- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi _bilgehan_
bu daha yakışıklı uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyMatt Boomer aynı Christian değil mi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu daha yakışıklı uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyMatt Boomer aynı Christian değil mi ama
Sen de oylesin iyi ki biz kardes olmusuz
bende samsunu seviyorum ama bari üniversiteyi dışarda okusaydım dimi, farklı ilde yaşamak nedir hiç bilmiyorum. bilgisayar programcılığı okudum.asansör firmasının kalite yönetimindeyim. sen neler yapıyorsun? bu arada bende örgü örmeyi çok severim.en son görümcemin kızına yelek ördüm .Ne guzel , ben seviyorum Samsunu ya , ama Pamulkalede okudum ne alakaysa Ne okudun peki , nerde calisiyorsun ?
Matt Boomer aynı Christian değil mi ama
bende samsunu seviyorum ama bari üniversiteyi dışarda okusaydım dimi, farklı ilde yaşamak nedir hiç bilmiyorum. bilgisayar programcılığı okudum.asansör firmasının kalite yönetimindeyim. sen neler yapıyorsun? bu arada bende örgü örmeyi çok severim.en son görümcemin kızına yelek ördüm .
bende samsunu seviyorum ama bari üniversiteyi dışarda okusaydım dimi, farklı ilde yaşamak nedir hiç bilmiyorum. bilgisayar programcılığı okudum.asansör firmasının kalite yönetimindeyim. sen neler yapıyorsun? bu arada bende örgü örmeyi çok severim.en son görümcemin kızına yelek ördüm .
Ben askima battaniye oruyorum , yuncude boyle ponponlar satiliyor bitince de dort bir yanina o ponponlari dikecem oyle iste , ama bugunlerde benle pek ilgilenmiyor belli olmaz valla alir kendim orterimSağol canım benim.Bu arada boşver örgüyüde madem evlenmeyi planlıyon çeyizlik bişeyler yap.(Bende anne gibi konuştum)
aynı meslekte iştigal etmekteyiz
Gorumcee gormiyim seni omrumcebende samsunu seviyorum ama bari üniversiteyi dışarda okusaydım dimi, farklı ilde yaşamak nedir hiç bilmiyorum. bilgisayar programcılığı okudum.asansör firmasının kalite yönetimindeyim. sen neler yapıyorsun? bu arada bende örgü örmeyi çok severim.en son görümcemin kızına yelek ördüm .
Gorumcee gormiyim seni omrumce
Ben de ne yapayim evdeyim , isten ayrildim kpss ugruna pismanim
evlimisin canım ne kadarlık?
aynı meslekte iştigal etmekteyiz
3 aylık evliyim. yeni evli olduğum için misafir gelmedikden sonra rahatım.eşimde sağolsun ev işi ve yemeğe yardım ettiği için evde kitap okumaya da örgü örmeye de vakit bulabiliyorum.
negüzel,sen hangi ildesin?
3 aylık evliyim. yeni evli olduğum için misafir gelmedikden sonra rahatım.eşimde sağolsun ev işi ve yemeğe yardım ettiği için evde kitap okumaya da örgü örmeye de vakit bulabiliyorum.
negüzel,sen hangi ildesin?
boşver biraz kafanı dinle iş olaylarınn zaten sonu yok. Ben mesela 2036 da emekli olacağım şaka gibi. öyle bir tarihmi var.
Off kızlar temizlik beni bekler... Daha öğle yemeğimi yeni yiyorum dizi eşliğinde...Bitince de temizliğe başlar akşamı ederim artık
Mugem senin dogum borclanmasi hakkin yok mu ki , hadi yine iyisin 2034 te olursunboşver biraz kafanı dinle iş olaylarınn zaten sonu yok. Ben mesela 2036 da emekli olacağım şaka gibi. öyle bir tarihmi var.
yeni işe gir :)
hayırlısı olsun,evleniyormuşsun işde ,rahat rahat hazırlıklarını yaparsın. çalışırken çok zor inan