı bugün,yedek otobüs 20 dakika sonra geldi derken 45 dakika geç kaldım işe ve dondummmm.hava çok soğuk yaaa.aklı olan işi yoksa çıkmaz dışarıya

DİKKAT @mabel WANTED! :rolleyes:

Ben ilgilenirim canım bu konuyla üzülme sen :KK66:

kızlar kardeşimden haber alamıyorum, özel mesaj da gönderdim fakat geri dönüş alamadım. :cry:
Kendisini gören bilen duyan varsa :)))
Gönderim bugün itibariyle iletildi görünüyor... :KK64:
Yoksa benim kardeşim yok mu yaa :KK43:(( :KK57:

çok üzgünüm ama ya, naptım ki ben böyle kardeşten bihaber kaldım? :KK42::KK42:
CAnın sağolsun bee yenisini buluruzzzzzzzzz :D

Bu isler zaten hep boyle , istemeyen kafasinda evlilik dusuncesi olmayan bir anda evleniyor , ben de artik bir nisan istiyorum en azindan... Ben erken evlilik istedim hep yani hayalim boyleydi , bir de cevremizde daha 3 5 aydir gorusenler soz kesiyor nisan yapiyor , haberleri geldikce hem seviniyorum ama zoruma gidiyor 3 senedir bekliyoruz , surekli maddi konulardan zorluk cekecegimizi dusunuyor , sen ilerde begendigin birseyi alamayinca surat asarsan ne olacak , boyle evlilik gecmez omur gecmez diyor , getirdigime burun kivirirsan ne olacak diyor . Beni cok iyi taniyor aslinda ama hala noyle suphelerinin olmasi iyuce umutsuzluga dusuruyor beni. Ne kadar beklersen bekle para bir turlu yetmez ki insana , ben bunu anlamiyorum hersey dort dortluk olamaz ki , beklemek niye

canım sana tavsiyem fazla üstüne gitme ama süreklide rahatlatcak şeyler söyle madem çok durumunuz yok aileler arası bir söz kesin tatlı yiyin yüzük takın fazla masraflı olmaz büyük nişan istemiyorum dersin. Böyle gezip tozacagımıza nişanlıyken görüşelim de bence belki işe yarar
bildiğim kadarıyla bir kişi gitti evet... Başka varsa haberim yok.. Ben bu kardeşliğe çok severek başladım. Hiç terk etmeye niyetim yok :)

sakın terk etme sakınnn :)

bu arada bende liste yaptım kendi çapımda,resimler bulanık ama idare eder sanırım ;) 20150109_090247.jpg 20150109_090307.jpg 20150109_090328.jpg

Günaydın hatunlar nasılsınız? benim otobüs yolda kaldı bugün,yedek otobüs 20 dakika sonra geldi derken 45 dakika geç kaldım işe ve dondummmm.hava çok soğuk yaaa.aklı olan işi yoksa çıkmaz dışarıya

hastane ne oldu canım ? günaydın

günaydın
hamiş sen doktora gitmeyecekmisin bugün
işe gitmeseydin keşke eziyetli olmuş

günaydın canım nasılsın :D

günaydın kardeşlerim
Kismetten ote köy yok .. Hayirlusiyla bir nisan falan olur insallah yakin zamanda , sen napiyosun Mügü

yektacım ben bu hafta bir pzt işe gittim hep evdeydim dün avm ye gittik kızımla.Sana daha önce karar verdiğim bişey alacaktım satılmış herhalde yenil yıl sonrası reyonlar değişmiş. ama kitapların bugün yarın eline ulaşır sevk edildi diyor. kızımla evde takılıyoruz bu soğuklarda haftasonu bi aksilik olmazsa eşimin iş arkadaşlarıyla Sapanca Maşukiye ye gideceğiz. hiç gitmedim bakalım foto atarım.

Günaydın hatunlar. moonserose moonserose iyi haberlerini bekliyoruz canım.

Bu arada yağmur sonrasını bitirdim. Su gibi aktı gitti güzel kitaptı.

ne güzel,ben iki gündür otobüste ,trende kitap okuyamıyorum başım dönüyor.akşam yatmadan önce okuyayım dedim ama 2. sayfada sızmışım :-)

Back