- 25 Şubat 2011
- 1.470
- 2.180
- 208
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Azra halinden çok memnun görünüyor :)
5 kilo vermem lazım diyordun ya mügecim yeni üyeniz (adını bilmiyorum hala :) yardımcı olur bol bol
Kızlar bugün kendimi şımartma günümdü. Semtimizde açılan bir spor merkezi var. Rezidansların merkezi. Oraya hamama gittimSauna,fin hamamı,türk hamamı hepsine girdim. Kese köpük en sonunda da isveç masajı
Hamur gibiyim şu an ama çokkkk iyi geldi. İstanbuldaki kardeşlere tavsiye ederim.
Serapcım ne özendim şimdi sana mis mis olmuşun.
günaydınn
ben de çok yorgunum evdeki iş güç de bitmiyorkigünaydın,nasılsınız hatunlar? ben biraz yorgun olmakla beraber iyiyim çok şükür.haftasonu kuzenimdeydik çok eğlendik.okey,janga,monopoly... oynamadığımız oyun kalmadı
ben de çok yorgunum evdeki iş güç de bitmiyorki
temizlik, yemek,çamaşır,çocuk derken nasıl geçti anlamadım
işe geldim dinlenmek için :)
canım kargonu takip ediyorum ama cumadan beri bişey yazmamışlar transfer sürecinde diyorkuzene gideceğim için ev işini cumartesi akşamı yaptım,bende çocuk olmadığı için sil,süpür,ütüle 2-3 saatte bitiyor.bu akşamda şirkette toplantı var,ufff geç çıkarız kesin
kuzene gideceğim için ev işini cumartesi akşamı yaptım,bende çocuk olmadığı için sil,süpür,ütüle 2-3 saatte bitiyor.bu akşamda şirkette toplantı var,ufff geç çıkarız kesin
Günaydınnnn seninle meslektaştık biz yanlış hatırlamıyorum değil mi? Toplantı diyince acaba TGG mi dedim. Bizimde bu ay sonunda olacak hazırlanmam lazım çok iş var çok... Aslında ben sana işle ilgili özelden bişey sormak istiyorum
olsun canım,sorun değil.seninki de istanbulda ama dağıtıma başlamamışlar. ben dün gece buket uzuner in kumral ada mavi tuna ya başladım zatencanım kargonu takip ediyorum ama cumadan beri bişey yazmamışlar transfer sürecinde diyor
Evet cok ozledimAy ne güzel ablanıda ne çok özlemişsindir.çok sevindim.10 ocağa birşey kalmadı.Eki Görüntüle 1353852
Bu gün bol bol koştuk. Evde paspas gibi yatıyor hiç sesi çıkmıyor.dışarıda yürümüyor. Sürekli koşuyor.eşim bu da benim gibi ikizler herhalde diyor.canımı okuyor.
Ay simdi gordum ne tatli o ya bembeyaz valla seninki gercekten halinden memnun gorunuyor Mügüm
Kizlar aranizda okb hastaligi hakkinda bilgisi , yakini olan var mi
takıntı hastalığı deniyor sanırım, hayırdır kimde varAy simdi gordum ne tatli o ya bembeyaz valla seninki gercekten halinden memnun gorunuyor Mügüm
Günaydınnnn seninle meslektaştık biz yanlış hatırlamıyorum değil mi? Toplantı diyince acaba TGG mi dedim. Bizimde bu ay sonunda olacak hazırlanmam lazım çok iş var çok... Aslında ben sana işle ilgili özelden bişey sormak istiyorum
Ay simdi gordum ne tatli o ya bembeyaz valla seninki gercekten halinden memnun gorunuyor Mügüm
arkadaşımın kızına bu teşhisi koymuşlardı.sanırım takıntı hastalığı deniyor . kız yolda düz yürümüyordu asla.kare,kutu filan varsa onlara basarak yürüyordu.terapiye gidiyordu en son bildiğim
takıntı hastalığı deniyor sanırım, hayırdır kimde var
burada biri vardı eşinin eline kezzap döküp yıkamıştı temiz olsun diye
derisi soyulup yenilenince içine sinmişti ona okb teşhisi koymuştu kk kadınları
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ:)
ah canımmiyi çok şükür.bu arada ben dün kitapseverim e bir kitap daha aldım.yılbaşından sonra yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?