• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

ben hepsiburadadan geçen ay kendim için kitap almıştım.Fuara gidemedim diye imzalı yazar kiitaplarından
4 kitabı 3 kerede gönderdi.çok saçma geldi bana o olay.Bir kerede gönder yani kitap sonuçta acelesi yokki.
malesef öyle
aynı sepette aldığın ürünlerin birinde 24 saatte kargo ibaresi varsa önce onu gönderiyor
diğerlerini sonra
kaç kez kargo ücreti ödüyorlar çok saçma bir uygulama Hoppa

Merhaba kızlar kusura bakmayın fazla ilgilenemedim topikle.. Yıl sonu haciz filan çok oluyor. :( Benim hediyem daha elime ulaşmadı gelir heralde bugün bende bugün göndercem biraz geç kaldım ama malesef işler çok yoğundu. Kardeşime süprizim var ohh :D siz neler yapıyorsunuz neler okuyorsunuz?

Merhaba kızlar kusura bakmayın fazla ilgilenemedim topikle.. Yıl sonu haciz filan çok oluyor. :KK43: Benim hediyem daha elime ulaşmadı gelir heralde bugün bende bugün göndercem biraz geç kaldım ama malesef işler çok yoğundu. Kardeşime süprizim var ohh :D siz neler yapıyorsunuz neler okuyorsunuz?
Ayy kolay gelsin sene sonu işleri yoğundur tabi:)
Biz bugün akşam medmarın yemeğine davetliyiz. Okuldan çıkıp hazırlanıp gitmemiz lazım ama kayınvalidem de gelecekmiş. Ev çok derli toplu değil bugün de bakamam artık nasıl olacak bilmiyorum. Şuu özel günler daralttı beni her şey üst üste mi gelir?

Ayy kolay gelsin sene sonu işleri yoğundur tabi:)
Biz bugün akşam medmarın yemeğine davetliyiz. Okuldan çıkıp hazırlanıp gitmemiz lazım ama kayınvalidem de gelecekmiş. Ev çok derli toplu değil bugün de bakamam artık nasıl olacak bilmiyorum. Şuu özel günler daralttı beni her şey üst üste mi gelir?

aman olsun sen çalışan bir bayansın evin her dakika derli toplu olamaz kii :) ayrıca çook heycanlıyım o kocaman paketin içinde ne var azıck çıtlatsan :D

Solunum yollarim tikandi hani su ortaliktaki hastaliktan iste :KK61:

geçmiş olsun güzelim. burada hava o kadar sıcakki bugün millet montsuz dolaşıyor.Tam hastalık havası.

Benimde yarın samoyed cinsi oğlum gelecek evimize. sahiplendik ya.ne yapacağız bilmiyorum.Eşim neler vadetti eve köpek almayalım diye ama kızımada kıyamıyorum birde bende çok istiyorum.
işte bizim oğluşun fotosu tüyleri traşlı şimdi sonra uzayınca dehşet birşey olacak IMG_1970.JPG

geçmiş olsun güzelim. burada hava o kadar sıcakki bugün millet montsuz dolaşıyor.Tam hastalık havası.

Benimde yarın samoyed cinsi oğlum gelecek evimize. sahiplendik ya.ne yapacağız bilmiyorum.Eşim neler vadetti eve köpek almayalım diye ama kızımada kıyamıyorum birde bende çok istiyorum.
işte bizim oğluşun fotosu tüyleri traşlı şimdi sonra uzayınca dehşet birşey olacakEki Görüntüle 1350106
Anaam pamuk bu ya cok tatli sarilasim geldi :KK68:
Adini bulut koyaliiim bulut gibi puf puf :KK51:

Kızlar herkese merhaba, nasılsınız?
Gönderdiniz mi kardeşinize kitabınızı.. Ben yarın sabah veriyorum kargoya..
Bu aralar çok fazla telaşım var, evde ufak tadilatlar falan o yüzden nete pek giremiyorum fırsatsızlıktan..

Bu aralar çok fazla telaşım var, evde ufak tadilatlar falan o yüzden nete pek giremiyorum fırsatsızlıktan..

merhaba, ben az önce aldım kardeşimin kitabını.istediğim kitabı bulamadım ama en kısa zamanda onu da yollayacağım :KK16:
Solunum yollarim tikandi hani su ortaliktaki hastaliktan iste :KK61:

ALLAH şifa versin hemşerim.tam hastalık havası var samsunda,sakın o halde dışarı çıkma :KK20:

merhaba, ben az önce aldım kardeşimin kitabını.istediğim kitabı bulamadım ama en kısa zamanda onu da yollayacağım :KK16:

ALLAH şifa versin hemşerim.tam hastalık havası var samsunda,sakın o halde dışarı çıkma :KK20:
Cikmam hemso cikmaam :eek:
Ama cumartesi Yasar Doguda semazen gosterisi varmis oraya gidecem

Bulutu da düşündük aslında kızım Diego diyor bakalım yarın bi gelsin.

Bu arada sever misin bilmemde-bençok severim-zencefil vs sıcak çaylardan iç.gribe iyi geliyor.
Ihlamur var memlejetten ondan iciyorum tarcinli limonlu falan kendi kendime birseyler yapiyorum iste annem gelince de aksam ona nazlatuyorum kendimi :oops:

Kolay gelsiin :D
Biz Mugeyle yilbasinin ertesi gonderiyoruz siprizlerimizi :KK51:

Back