- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi _bilgehan_
şehvet ve acı bi anda.Nasıl 'biraz'sevdiren kitap? Anlamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şehvet ve acı bi anda.Nasıl 'biraz'sevdiren kitap? Anlamadım.
canım benim sakın mahcup etme beni. Aslında benim da aklıma bikaç bişey geldi ama bilmiyorum hoşuna gider miIyiyim ben de cok sukur , kolay gelsin Ben senin istedigin kitaplari goremedim hala , yilbaSindan sonra surprizim var sana
O zaman @__ATALANTE okumali hihhuuuuuu
Bu sayfanın bildirimlerinde sorun var
Canım doktora gidecekmişsin, ne yaptın gittin mi?
Ben haftasonu memlekete gidiyorum, kardeşime de 3 tane kitap seçtim onları hediye götüreceğim
Bu sayfanın bildirimlerinde sorun var
Canım doktora gidecekmişsin, ne yaptın gittin mi?
Ben haftasonu memlekete gidiyorum, kardeşime de 3 tane kitap seçtim onları hediye götüreceğim
canım gönderirim tabii aşkolsunbende aşk meşke bayılıyorum :) bana hediye edebilirsin yarım kitaplarını (yüzsüz topik sahibi )
Acaba 1 gün bakmayınca bildirim gelmeme gibi bir durum mu var? Şu an geliyor mesela bildirimler...İlgin...Ben bildirimlerde sıkıntı yaşamıyorum ama başka yaşayan var mı?
Benim de aklimda birseyler var ay cok heyecanlandimmcanım benim sakın mahcup etme beni. Aslında benim da aklıma bikaç bişey geldi ama bilmiyorum hoşuna gider mi
Matt Boomer aynı Christian değil mi amagri güzeldi ya. cok müstehcen ama. bi bayana cinseliği biraz sevdiren bi kitap gibi geliyo bana
iyi okumalar
istanbuldan istediğin bişey varsa söyle mutlaka (hava kirliliği tarafik vs Samsun a yollarım)Benim de aklimda birseyler var ay cok heyecanlandimm
canım gönderirim tabii aşkolsun
kitap hediye etmeyi çok seviyorum ben
Kizlraaaar bakin elimde ne var kitap degil kizmayin bu daha zevkli
Eki Görüntüle 1337305
evet belkide olabilir canım bilmiyorum kiAcaba 1 gün bakmayınca bildirim gelmeme gibi bir durum mu var? Şu an geliyor mesela bildirimler...İlgin...
Aleyküm selam canım:)
Sen de oylesin iyi ki biz kardes olmusuzistanbuldan istediğin bişey varsa söyle mutlaka (hava kirliliği tarafik vs Samsun a yollarım)
Şaka bir yana çok şekersin
Kiiiiiiiiz ben de Samsundayim cok heyecanli
Ben de arkadasimdan aldigim kitabi okurken o cizdigi yerleri ben de begeniyorum ama onun da ilgisini cekmesi daha da begenmeme yol aciyor cok zevkli gercekten :)evet bende kendi kitaplığımdan arkadaşlarıma hediye etmeyi seviyorum :) Kitaplarımdaki sevdiğim sözlerin altını çizerim.. Arkadaşlarımda okurken çizdiğim cümleleri okusun isterim :)
Ne guzel , ben seviyorum Samsunu ya , ama Pamulkalede okudum ne alakaysa Ne okudun peki , nerde calisiyorsun ?değil mi bencede öyle.neler yapıyorsun ?ben hem samsunda yaşıyorum hem de samsunluyum doğma büyüme,üniversiteyi bile burda okudum.hep derim zaten erkek olsam askerliğide burda yapardım diye
Ben de arkadasimdan aldigim kitabi okurken o cizdigi yerleri ben de begeniyorum ama onun da ilgisini cekmesi daha da begenmeme yol aciyor cok zevkli gercekten :)