Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Solunum yollarim tikandi hani su ortaliktaki hastaliktan iste

Geçmiş olsun fıstık tez zamanda iyileşirsin inşallah.
Mügecim çok tatlı köpeğiniz. İnsanın mıncıklayası geliyor :) inşallah altından kalkarsınız eniştenin diline düşmezsiniz :)

Beemde aldım kardeşimin kitabını. Adresini yolladığında vericem kargoya. Bir iki hediye de koydum içine inşallah beğenir

Insallah , herkes hangi kargoya veriyor hediyeleri kizlar

Sağol canım güzel dileklerin için.eşim kesin sürekli şikayet edecek ama kızım daha ağır bastığı için yapacak bişey yok.Kardeşi yokya üzülüyorum.

Insallah , herkes hangi kargoya veriyor hediyeleri kizlar

günaydın hatınlar,biz sürat kargoyla çalıştığımız için sürata vereceğim kargoyu.en uygun ptt kargo dan sonra sürat kargo canım.
sipariş paketleniyor, bugün kargoya verilecek

bende az önce paketledim canım,sana birşey yetiştirmek için dün veremedim,bugün kargoya teslim edeceğim.

Eklentiler

• 20141226_080433.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 54
bende az önce paketledim canım,sana birşey yetiştirmek için dün veremedim,bugün kargoya teslim edeceğim.
ah canım beni mahçup etme ben de özenip gönderseydim keşke
dışarı çıkıp alma şansım pek yok internetten önce kendime gönderip sonra sana göndermem bir haftayı bulacaktı
acele ettim

Merhaba kızlarr günaydınnn :)

Benim kitap arkadaşım o kadar güzel hediyelr göndermiş kiii.. Paketi açtığımda çok duygulandım 3 kitap + kahveler çikolatalar ve nikah şekerinden bile koymuş nasıl mutlu oldum anlatamam :) bende hediyelerini göndercektim ama onun hediyelerini görünce vazgeçtim pazartesi göndercem :) İyiki varsın Koalina :)

ah canım beni mahçup etme ben de özenip gönderseydim keşke
dışarı çıkıp alma şansım pek yok internetten önce kendime gönderip sonra sana göndermem bir haftayı bulacaktı
acele ettim

sorun değil canım,istanbul ile samsun bir değil .karşılık beklediğimden yapmadım zaten,seni birazcık mutlu etsem bende mutlu olurum.

Günaydın fıstıklar. Hepinizi öpüyorummm Hayırlı cumalar herkese.

günaydın canım,sanada hayırlı cumalar.

afiyet olsun atalante.ne güzel düşünmüş kardeşin,emeğine sağlık

Selam kızlar, hayırlı cumalar..

Baby çok fazla giremiyormuş kendime başka bir kardeş bulmamış söyledi. @__ATALANTE canım top sende :)

Kiyamam ya nikah sekerini mi koymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…