• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Çok güzel gidiyor. Akıcı ve bir anne olarak seninde için burkulacak :KK61:Oğlunu kaybeden bir annenin hikayesi. Bakalım merakla bekliyorum sonunu.
ayy vermemiş ol lütfen mutlu et beni :) Böğürtlen kışı ahh daniell :KK43:

"Canım Daniel'ım,

Kaybolduğun gün dünyam sona erdi, canım oğlum. Seni her kim alıp götürdüyse, seninle birlikte kalbimi, hayatımı da çaldı. Ben senin gülümsediğini görmek, kahkahalarını duymak, mutluluğunu paylaşmak için yaşıyordum."
Kesinlikle tavsiye ediyorum hatta 5 kitabı var 4ünüde okudum 5.yide okucam harika sarah jionun kalemi..

Ağlamayı göze alarak okunacaklar listeme ekliyorum ben de o zaman...

Kardesim ginaydiin :KK51: Dogan Cuceloglunun kitaplari cok iyi kisisel gelisimde , bizim evde de dolu var gonderebilirim istersen

sağol canım bende cüceloğlu nun savaşçı kitabını okumuştum seneler önce çok severim cüceloğlunu.
benim aradığım kitap daha çok iş hayatıyla ilgili.Karşındaki insan üzerinde olumlu etki bırakmak prezentable falan deniyorya o şekilde etkili konuşma ikna etme vs gibi

nasılsın buarada iyi misin

sağol canım bende cüceloğlu nun savaşçı kitabını okumuştum seneler önce çok severim cüceloğlunu.
benim aradığım kitap daha çok iş hayatıyla ilgili.Karşındaki insan üzerinde olumlu etki bırakmak prezentable falan deniyorya o şekilde etkili konuşma ikna etme vs gibi

nasılsın buarada iyi misin
Iyiyim ne olsun kizlar cok bshsedince Grinin Elli Tonu nu buldum arkadastan aldim geldim aksam :KK48: Sen napiyosun kardesim

Başlıyor musun okumaya.. Biliyorsun o seri 3 kitaptan oluşuyor.. Grinin karanlığın ve özgürlüğün elli tonu olarak.. diğerlerini de edindin mi?
Yoo bilmiyorum ben zaten dedigim gibi pek kitap kurdu sayilmam ama elim de bos kalmaz hani , okurum herseyi , duydugumu , merak ettiklerimi vs . Birkac gundur topikte konusulunca merak ettim kitap delisi bir arkadasim var ayni zamanda komsum , varmis onda verdi bir de Bogurtlen Kisi ni da verdi , o da baya konusuldu burda gecen

Yoo bilmiyorum ben zaten dedigim gibi pek kitap kurdu sayilmam ama elim de bos kalmaz hani , okurum herseyi , duydugumu , merak ettiklerimi vs . Birkac gundur topikte konusulunca merak ettim kitap delisi bir arkadasim var ayni zamanda komsum , varmis onda verdi bir de Bogurtlen Kisi ni da verdi , o da baya konusuldu burda gecen

Böğürtlen Kışı'nı ben de merak etmeye başladım. Hatta yazarın tüm kitaplarını merak etmeye başladım..
Grinin Elli Tonu'nu beğendiğin de serinin devamını da okumak isteyeceksindir çünkü ilk kitapta hikaye askısa kalıyor. 2. de devam sonra 3. de aynı ve finish :D

Böğürtlen Kışı'nı ben de merak etmeye başladım. Hatta yazarın tüm kitaplarını merak etmeye başladım..
Grinin Elli Tonu'nu beğendiğin de serinin devamını da okumak isteyeceksindir çünkü ilk kitapta hikaye askısa kalıyor. 2. de devam sonra 3. de aynı ve finish :D
Merak ettim hepsini okiciiim :KK8:

Kizlaaaaaaaar ya kac gundur gunesliydi hava , bugun arkadasimizin nisani var yagmur yagdi hazirladigim elbiseyi giyemicim :KK61: Hem nerelerdesiniz siz gri yagmurlu havayi bulup gomuldunuz mu kitaplara

İstanbul güneşli bugün:D Geçen hafta çocuklar nedeniyle ertelediğimiz yıldönümü kutlamamızı yapıcaz bizde. Hava güzel şansımıza:cool:Dea sen de mi İstanbuldansın?

Tebrik ederim canım, nice yıllara diyeyim o halde :)
Evet ben de İstanbul'dayım. :)

Tebrik ederim canım, nice yıllara diyeyim o halde :)
Evet ben de İstanbul'dayım. :)

Teşekkür ederimmm:KK19: Güneşe hasret kalmıştım valla. Ben Avrupa yakasındayım sen?

Bu arada böğürtlen kışını bitirdim. Güzel kitaptı. Ben de bir arkadaşımdan ödünç almıştım yoksa okumayanlara yollardım.

Teşekkür ederimmm:KK19: Güneşe hasret kalmıştım valla. Ben Avrupa yakasındayım sen?

Bu arada böğürtlen kışını bitirdim. Güzel kitaptı. Ben de bir arkadaşımdan ödünç almıştım yoksa okumayanlara yollardım.

Aynen, benim ruhum da güneş enerjisiyle çalışır. Kışı hiç sevmem. Bunalımda gibi yaşarım...
Avrupa yakasındayım. Avcılar'da...
Alıcam böğürtlen kışını fakat bitirmem geren bir kaç kitap var ondan önce.. Bir de ders çalışıyorum. Yazı bulur onu okumam :)

Aynen, benim ruhum da güneş enerjisiyle çalışır. Kışı hiç sevmem. Bunalımda gibi yaşarım...
Avrupa yakasındayım. Avcılar'da...
Alıcam böğürtlen kışını fakat bitirmem geren bir kaç kitap var ondan önce.. Bir de ders çalışıyorum. Yazı bulur onu okumam :)
Ne dersi çalışıyorsun canım?:KK51:

Back