• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

çokmu acı cekiyosunki?yoksa tırsıp gerimi cekiliyosun

hayır artık alıştım ilk başlarda dokundurmuyodum bile şimdi egzersiz yapıyoruz çok yol kateddiğimizi düşünüyorum parmaklarının ilk boğumundan sonra acı çekiyorum ve birşey zorluyor :( acı çekiyorum oda kıyamıyor bırakıyor

hayır artık alıştım ilk başlarda dokundurmuyodum bile şimdi egzersiz yapıyoruz çok yol kateddiğimizi düşünüyorum parmaklarının ilk boğumundan sonra acı çekiyorum ve birşey zorluyor :KK43: acı çekiyorum oda kıyamıyor bırakıyor
aslında cok iyi yani onu başarabilmen.
doktoramı gidiceksin?

Vallaaaa:pBütün gün elimde tlf, kk dayım.kitap okumaya vaktim yok:KK48::KK70::KK53:
ben bu sene 40 kitap okudum 50 tanede yarım bırakmışımdır.offf şimdi mileneya mektupları okuyorum galiba onuda biticemeyip yarım bırakacağım.aşk meşk konuları beni çok bayıyor.hiç romantik değilim galiba

ben bu sene 40 kitap okudum 50 tanede yarım bırakmışımdır.offf şimdi mileneya mektupları okuyorum galiba onuda biticemeyip yarım bırakacağım.aşk meşk konuları beni çok bayıyor.hiç romantik değilim galiba
bende aşk meşke bayılıyorum :) bana hediye edebilirsin yarım kitaplarını :D (yüzsüz topik sahibi :D )

Back