- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 128
- 45
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Bende öyleydim işte :) bebedorun ürünü bi bakarsın işine yarar kesin. Minnoşuda seni de öpüyoruzAa hiç haberim yok o müthiiiş buluştan...Ben bildiğim aptamilin kutusunu taşıyorum canım ya
Kitap, en az bir tane... Karalama defteri ya da ajanda.. Olmazsa olmazlarımdır.. Gerçi az önce yazdımMata Hari 'a da. son zamanlarda hep kızımın çantasıyla geziyoruz. Bez, yedek kıyafet, mama, biberon..
Aah ah bekliyoruz iste Sero
Allah razi olsunn , amin insallah be anam be icim kayisti simdi ne guzel kocaciklarinizla uyuyorsunuzOlur olur yakında :) yakışıyorsunuz maşallah. Allah ayırmasın
benimde kırmızı kaplı defterim ve kalemim muhakkak olur.unutmamak için herşeyi not alırım. gerçi yeni evli olduğum için şuaralar sayfalar taksit ödenecek yerlerle dolu sadece
Allah razi olsunn , amin insallah be anam be icim kayisti simdi ne guzel kocaciklarinizla uyuyorsunuz
herşeyin bir vakti zamanı var inan,hayırlısıyla olur inşallah , hem sen öğrencisin daha sanırımAllah razi olsunn , amin insallah be anam be icim kayisti simdi ne guzel kocaciklarinizla uyuyorsunuz
inşallah,biter tabi ki,onlar bitmezse zaten biz biterizAh canımm tez zamanda biter inşallah borçlar.
HahahahahahahahAhahsh sen öyle san 1,5 senedir 5 kere beraber uyanmamışızdır yatakta. Beraber giriyoruz yarım saat sonra hopp oğlan geliyor aramıza sığışamıyoruz,kocam salona kaçıyor
Amin insallahherşeyin bir vakti zamanı var inan,hayırlısıyla olur inşallah , hem sen öğrencisin daha sanırım
Bende öyleydim işte :) bebedorun ürünü bi bakarsın işine yarar kesin. Minnoşuda seni de öpüyoruz
benimde kırmızı kaplı defterim ve kalemim muhakkak olur.unutmamak için herşeyi not alırım. gerçi yeni evli olduğum için şuaralar sayfalar taksit ödenecek yerlerle dolu sadece
oy oyy onlar da bitecek kuzu hiç merak etme..
ben okumadım... ben öyle internet popüleritesi olan kitaplara nedense geriden bakıyorum. Bunun sebebi de daha önce popüler kitapları alıp okuyunca beklediğimi bulamamam... Sen oku yorumla ona göre okuyabilirim. Bakalım beğenecek misin?bu arada yağmur sonrası nı okuyanınız var mı?
bende seninle aynı taktiği uyguladığım için soruyorum zatenben okumadım... ben öyle internet popüleritesi olan kitaplara nedense geriden bakıyorum. Bunun sebebi de daha önce popüler kitapları alıp okuyunca beklediğimi bulamamam... Sen oku yorumla ona göre okuyabilirim. Bakalım beğenecek misin?
bende seninle aynı taktiği uyguladığım için soruyorum zatenşuan okumayı da düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?