• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Günaydınlar. Ben de Ihsan Oktay Anar Galiz Kahraman a başladım

Kardeşimmm nasılsın?

Hoş sohbetinize katılamıyorum hanımlar kahvaltıya misafirim var. Hoş öğlen oldu hala gelicek:KK11:
Sinir oluyorum böyle bekletilince. Kahvaltıysa saatinde gel dimi ama. Sabah 8den beri ayaktayım yahu.

Kardeşimmm nasılsın?

Hoş sohbetinize katılamıyorum hanımlar kahvaltıya misafirim var. Hoş öğlen oldu hala gelicek:KK11:
Sinir oluyorum böyle bekletilince. Kahvaltıysa saatinde gel dimi ama. Sabah 8den beri ayaktayım yahu.

off bee kahvaltıyı arkadaşım hazırlayıp cağıracak bence geç gidecem yok öyle bir dünya :)

Kardeşimmm nasılsın?

hazır kahvaltı bulmuşumda geç gideceğim,kaçarmı yaa,erkenden damlardım ben olsam :kk77:

Burdayım canım hafta sonu eşimin ailesindeydik fazla giremedim kusura bakmayın[/QUOTE]
Ben de dedim bizim kiz vajinismusu yendi herhal :KK55:

Ask olsun sen benim ilk goz agrim Mugemsin :D:D:D Ne var ne yok

iyiyim canım iş güç fatura işliyorum
bi yandan da internetteyim. Gözlerim seni arıyordu.Sen neler yapıyorsun

Ayy ne güzel ya yaş farkı var diye en çok sizde endişe etmiştim eşleşme yaparken ama ne güzel anlaşıyorsunuz imreniyorum vallahi size :) Gerçi ben kendi kardeşimlede çok iyi anlaşıyorum Koalina Koalina ;)

Back