Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

merhaba bayanlar ben geldim canımcım Love of Coffee nasılsın kardeşim.birşey diyeceğim(kızma ama) 23 bile durmuyorsun
Biz 2 haftadan beri hayvan barınağına gidiyoruz. Bi köpek sahpleneceğiz. ama ilk önce bakabilecekmiyiz diye alıştırma yapıyoruz.Şİmdilik haftasonları giderek kızımı oyalıyoruz.10 yaşında kardeşide olmadığı için çok yalnız.

yektacım bu arada hayırlı olsun kardeşinin sözü.Allah tamamını erdirsin.

Çok hoş köpek sahiplenmeniz ama büyük sorumluluk tabi. Bir arkadaşım instagramdan devamlı sahiplenecek köpeklerin resmini paylaşıyor. Kendini buna adamış. Devamlı barınaklara gidiyor. Seçtiniz mi barınaktan köpeği? Cinsi ne?

sibirya kurdu kırması komple beyaz ama kurt kadar büyük değil.çok şirin bakalım çok zor ve tabiiki bütün sorumluluk bana düşüyor.Kaç haftadan beri kaç tane pet baktık.Ortak birşey bulduk sonunda .

sibirya kurdu kırması komple beyaz ama kurt kadar büyük değil.çok şirin bakalım çok zor ve tabiiki bütün sorumluluk bana düşüyor.Kaç haftadan beri kaç tane pet baktık.Ortak birşey bulduk sonunda .
Çok güzeldir eminim. Can yoldaşı olur size. Hayırlı olsun o zaman ailenizin yeni üyesi :)

sağol canım çok teşekkürler
bu arada Kardeşimin hikayesini bitirdim Milene ya mektuplara başladım.Kardeşimin hikayesi çok güzeldi.

Ohh okunacak kitaplar listesi kabardı gelen tavsiyelerle :) hadi ben evlilik yıldönümümü kutlamaya gidiyorum

Öpüyorum mügecimm

sağol canım çok teşekkürler
bu arada Kardeşimin hikayesini bitirdim Milene ya mektuplara başladım.Kardeşimin hikayesi çok güzeldi.

Milenaya mektuplar güzel kitap. Gene kadınlar klübünden hediye gelmişti bana.

Ohh okunacak kitaplar listesi kabardı gelen tavsiyelerle :) hadi ben evlilik yıldönümümü kutlamaya gidiyorum

Öpüyorum mügecimm

Kardeşcazım iyi eğlenceler size

Bir kere bir köpüş sahibi olarak sizi tebrik ederim. Sahiplenmeyi barınaktan yapacağınız için. Çok iyi düşünüp karar verdiğinizi düşünüyorum. Bu yüzden de sahipleneceğiniz can adına çok mutlu oldum

Sağol canım ilk petshoptan almaya karar vermiştik.sonra birçok sahiplendirme sitesinden gönüllülerle görüştüm ve çok yanlış olduğunu anladık.barınağa gidince zaten o canları görünce içimiz gitti.çok masum ve sevgiye hasretler

Aminn insallah Allah razi olsun kardescagizimm nerelerdesin unuttun mu beni , kopecik mi alacaksiniz anneeeeem cok seviyorum onlari

Aminn insallah Allah razi olsun kardescagizimm nerelerdesin unuttun mu beni , kopecik mi alacaksiniz anneeeeem cok seviyorum onlari

Canım benim unutur muyum seni.Bugün pazar ya herkes evde iş güç vardır.Ben bile daha kahvaltı yapamadım.Yeni demledim çayımı.Yine kalkar kalkmaz barınağa gittik.Haftada bikaç saatimizi barınağa ayıracağız.Yanlız gelince çok kötü kokuyoruz.hemen banyo vs.
sen neler yapıyorsun canım akşam eğlendinmi?

Pazar keyfi
Bir iki sene once kedim vardi , hayvanlari cok sevmeme ragmen alerjim var yogun bir sekilde , kedimin oldugu odaya girdigimde bile genzim akmaya basliyordu icime , barinaga birakmak zorunda kaldim hic unutamiyorum
Bu arada ben birsey mi kacirdim aksam eglencesini bir de kardesimin sozu olayini bozuntuya vermedim ama anlamadim

Akşam eğlenmeye giden bendim canım karıştırdın Yemek ve sinema yaptık güzeldi akşamımız.

Ben de aksam popomda pirelerle yattim

Bizimkinin sonu nasıldı tahmin et? Çocukları anneme bırakmıştık biz geç gelince kalsınlar diye konuştuk daha önce de kalırlardı. Gece 2 de bi telefon ikiside salya sümük ağlıyor. Hemen gittik aldık geldik yat diyene kadar 3.30 oldu Güya dinlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…