- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 108
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.261
Amin insallahtabi ki önemli olan o.. sen yüreğini ferah tut sevdiğinin de kalbinden tut her şey hayırlısıyla olur :)
Senin kardesin kimdi bu arada , baya kopukluk oldu bu aralar adin ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallahtabi ki önemli olan o.. sen yüreğini ferah tut sevdiğinin de kalbinden tut her şey hayırlısıyla olur :)
benim kardeşim mabel ama ben ilan yazdım bu akşam aranıyor diye.. görünmüyor çünkü.. mesaj yazdım özelden ona da ses çıkmadı.. kardeşsiz mi kalıyorum acaba Adım gül canım.Amin insallah
Senin kardesin kimdi bu arada , baya kopukluk oldu bu aralar adin ne
Pek sevmedi bazilarimiz burayi olsun yahu kalan saglar bizimdir hepimiz kardesiz ben de yektabenim kardeşim mabel ama ben ilan yazdım bu akşam aranıyor diye.. görünmüyor çünkü.. mesaj yazdım özelden ona da ses çıkmadı.. kardeşsiz mi kalıyorum acaba Adım gül canım.
CAnın sağolsun bee yenisini buluruzzzzzzzzzDİKKAT @mabel WANTED!
Ben ilgilenirim canım bu konuyla üzülme sen
kızlar kardeşimden haber alamıyorum, özel mesaj da gönderdim fakat geri dönüş alamadım.
Kendisini gören bilen duyan varsa :)))
Gönderim bugün itibariyle iletildi görünüyor...
Yoksa benim kardeşim yok mu yaa ((
çok üzgünüm ama ya, naptım ki ben böyle kardeşten bihaber kaldım?
Bu isler zaten hep boyle , istemeyen kafasinda evlilik dusuncesi olmayan bir anda evleniyor , ben de artik bir nisan istiyorum en azindan... Ben erken evlilik istedim hep yani hayalim boyleydi , bir de cevremizde daha 3 5 aydir gorusenler soz kesiyor nisan yapiyor , haberleri geldikce hem seviniyorum ama zoruma gidiyor 3 senedir bekliyoruz , surekli maddi konulardan zorluk cekecegimizi dusunuyor , sen ilerde begendigin birseyi alamayinca surat asarsan ne olacak , boyle evlilik gecmez omur gecmez diyor , getirdigime burun kivirirsan ne olacak diyor . Beni cok iyi taniyor aslinda ama hala noyle suphelerinin olmasi iyuce umutsuzluga dusuruyor beni. Ne kadar beklersen bekle para bir turlu yetmez ki insana , ben bunu anlamiyorum hersey dort dortluk olamaz ki , beklemek niye
bildiğim kadarıyla bir kişi gitti evet... Başka varsa haberim yok.. Ben bu kardeşliğe çok severek başladım. Hiç terk etmeye niyetim yok :)
günaydın
hamiş sen doktora gitmeyecekmisin bugün
işe gitmeseydin keşke eziyetli olmuş
Günaydın hatunlar nasılsınız? benim otobüs yolda kaldı bugün,yedek otobüs 20 dakika sonra geldi derken 45 dakika geç kaldım işe ve dondummmm.hava çok soğuk yaaa.aklı olan işi yoksa çıkmaz dışarıya
günaydın
hamiş sen doktora gitmeyecekmisin bugün
işe gitmeseydin keşke eziyetli olmuş
bu arada bende liste yaptım kendi çapımda,resimler bulanık ama idare eder sanırım Eki Görüntüle 1367246 Eki Görüntüle 1367247 Eki Görüntüle 1367248
iyiyim canım sen nasılsın bürodamı çalışıyorsunhastane ne oldu canım ? günaydın
günaydın canım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın bürodamı çalışıyorsun
en önemli sorum geliyor egzersiz yaptınmı :)
ooo süpersin okunacaak listendeki kitaplar çok güzel
inşallah canım haberlerini bekliyorumdaha liste kabarık ama sanırım bunlarında çoğunu okuyamam.öğleden sonra hastaneye gideceğim canım.inşallah hayırlı haberlerle dönerim
bekliyoruzdaha liste kabarık ama sanırım bunlarında çoğunu okuyamam.öğleden sonra hastaneye gideceğim canım.inşallah hayırlı haberlerle dönerim
Günaydın hatunlar. moonserose iyi haberlerini bekliyoruz canım.
Bu arada yağmur sonrasını bitirdim. Su gibi aktı gitti güzel kitaptı.
Kismetten ote köy yok .. Hayirlusiyla bir nisan falan olur insallah yakin zamanda , sen napiyosun Mügü
Günaydın hatunlar. moonserose iyi haberlerini bekliyoruz canım.
Bu arada yağmur sonrasını bitirdim. Su gibi aktı gitti güzel kitaptı.
mart menekşelerine başla hemen :) BEnde aynı yazardan gündüzsefası okuyorum