- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
teşekkür ederim kardeşcan
bende teşekkür ediyorum ve heyecanla bekliyorum :) elimdeki kitabın son 18 sayfası kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim kardeşcan
Solunum yollarim tikandi hani su ortaliktaki hastaliktan iste
sipariş paketleniyor, bugün kargoya verilecekbende teşekkür ediyorum ve heyecanla bekliyorum :) elimdeki kitabın son 18 sayfası kaldı
Insallah , herkes hangi kargoya veriyor hediyeleri kizlarGeçmiş olsun fıstık tez zamanda iyileşirsin inşallah.
Mügecim çok tatlı köpeğiniz. İnsanın mıncıklayası geliyor :) inşallah altından kalkarsınız eniştenin diline düşmezsiniz :)
Beemde aldım kardeşimin kitabını. Adresini yolladığında vericem kargoya. Bir iki hediye de koydum içine inşallah beğenir
Geçmiş olsun fıstık tez zamanda iyileşirsin inşallah.
Mügecim çok tatlı köpeğiniz. İnsanın mıncıklayası geliyor :) inşallah altından kalkarsınız eniştenin diline düşmezsiniz :)
Beemde aldım kardeşimin kitabını. Adresini yolladığında vericem kargoya. Bir iki hediye de koydum içine inşallah beğenir
Kardes dusunmuyor musunuz MügüümSağol canım güzel dileklerin için.eşim kesin sürekli şikayet edecek ama kızım daha ağır bastığı için yapacak bişey yok.Kardeşi yokya üzülüyorum.
Insallah , herkes hangi kargoya veriyor hediyeleri kizlar
sipariş paketleniyor, bugün kargoya verilecek
ah canım beni mahçup etme ben de özenip gönderseydim keşkebende az önce paketledim canım,sana birşey yetiştirmek için dün veremedim,bugün kargoya teslim edeceğim.
Günaydın fıstıklar. Hepinizi öpüyorummm Hayırlı cumalar herkese.
ah canım beni mahçup etme ben de özenip gönderseydim keşke
dışarı çıkıp alma şansım pek yok internetten önce kendime gönderip sonra sana göndermem bir haftayı bulacaktı
acele ettim
Günaydın fıstıklar. Hepinizi öpüyorummm Hayırlı cumalar herkese.
Hayırlı cumalar kızlarSelam kızlar, hayırlı cumalar..
Baby çok fazla giremiyormuş kendime başka bir kardeş bulmamış söyledi. @__ATALANTE canım top sende :)
Selam kızlar, hayırlı cumalar..
Baby çok fazla giremiyormuş kendime başka bir kardeş bulmamış söyledi. @__ATALANTE canım top sende :)
Kiyamam ya nikah sekerini mi koymusMerhaba kızlarr günaydınnn :)
Benim kitap arkadaşım o kadar güzel hediyelr göndermiş kiii.. Paketi açtığımda çok duygulandım 3 kitap + kahveler çikolatalar ve nikah şekerinden bile koymuş nasıl mutlu oldum anlatamam :) bende hediyelerini göndercektim ama onun hediyelerini görünce vazgeçtim pazartesi göndercem :) İyiki varsın Koalina :)
Kiyamam ya nikah sekerini mi koymus
resim göreydik eyiydi :)
Evet resim isteriz @_ATALANTE