• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Kitap, en az bir tane... Karalama defteri ya da ajanda.. Olmazsa olmazlarımdır.. Gerçi az önce yazdım Mata Hari Mata Hari 'a da. son zamanlarda hep kızımın çantasıyla geziyoruz. Bez, yedek kıyafet, mama, biberon.. :KK46::KK46::KK46::KK46:

benimde kırmızı kaplı defterim ve kalemim muhakkak olur.unutmamak için herşeyi not alırım. gerçi yeni evli olduğum için şuaralar sayfalar taksit ödenecek yerlerle dolu sadece :KK48:

Allah razi olsunn , amin insallah be anam be icim kayisti simdi ne guzel kocaciklarinizla uyuyorsunuz :KK51:

Ahahsh sen öyle san 1,5 senedir 5 kere beraber uyanmamışızdır yatakta. Beraber giriyoruz yarım saat sonra hopp oğlan geliyor aramıza sığışamıyoruz,kocam salona kaçıyor:KK48:

Ahahsh sen öyle san 1,5 senedir 5 kere beraber uyanmamışızdır yatakta. Beraber giriyoruz yarım saat sonra hopp oğlan geliyor aramıza sığışamıyoruz,kocam salona kaçıyor:KK48:
Hahahahahahahah :KK70: Bu sizsiniz dimi

14.jpg

bu arada yağmur sonrası nı okuyanınız var mı?
ben okumadım... ben öyle internet popüleritesi olan kitaplara nedense geriden bakıyorum. Bunun sebebi de daha önce popüler kitapları alıp okuyunca beklediğimi bulamamam... Sen oku yorumla ona göre okuyabilirim. Bakalım beğenecek misin?

ben okumadım... ben öyle internet popüleritesi olan kitaplara nedense geriden bakıyorum. Bunun sebebi de daha önce popüler kitapları alıp okuyunca beklediğimi bulamamam... Sen oku yorumla ona göre okuyabilirim. Bakalım beğenecek misin?
bende seninle aynı taktiği uyguladığım için soruyorum zaten :-) şuan okumayı da düşünmüyorum

Back