- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Hahah kış gelince ben de aynı şeyleri hissediyorum. Ağustos doğumlu bir yaz çocuğuyum belki ondandır.Aynen, benim ruhum da güneş enerjisiyle çalışır. Kışı hiç sevmem. Bunalımda gibi yaşarım...
Avrupa yakasındayım. Avcılar'da...
Alıcam böğürtlen kışını fakat bitirmem geren bir kaç kitap var ondan önce.. Bir de ders çalışıyorum. Yazı bulur onu okumam :)
merhaba,bende bir kitap sever ve sevdiği gibi okuyan biri olarak nasıl aranıza katılabilirim?
Hahah kış gelince ben de aynı şeyleri hissediyorum. Ağustos doğumlu bir yaz çocuğuyum belki ondandır.
Kpss ye mi hazırlanıyorsun? Bebişle zor oluyor mu?
merhaba,bende bir kitap sever ve sevdiği gibi okuyan biri olarak nasıl aranıza katılabilirim?
Merhaba hoşgeldin. Eğer kendine bir kitap kardeşi edinmek istersen başka isteyen bir üyeyle eşleştirir atalante seni. Onun dışında okuduğumuz kitaplar ve günlük yaşantımız hakkında konuşuyoruz burada. Katılmak için kitap sever olmak yeterli :)
AÖF Felsefe okuyorum.. Bebişimin ilk 2 ayında kitap açamadım. Fırsat vermedi gece gündüz... Ama artık düzene giriyor. Gece uykuları düzenli. Ben de genel de gece çalışıyorum. Sorun yok şimdilik. Sonuçlar nasıl olacak bakalım. Tabi bu dönemi saymıyorum. Hiç çalışamadım :)
tabiki isterim,kitap okumayı çok severim,evde,trende,otobüsde .... açıkçası fırsat bulduğum heryerde olurum.kol çantamda taşırım kitabımı.birde ben o an popülerse o kitabı okumam,beklerim. şuan sinan yağmur un aşkın gözyaşları nı okuyorum.
Senin de çantan benim ki gibi hep ağır desene... Kitap taşıma alışkanlığım yüzünden hiç küçük çanta kullanamıyorum..
Felsefeyi seviyorsun sanırım. Sevmeyen biri için çekilecek çile değil
Ağır geliyor bana.
İnşallah başarırsın canım. İnanıyorum sana. Bitir okulu sonra burada kutlama yaparız
Eskiden ben de çok taşırdım. Şimdi bez,kraker,su,ıslak mendil falan taşıyorum
evet,bende küçük çanta kullanamam hiç.gerçi öğrenciyken de çok kitap taşırdımSenin de çantan benim ki gibi hep ağır desene... Kitap taşıma alışkanlığım yüzünden hiç küçük çanta kullanamıyorum..
HihihihihiiiihihiEskiden ben de çok taşırdım. Şimdi bez,kraker,su,ıslak mendil falan taşıyorum
evet,bende küçük çanta kullanamam hiç.gerçi öğrenciyken de çok kitap taşırdım
HihihihihiiiihihiKizim yaa hepiniz evlisiniz ben kalık
Benim kiiz SeroooooKızz yekta avatarda ki sen misin? Yanında ki sevgilin mi de bakiimmm
Kitap, en az bir tane... Karalama defteri ya da ajanda.. Olmazsa olmazlarımdır.. Gerçi az önce yazdımMata Hari 'a da. son zamanlarda hep kızımın çantasıyla geziyoruz. Bez, yedek kıyafet, mama, biberon..
Benim kiiz Seroooooivitt o benim dunyam
Dea mamayı nasıl taşıyorsun çantanda. Ben çok muzdariptim koca koca kutular taşıdım. Geçenlerde e-bebekte gördüm mama kabı. 4 bölmeli kase kadar bişey. Bebeğin atıyorum 120cc mi mama yiyor 4 ölçek koyuyorsun bölmelere hopp biberona pratik bir şekilde döküyorsun. Ölçek taşıma derdi yok koca kutu taşıma derdi yok :)
Aah ah bekliyoruz iste SeroOy maşallah maşallah :) ne zaman everiyoruz seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?