- 25 Şubat 2011
- 1.470
- 2.180
- 208
- Konu Sahibi _bilgehan_
canım birde ben bağkurluyum her ay kendim yatırıyorum primimi çok zor geliyor.Mugem senin dogum borclanmasi hakkin yok mu ki , hadi yine iyisin 2034 te olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım birde ben bağkurluyum her ay kendim yatırıyorum primimi çok zor geliyor.Mugem senin dogum borclanmasi hakkin yok mu ki , hadi yine iyisin 2034 te olursun
Dogru ya buron varcanım birde ben bağkurluyum her ay kendim yatırıyorum primimi çok zor geliyor.
Konudan bildirim almıyorum yahu neden ki?
Bu arada kendi mesajımızdan silme yapınca banlanıyormuşuz anladığım kadarıyla... Benim aklıma takılan bunun nasıl fark edildiği? z_e_l_i_s
Not: Zaten düzenleme linki var ve bu ilk on dakika aktif değil mi?
Evet kendi mesajımızın bir kısmını bile silmek ceza alma nedeni. Bu yüzden cuma günü 24 saat ceza aldım siteye giremedim.
O 10 dakikalık düzeltme şansı yanlış yazım ve hataları düzeltme içinmiş.
Samsunda is yok ki aaah ah ,
Bence daha kolay ya , gonlunce almak begendigini
bende 2 aylık evliyim :) Alışabildin mi peki??
Ben İstanbul'dayım sen Samsun değil mi?
Kardeşimmm nasılsın?
Hoş sohbetinize katılamıyorum hanımlar kahvaltıya misafirim var. Hoş öğlen oldu hala gelicek
Sinir oluyorum böyle bekletilince. Kahvaltıysa saatinde gel dimi ama. Sabah 8den beri ayaktayım yahu.
evet bitti dün parmak egzersizi yaptık tüm parmaklarını tek tek alıyorum ama 2 parmağı alamıyorum hala
ondan sonraki aşamada mum var biliyorsun değilmi
canım gönderirim tabii aşkolsun
kitap hediye etmeyi çok seviyorum ben
Beni de çağır kahvaltıya. Ben de geleyimmmmm kardeşim.
Ay ben İhsan Oktay Anar okuyorum. Eğlenceli gidiyor.
Parmak egzersizi mi? Hiç duymamıştım.
Mum muuuuu?
Bana da hediye et.
haklısın,çok şükür ben işsiz kalmadım ama erkek kardeşim iki üniversite mezunu iş bulamadı samsunda...
biliyorum sende çiçeği burnundasın bir ay bocaladım ama sonrasında alıştım,keşke eşim daha önce karşıma çıksaydı da daha erken evlenseydik sen alıştın mı?
Hemşerim memleket nireeBu sayfanın bildirimlerinde sorun var
Canım doktora gidecekmişsin, ne yaptın gittin mi?
Ben haftasonu memlekete gidiyorum, kardeşime de 3 tane kitap seçtim onları hediye götüreceğim
SivasHemşerim memleket niree
günaydın
canan tan hasret bitti
korktuğum gibi olmadı hızlıca okuyup bitirdim
sırada bin muhteşem güneş var
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz :)
çok üşüyorum ben bugün,heryerim de ağrıyor.bunları saymazsak çok iyiyim sen nasılsın?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiyim şükür. sen nasılsın?günaydın canımmmm nasılsınn