• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Günaydın herkese ders bitmek üzere, son 10 dakika bir şeyler izliyoruz...
Çok yopun ve sıkıcı bir hafta benim için, her şeyr sinirleniyorum...

Selam kızlar nasılsınız? İstanbulda hava berbat bugün. Yağmurlu ve rüzgarlı. İçim karardı. Kardeşimin hediyesi hazır. Kargoya veririm bugün yarın.
image.jpg

Sagolun kardeslerim , bir psikiyatrist bir de psikologa gittik babamla 400 soruluk bir test vardi bir de 200 anket gibi , biraz da sohbet ettik iste rapora agir okb yazdi. 1,5 sene ilac tedavisi dedi baya oldu 2 3 ay sonra annem ilac icmeme uzuluyor diye biraktim bir iki haftadir kafam hic susmuyor deliricem ben nasil bu hale geldim bilmiyorum anlatmasi da cok zor yasamadan bilinmiyor ki cok farkli , depresyon degll ki cok farkli hic atlatamiyacakmisim gibi geliyor . Hastaneye gidicez tekrar Ama gitmek istemiyorum kiyafetlerim oraya degdi buraya degdi saniyorum hele disarda hic tuvalete gidemiuorum

Keşke bırakmasaydın ilaçlarını kuzum ya. Tedavi baştan başlayacak şimdi. Neyse olan olmuş artık. Bu sefer ilaçlarını düzenli kullan. Tez zamanda iyileşirsin inşallah.

Keşke bırakmasaydın ilaçlarını kuzum ya. Tedavi baştan başlayacak şimdi. Neyse olan olmuş artık. Bu sefer ilaçlarını düzenli kullan. Tez zamanda iyileşirsin inşallah.
Amin Allah razi olsun.. Evet keske ama ise yariyor mu iyi miyim anlamiyordum ki terapi parasi da 150 tl istediler gidemedim babama da uzuldum iyiyim ben takmiyorum artik gitmeyelim dedim. Devlet hastanesinde 1 ay onceden randevu almak gerekiyor , o yuzden gece arayip cagri merkezinden alcam iste oyle.

canım ilacı bırakmakla hiç iyi etmemişsin
bırakmayacaksın doktor kontrolünde azaltacaksın
allah şifa versin erteleme sakın

Bende var kizlar agir okb yazdi doktor .

Canım çok geçmiş olsun hastalık hakkında pek bir bilgim yok. umarım ileri derecede değildir.Sonradan mı oluıyor yoksa bazı şeyler mi tetikliyor acaba? sen yinede tedavini ihmal etme çok üzüldüm bebeğim.Jack Nicholsanın bir filminde görmiştüm. Adam 7 ayrı sabunla yedi kere alini yıkıyordu. çizgilere basmadan yürüyordu vs.

Bende bu sene çok ağır olaylar atlattım üstelik çok yakın zamanda ama farklı şeylere veriyorum kendimi. mesela kitap okumaya çalışıyorum. kızımla eşim kardeşimle zaman geçiriyorum.Şimidide bu köpişi sardım başıma öyle yani. Sakın derdin ne olursa olsun oturup kendini dinleme birşeylerle meşgul ol.Eşim bana o kadar sakininmki ne kullanıyorsun diye şaka yapıyor.

hayat çok zor ama onu daha da zorlaştırmak yada kolay kılmak bizim elimizde.

Canım çok geçmiş olsun hastalık hakkında pek bir bilgim yok. umarım ileri derecede değildir.Sonradan mı oluıyor yoksa bazı şeyler mi tetikliyor acaba? sen yinede tedavini ihmal etme çok üzüldüm bebeğim.Jack Nicholsanın bir filminde görmiştüm. Adam 7 ayrı sabunla yedi kere alini yıkıyordu. çizgilere basmadan yürüyordu vs.

Bende bu sene çok ağır olaylar atlattım üstelik çok yakın zamanda ama farklı şeylere veriyorum kendimi. mesela kitap okumaya çalışıyorum. kızımla eşim kardeşimle zaman geçiriyorum.Şimidide bu köpişi sardım başıma öyle yani. Sakın derdin ne olursa olsun oturup kendini dinleme birşeylerle meşgul ol.Eşim bana o kadar sakininmki ne kullanıyorsun diye şaka yapıyor.

hayat çok zor ama onu daha da zorlaştırmak yada kolay kılmak bizim elimizde.
Nsil basa cikacagim bilmiyorum dua ediyorum , ya cok degisik birsey bu. Doktor dedi ki bu bir ruh hastaligi degil , anksiyete bozuklugu, dusunduklerinin gercek olmadigini sen de biliyorsun ama beynin rasyonel dusunmesi duruyor. Ve biraz ilerlemis ama ilaclara ek terapi yapacagiz ,
Eski gunlerime donmek istiyorum 3lt su ictigim. Simdi su icemiyorum resmen tuvalete girmeyeyim diye.
Ellerimi yikdigim halde unuttum saniyorum gudiyorum birdaha, birdaha, tuvaletler cok sikinti oyle iste.
Kafanizi sisirdim kizlar , nasil gidiyor yilbasi hazirliklri , plani olan var mi disariya cikacak olan

içi yanar mı insanın kor gibi,yanıyormuş öğrendim hemde cayır cayır yanıyormuş.çocukluk arkadaşımı kaybettim bu gece,ben onu,o hayatını,hayallerini kaybetti...mekanın cennet olsun arkadaşım...

Back