- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
hergün 2-2,5 saati yolda geçen işe giden genç arkadaş, güne giden teyzeden daha yorgundur
istisnalar da var tabi
görünce anlaşılıyor zaten
istisnalar da var tabi
görünce anlaşılıyor zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar. Ben de Ihsan Oktay Anar Galiz Kahraman a başladım
Kardeşimmm nasılsın?
Hoş sohbetinize katılamıyorum hanımlar kahvaltıya misafirim var. Hoş öğlen oldu hala gelicek
Sinir oluyorum böyle bekletilince. Kahvaltıysa saatinde gel dimi ama. Sabah 8den beri ayaktayım yahu.
Kardeşimmm nasılsın?
Hoş sohbetinize katılamıyorum hanımlar kahvaltıya misafirim var. Hoş öğlen oldu hala gelicek
Sinir oluyorum böyle bekletilince. Kahvaltıysa saatinde gel dimi ama. Sabah 8den beri ayaktayım yahu.
Kiiiiiiiiz ben de Samsundayim cok heyecanlisamsunda yaşıyorum, 25-35 dak. arası sürüyor ev-iş arası.bekarken araç kullanmıyordum hiç,yürüme gidip-geliyordum.onun için araç kullanmak sıkıcı oluyor,kitap ilaç gibi geliyor
nbr canımKiiiiiiiiz ben de Samsundayim cok heyecanli
Ask olsun sen benim ilk goz agrim Mugemsin Ne var ne yoknbr canım
sakın Samsunlu arkadaş buldun diye beni boşverme.
iyiyim canım iş güç fatura işliyorumAsk olsun sen benim ilk goz agrim Mugemsin Ne var ne yok
Ask olsun sen benim ilk goz agrim Mugemsin Ne var ne yok
iyiyim canım iş güç fatura işliyorum
bi yandan da internetteyim. Gözlerim seni arıyordu.Sen neler yapıyorsun
aman nazar değmesin hepimize .Ben zaten çocuk ruhluyum.Ayy ne güzel ya yaş farkı var diye en çok sizde endişe etmiştim eşleşme yaparken ama ne güzel anlaşıyorsunuz imreniyorum vallahi size :) Gerçi ben kendi kardeşimlede çok iyi anlaşıyorum Koalina
ne güzelllllllllll :) Masallah süpanallah ttüütütütütüttütü :)aman nazar değmesin hepimize .Ben zaten çocuk ruhluyum.
Selam kızlar.deniz katedrali hala 100.sayfadayım.
evet bitti dün parmak egzersizi yaptık tüm parmaklarını tek tek alıyorum ama 2 parmağı alamıyorum hala
atrante. özel günün bittimi. başladınmı bişilere canım
çokmu acı cekiyosunki?yoksa tırsıp gerimi cekiliyosunevet bitti dün parmak egzersizi yaptık tüm parmaklarını tek tek alıyorum ama 2 parmağı alamıyorum hala