- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Eki Görüntüle 1351606 Görmemişşn köpeği olmuş.ben şimdi her dakka foto paylaşırım
Eki Görüntüle 1351606 Görmemişşn köpeği olmuş.ben şimdi her dakka foto paylaşırım
Canım benim beğenmene çok sevindim :) keyifle oku...Merhaba kızlarr günaydınnn :)
Benim kitap arkadaşım o kadar güzel hediyelr göndermiş kiii.. Paketi açtığımda çok duygulandım 3 kitap + kahveler çikolatalar ve nikah şekerinden bile koymuş nasıl mutlu oldum anlatamam :) bende hediyelerini göndercektim ama onun hediyelerini görünce vazgeçtim pazartesi göndercem :) İyiki varsınKoalina :)
Ayyy çok sevimli, nasıl güzel bir köpek o öyle maşallah:)Eki Görüntüle 1351606 Görmemişşn köpeği olmuş.ben şimdi her dakka foto paylaşırım
Anlaşmakla ilgili bir sorun yok canım.zeliş sürekli giriyor topiğe.ben yeterli desteği veremiyorum kitap kardeşi olarak.hepiniz yazışıyor, bir şeyler paylaşıyors7n7z.zelişe haksızlık etmek istemedim sadece.hepsi bu.Hayırlı cumalar kızlar
Üzüldüm gayet iyi anlaşıyorsunuz aslında
Cok tatli ya ustelik tertemiz gorunuyorEki Görüntüle 1351606 Görmemişşn köpeği olmuş.ben şimdi her dakka foto paylaşırım
ben hayvanları sevemiyorumbelki dersiniz hayvanları sevmeyen insanlarıda saevmez diye ama insanları cok severim hayvanların en küçügünden bile korkuyorum ve tüylü olanların bulunduğu ortamda bulunamıyorum hapşuruyorum
günaydın hatunlar,bende senin gibiyim. hayvanları çok severim ama uzaktan.hiçbir hayvana dokunamam,dokununca tüylerim diken diken oluyor,ürperiyorum .dokunabildiğim tek hayvan ölü balık, oda temizlemek için ve böyle bir hatunun eşi ne iş yapıyor bilin ? veterinerlikde memur :)
Ölü balık ne kızzBalık yemeyi çok severim psikolojimi bozdun ölü diyerek
ya onunda canlısına dokunamam ki kıpraşır elimde ayyyyy,bende çok severim,tavada düşün,pişerken hayal et,pişmiş mis gibi önüne gelmişşş,oy oy oyy
Evde hiç sıkıntı yok wc eğitimi falan var dışarı çıkarılmayı bekliyor. çok uslu ama dışarıda çok zıpır.Kısırlaştırılınca sakinleşirmiş. sürekli koşmak koklamak ne bulursa yemek istiyor.1 saatte kanter içinde kalıyorum.Alıştı mı eve canım? Adına karar verdiniz mi?
ben hayvanları sevemiyorumbelki dersiniz hayvanları sevmeyen insanlarıda saevmez diye ama insanları cok severim hayvanların en küçügünden bile korkuyorum ve tüylü olanların bulunduğu ortamda bulunamıyorum hapşuruyorum
Aşkolsun seni unuturmuyum.senin için hergün foruma uğruyorum. Bu ara yeni hayatımıza adapte olmaya çalışıyoruz.çok zamanımı alıyor.ama rutine girer yakında.sen nasılsın neler yapıyorsun FıstıkMügü beni unuttu
Ay ne güzel ablanıda ne çok özlemişsindir.çok sevindim.10 ocağa birşey kalmadı.Eki Görüntüle 1353852Arada fotograflarini koy da bakalim pamuga , bende napim bu aralar nikah magnetleri kolonyalari falan onlardan bakiyorum . Ablamin nisaninda birsey yapamamistik telastan kimsenin aklina da gelmedi , onlardn 50 60 tane yaptirip ablama verecem , arkadaslarina dgitsin diye , geliyir 10 ocakta insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?