• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

günaydınn
kardeşcezimin hediyeleri geldi çok mutlu oldum eline emeğine sağlık güzelim
ben senden önce kargo yaptım ama seninki daha önce geldi kısmet

içi yanar mı insanın kor gibi,yanıyormuş öğrendim hemde cayır cayır yanıyormuş.çocukluk arkadaşımı kaybettim bu gece,ben onu,o hayatını,hayallerini kaybetti...mekanın cennet olsun arkadaşım...
canımm başın sağolsun mekanı cennet olsun
hastamıydı acaba, nasıl olduki

içi yanar mı insanın kor gibi,yanıyormuş öğrendim hemde cayır cayır yanıyormuş.çocukluk arkadaşımı kaybettim bu gece,ben onu,o hayatını,hayallerini kaybetti...mekanın cennet olsun arkadaşım...
Başın sağolsun:KK43:
Rahatsız mıydı?

Günaydın kızlar :) Nasılsınız?

Ben kitap kardeşimin hediyelerini hazırladım kocaman bi kutu oldu :) malesef yılbaşından önce gönderemicem işler çok yoğun dışarı çıkamıyorum ama beklediğine deyecek çookk çoookk harika süprizlerim var benim ona :)

Şuanda okuduğum kitap kitap kardeşimin hediyesi: Aynı yıldızın altında :) türk filmi tadında devam ediyoruz şimdilik :) Bitirince yorum yazarım

Günaydın kızlar :) Nasılsınız?

Ben kitap kardeşimin hediyelerini hazırladım kocaman bi kutu oldu :) malesef yılbaşından önce gönderemicem işler çok yoğun dışarı çıkamıyorum ama beklediğine deyecek çookk çoookk harika süprizlerim var benim ona :)

Şuanda okuduğum kitap kitap kardeşimin hediyesi: Aynı yıldızın altında :) türk filmi tadında devam ediyoruz şimdilik :) Bitirince yorum yazarım
Canım acele etme ve beni mahcup etme lütfen :)

ben bin muhteşem güneşi bitirdim etkisinde kaldım resmen
kardeşimin hediyesi kırmızı pazartesi kitabıma başlarım yakında

Basin sagolsun , Allah taksiratini affetsin...
Nasil olmus olay
günaydınn
kardeşcezimin hediyeleri geldi çok mutlu oldum eline emeğine sağlık güzelim
ben senden önce kargo yaptım ama seninki daha önce geldi kısmet

biraz aceleyle dokudum,daha iyilerini de yaparım ,beğenmene sevindim.

canımm başın sağolsun mekanı cennet olsun
hastamıydı acaba, nasıl olduki
Başın sağolsun:KK43:
Rahatsız mıydı?

karadenizli neden olür ; kanser illetinden. 1 ayda yedi bitirdi arkadaşımı.neyse ben cenazeye gideceğim.sağolun kızlar

karadenizli neden olür ; kanser illetinden. 1 ayda yedi bitirdi arkadaşımı.neyse ben cenazeye gideceğim.sağolun kızlar
tüm insanların sonu aynı ama genç ölüm daha acı
başın sağolsun canım tüylerim diken diken oldu
keşke yapabileceğimiz bişey olsaydı ama yok fatiha okuyalım
mekanı cennettir inşallah

Canım başın sağolsun. Allah sizlere sabır ve uzun ömürler versin :(

günaydın,dualarınız için sağolun kızlar. benimde kitaplarım dün benden sonra gelmiş,sabah açtım kargoyu. kitapseverim kardeşim bana 3 kitap birden göndermiş.yüreğine sağlık canım,çok mutlu oldum.kesene bereket arkadaşım

günaydın,dualarınız için sağolun kızlar. benimde kitaplarım dün benden sonra gelmiş,sabah açtım kargoyu. kitapseverim kardeşim bana 3 kitap birden göndermiş.yüreğine sağlık canım,çok mutlu oldum.kesene bereket arkadaşım
iyi okumalar canım :KK36:
nasılsın bugün daha iyimisin

Günaydın kızlar. Benim kitaplarımda dün geldi. 3 kitap birden yollamış kardeşim.

moonserose moonserose bugün nasılsın canım?

daha iyi olmaya çalışıyorum.ben kolay kolay ağlayamayan biriyim.ağlayıp içimi boşaltamadığım için başağrım olur hep böyle durumlarda ama daha iyiyim çok şükür.
iyi okumalar canım :KK36:
nasılsın bugün daha iyimisin

daha iyiyim canım,kafamı toparlamak için kendimi işe verdim.bu hafta kitaplara başlayamam sanırım.akşamları KURAN okuyoruz . hangi kitaptan başlayayım? var mı tavsiyeniz ?

ben onları okumamıştım canım
böğürtlen kışı acıklı bir kitap sanırım ağlamak rahatlamak istiyorsan ondan başlayabilirsin

daha iyi olmaya çalışıyorum.ben kolay kolay ağlayamayan biriyim.ağlayıp içimi boşaltamadığım için başağrım olur hep böyle durumlarda ama daha iyiyim çok şükür.

daha iyiyim canım,kafamı toparlamak için kendimi işe verdim.bu hafta kitaplara başlayamam sanırım.akşamları KURAN okuyoruz . hangi kitaptan başlayayım? var mı tavsiyeniz ?
Bol bol dua okumak en iyisi Allah kabul etsin

Back