Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Eki Görüntüle 1351606 Görmemişşn köpeği olmuş.ben şimdi her dakka foto paylaşırım

ben hayvanları sevemiyorum belki dersiniz hayvanları sevmeyen insanlarıda saevmez diye ama insanları cok severim hayvanların en küçügünden bile korkuyorum ve tüylü olanların bulunduğu ortamda bulunamıyorum hapşuruyorum

Canım benim beğenmene çok sevindim :) keyifle oku...

Hayırlı cumalar kızlar
Üzüldüm gayet iyi anlaşıyorsunuz aslında
Anlaşmakla ilgili bir sorun yok canım.zeliş sürekli giriyor topiğe.ben yeterli desteği veremiyorum kitap kardeşi olarak.hepiniz yazışıyor, bir şeyler paylaşıyors7n7z.zelişe haksızlık etmek istemedim sadece.hepsi bu.

Benim kardeşimde pek giremiyor topiğe. Yoğun herhalde. Arada whatsapp tan yazışıyoruz o kadar.

günaydın hatunlar,bende senin gibiyim. hayvanları çok severim ama uzaktan.hiçbir hayvana dokunamam,dokununca tüylerim diken diken oluyor,ürperiyorum .dokunabildiğim tek hayvan ölü balık, oda temizlemek için ve böyle bir hatunun eşi ne iş yapıyor bilin ? veterinerlikde memur :)

Ölü balık ne kızz Balık yemeyi çok severim psikolojimi bozdun ölü diyerek

Ölü balık ne kızz Balık yemeyi çok severim psikolojimi bozdun ölü diyerek

ya onunda canlısına dokunamam ki kıpraşır elimde ayyyyy,bende çok severim,tavada düşün,pişerken hayal et,pişmiş mis gibi önüne gelmişşş,oy oy oyy

"srpcnrdnz, post: 38552254, member: 302351"]Bu aralar sarı kanata taktık. Habire yiyoruz. Çok lezzetli. Yarın pazarımız var alır yeriz

deniz kenarında yaşadığımız için her çeşit balığı bulabiliyoruz çok şükür. hamsinin hası yeni çıktığı için bizd hamsiye vurulduk bu aralar [/QUOTE]

Alıştı mı eve canım? Adına karar verdiniz mi?
Evde hiç sıkıntı yok wc eğitimi falan var dışarı çıkarılmayı bekliyor. çok uslu ama dışarıda çok zıpır.Kısırlaştırılınca sakinleşirmiş. sürekli koşmak koklamak ne bulursa yemek istiyor.1 saatte kanter içinde kalıyorum.

bende bikaç haftaya kadar köpeklerden çok korkuyordum.ama barınağa falan gidince alıştım.bu yaşıma kadar hiç köpek ellememiştim.(insan çocuğu için neler yapıyor).Birde gerçekten sahibine farklı davranıyor. yolda geçenlere havluyor ama bize karşı çok uyumlu.

Arada fotograflarini koy da bakalim pamuga , bende napim bu aralar nikah magnetleri kolonyalari falan onlardan bakiyorum . Ablamin nisaninda birsey yapamamistik telastan kimsenin aklina da gelmedi , onlardn 50 60 tane yaptirip ablama verecem , arkadaslarina dgitsin diye , geliyir 10 ocakta insallah

Ay ne güzel ablanıda ne çok özlemişsindir.çok sevindim.10 ocağa birşey kalmadı.Eki Görüntüle 1353852
Bu gün bol bol koştuk. Evde paspas gibi yatıyor hiç sesi çıkmıyor.dışarıda yürümüyor. Sürekli koşuyor.eşim bu da benim gibi ikizler herhalde diyor.canımı okuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…