- 26 Eylül 2010
- 17.480
- 32.651
- 798
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Selam canım.Günaydın herkese ders bitmek üzere, son 10 dakika bir şeyler izliyoruz...
Çok yopun ve sıkıcı bir hafta benim için, her şeyr sinirleniyorum...
belirtiler ne canımBende var kizlar agir okb yazdi doktor .
Canım geçmiş olsun. Bir doktora daha mı görünsen acaba? Belirtilerin neler?Bende var kizlar agir okb yazdi doktor .
Amin Allah razi olsun.. Evet keske ama ise yariyor mu iyi miyim anlamiyordum ki terapi parasi da 150 tl istediler gidemedim babama da uzuldum iyiyim ben takmiyorum artik gitmeyelim dedim. Devlet hastanesinde 1 ay onceden randevu almak gerekiyor , o yuzden gece arayip cagri merkezinden alcam iste oyle.Keşke bırakmasaydın ilaçlarını kuzum ya. Tedavi baştan başlayacak şimdi. Neyse olan olmuş artık. Bu sefer ilaçlarını düzenli kullan. Tez zamanda iyileşirsin inşallah.
Bende var kizlar agir okb yazdi doktor .
Evet hic iyi yapmadim , tesekkur ederim amin, Allah razi olsuncanım ilacı bırakmakla hiç iyi etmemişsin
bırakmayacaksın doktor kontrolünde azaltacaksın
allah şifa versin erteleme sakın
ah kuzum kıyamamEvet hic iyi yapmadim , tesekkur ederim amin, Allah razi olsun
Nsil basa cikacagim bilmiyorum dua ediyorum , ya cok degisik birsey bu. Doktor dedi ki bu bir ruh hastaligi degil , anksiyete bozuklugu, dusunduklerinin gercek olmadigini sen de biliyorsun ama beynin rasyonel dusunmesi duruyor. Ve biraz ilerlemis ama ilaclara ek terapi yapacagiz ,Canım çok geçmiş olsun hastalık hakkında pek bir bilgim yok. umarım ileri derecede değildir.Sonradan mı oluıyor yoksa bazı şeyler mi tetikliyor acaba? sen yinede tedavini ihmal etme çok üzüldüm bebeğim.Jack Nicholsanın bir filminde görmiştüm. Adam 7 ayrı sabunla yedi kere alini yıkıyordu. çizgilere basmadan yürüyordu vs.
Bende bu sene çok ağır olaylar atlattım üstelik çok yakın zamanda ama farklı şeylere veriyorum kendimi. mesela kitap okumaya çalışıyorum. kızımla eşim kardeşimle zaman geçiriyorum.Şimidide bu köpişi sardım başıma öyle yani. Sakın derdin ne olursa olsun oturup kendini dinleme birşeylerle meşgul ol.Eşim bana o kadar sakininmki ne kullanıyorsun diye şaka yapıyor.
hayat çok zor ama onu daha da zorlaştırmak yada kolay kılmak bizim elimizde.
Allah raziolsun , her halimize sukur , ama bir an once bitsin istiyorum insallahah kuzum kıyamam
inşallah atlatırsın tez vakitte
Bosverin beni , guzel seyler konusalim ama dualarinizi eksik etmeyin gercektenanlat canım anlattıkça yanlış olduğunu kabullenir beynin
Canım çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda atlatırsın ve yaşam kaliten yükselirBosverin beni , guzel seyler konusalim ama dualarinizi eksik etmeyin gercekten
Allah razi olsun cok sagol gercektenCanım çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda atlatırsın ve yaşam kaliten yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?