- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
ondan sonraki aşamada mum var biliyorsun değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VallaaaaBütün gün elimde tlf, kk dayım.kitap okumaya vaktim yokaaaaaaaaaa :)
çokmu acı cekiyosunki?yoksa tırsıp gerimi cekiliyosun
50 sayfa okumuzsan bugün tüm topikcek kınarız bak seniVallaaaaBütün gün elimde tlf, kk dayım.kitap okumaya vaktim yok
ondan sonraki aşamada mum var biliyorsun değilmi
aslında cok iyi yani onu başarabilmen.hayır artık alıştım ilk başlarda dokundurmuyodum bile şimdi egzersiz yapıyoruz çok yol kateddiğimizi düşünüyorum parmaklarının ilk boğumundan sonra acı çekiyorum ve birşey zorluyor acı çekiyorum oda kıyamıyor bırakıyor
aslında cok iyi yani onu başarabilmen.
doktoramı gidiceksin?
hadi bakalım canım.evet haftaya pazartesi için randevu aldım ilk adımı attım hayırlısı artık
ben bu sene 40 kitap okudum 50 tanede yarım bırakmışımdır.offf şimdi mileneya mektupları okuyorum galiba onuda biticemeyip yarım bırakacağım.aşk meşk konuları beni çok bayıyor.hiç romantik değilim galibaVallaaaaBütün gün elimde tlf, kk dayım.kitap okumaya vaktim yok
bende aşk meşke bayılıyorum :) bana hediye edebilirsin yarım kitaplarını (yüzsüz topik sahibi )ben bu sene 40 kitap okudum 50 tanede yarım bırakmışımdır.offf şimdi mileneya mektupları okuyorum galiba onuda biticemeyip yarım bırakacağım.aşk meşk konuları beni çok bayıyor.hiç romantik değilim galiba
Iyiyim ben de cok sukur , kolay gelsin Ben senin istedigin kitaplari goremedim hala , yilbaSindan sonra surprizim var sanaiyiyim canım iş güç fatura işliyorum
bi yandan da internetteyim. Gözlerim seni arıyordu.Sen neler yapıyorsun
aminnn dua etmeyi unutmayın ne olurhadi bakalım canım.
rabbim beterinden korusun
Iyiyim ben de cok sukur , kolay gelsin Ben senin istedigin kitaplari goremedim hala , yilbaSindan sonra surprizim var sana
duamız senle canımaminnn dua etmeyi unutmayın ne olur
inşallah...duamız senle canım
inşallah halledersin
Ben Grinin Elli Tonu cok konusulunca aldim arkadastan ama onu okuyasim gelmedi , Kucuk Dusler Buyuk Umutlar aldim demin marketten cok uygundu onu okuyorum begendim
Ben Grinin Elli Tonu cok konusulunca aldim arkadastan ama onu okuyasim gelmedi , Kucuk Dusler Buyuk Umutlar aldim demin marketten cok uygundu onu okuyorum begendim
gri güzeldi ya. cok müstehcen ama. bi bayana cinseliği biraz sevdiren bi kitap gibi geliyo banaBen Grinin Elli Tonu cok konusulunca aldim arkadastan ama onu okuyasim gelmedi , Kucuk Dusler Buyuk Umutlar aldim demin marketten cok uygundu onu okuyorum begendim
Nasıl 'biraz'sevdiren kitap? Anlamadım.gri güzeldi ya. cok müstehcen ama. bi bayana cinseliği biraz sevdiren bi kitap gibi geliyo bana
iyi okumalar