• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Solunum yollarim tikandi hani su ortaliktaki hastaliktan iste :KK61:

Geçmiş olsun fıstık tez zamanda iyileşirsin inşallah.
Mügecim çok tatlı köpeğiniz. İnsanın mıncıklayası geliyor :) inşallah altından kalkarsınız eniştenin diline düşmezsiniz :)

Beemde aldım kardeşimin kitabını. Adresini yolladığında vericem kargoya. Bir iki hediye de koydum içine inşallah beğenir:D

Mügecim çok tatlı köpeğiniz. İnsanın mıncıklayası geliyor :) inşallah altından kalkarsınız eniştenin diline düşmezsiniz :)

Beemde aldım kardeşimin kitabını. Adresini yolladığında vericem kargoya. Bir iki hediye de koydum içine inşallah beğenir:D
Insallah , herkes hangi kargoya veriyor hediyeleri kizlar

Sağol canım güzel dileklerin için.eşim kesin sürekli şikayet edecek ama kızım daha ağır bastığı için yapacak bişey yok.Kardeşi yokya üzülüyorum.

Insallah , herkes hangi kargoya veriyor hediyeleri kizlar

günaydın hatınlar,biz sürat kargoyla çalıştığımız için sürata vereceğim kargoyu.en uygun ptt kargo dan sonra sürat kargo canım.
sipariş paketleniyor, bugün kargoya verilecek :KK9:

bende az önce paketledim canım,sana birşey yetiştirmek için dün veremedim,bugün kargoya teslim edeceğim. :KK68:

Eklentiler

• 20141226_080433.jpg
    20141226_080433.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 53
bende az önce paketledim canım,sana birşey yetiştirmek için dün veremedim,bugün kargoya teslim edeceğim. :KK68:
ah canım beni mahçup etme ben de özenip gönderseydim keşke
dışarı çıkıp alma şansım pek yok internetten önce kendime gönderip sonra sana göndermem bir haftayı bulacaktı
acele ettim o_O

Merhaba kızlarr günaydınnn :)

Benim kitap arkadaşım o kadar güzel hediyelr göndermiş kiii.. Paketi açtığımda çok duygulandım 3 kitap + kahveler çikolatalar ve nikah şekerinden bile koymuş nasıl mutlu oldum anlatamam :) bende hediyelerini göndercektim ama onun hediyelerini görünce vazgeçtim pazartesi göndercem :) İyiki varsın Koalina Koalina :)

ah canım beni mahçup etme ben de özenip gönderseydim keşke
dışarı çıkıp alma şansım pek yok internetten önce kendime gönderip sonra sana göndermem bir haftayı bulacaktı
acele ettim o_O

sorun değil canım,istanbul ile samsun bir değil .karşılık beklediğimden yapmadım zaten,seni birazcık mutlu etsem bende mutlu olurum. :KK68:

Günaydın fıstıklar. Hepinizi öpüyorummm:KK68: Hayırlı cumalar herkese.

günaydın canım,sanada hayırlı cumalar.

afiyet olsun atalante.ne güzel düşünmüş kardeşin,emeğine sağlık :KK9:

Selam kızlar, hayırlı cumalar..

Baby çok fazla giremiyormuş kendime başka bir kardeş bulmamış söyledi. @__ATALANTE canım top sende :)

Merhaba kızlarr günaydınnn :)

Benim kitap arkadaşım o kadar güzel hediyelr göndermiş kiii.. Paketi açtığımda çok duygulandım 3 kitap + kahveler çikolatalar ve nikah şekerinden bile koymuş nasıl mutlu oldum anlatamam :) bende hediyelerini göndercektim ama onun hediyelerini görünce vazgeçtim pazartesi göndercem :) İyiki varsın Koalina Koalina :)
Kiyamam ya nikah sekerini mi koymus :D:D

Back