• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Konudan bildirim almıyorum yahu neden ki?

Bu arada kendi mesajımızdan silme yapınca banlanıyormuşuz anladığım kadarıyla... Benim aklıma takılan bunun nasıl fark edildiği? z_e_l_i_s z_e_l_i_s

Not: Zaten düzenleme linki var ve bu ilk on dakika aktif değil mi?

Konudan bildirim almıyorum yahu neden ki?

Bu arada kendi mesajımızdan silme yapınca banlanıyormuşuz anladığım kadarıyla... Benim aklıma takılan bunun nasıl fark edildiği? z_e_l_i_s z_e_l_i_s

Not: Zaten düzenleme linki var ve bu ilk on dakika aktif değil mi?

Evet kendi mesajımızın bir kısmını bile silmek ceza alma nedeni. Bu yüzden cuma günü 24 saat ceza aldım siteye giremedim.

O 10 dakikalık düzeltme şansı yanlış yazım ve hataları düzeltme içinmiş.

Samsunda is yok ki aaah ah ,

Bence daha kolay ya , gonlunce almak begendigini

haklısın,çok şükür ben işsiz kalmadım ama erkek kardeşim iki üniversite mezunu iş bulamadı samsunda...

bende 2 aylık evliyim :) Alışabildin mi peki??

biliyorum sende çiçeği burnundasın :KK68: bir ay bocaladım ama sonrasında alıştım,keşke eşim daha önce karşıma çıksaydı da daha erken evlenseydik :KK51: sen alıştın mı?

Ben İstanbul'dayım sen Samsun değil mi?

evet samsunda yaşıyorum.istanbul çok güzel ama benim için sadece gezilecek,görülecek bir şehir,yaşanacak değil. ALLAH kolaylık versin

Kardeşimmm nasılsın?

Hoş sohbetinize katılamıyorum hanımlar kahvaltıya misafirim var. Hoş öğlen oldu hala gelicek:KK11:
Sinir oluyorum böyle bekletilince. Kahvaltıysa saatinde gel dimi ama. Sabah 8den beri ayaktayım yahu.

Beni de çağır kahvaltıya. Ben de geleyimmmmm kardeşim.

Love of Coffee Love of Coffee , _nurbanu_ _nurbanu_ , Koalina Koalina , @kedifatos kızlan naberr neler okuyorsunuz bakalım :)

Ay ben İhsan Oktay Anar okuyorum. Eğlenceli gidiyor.

evet bitti dün parmak egzersizi yaptık tüm parmaklarını tek tek alıyorum ama 2 parmağı alamıyorum hala :KK43:

Parmak egzersizi mi? Hiç duymamıştım.

ondan sonraki aşamada mum var biliyorsun değilmi :KK51:

Mum muuuuu?

canım gönderirim tabii aşkolsun
kitap hediye etmeyi çok seviyorum ben

Bana da hediye et.

Beni de çağır kahvaltıya. Ben de geleyimmmmm kardeşim.

Ay ben İhsan Oktay Anar okuyorum. Eğlenceli gidiyor.

Parmak egzersizi mi? Hiç duymamıştım.

Mum muuuuu?

Bana da hediye et.

ya işte allah kimsenin başına vermesin duyma boşver :(

haklısın,çok şükür ben işsiz kalmadım ama erkek kardeşim iki üniversite mezunu iş bulamadı samsunda...

biliyorum sende çiçeği burnundasın :KK68: bir ay bocaladım ama sonrasında alıştım,keşke eşim daha önce karşıma çıksaydı da daha erken evlenseydik :KK51: sen alıştın mı?

eşimle sıkıntı yokta cinsellikte sıkıntı var :D

Back