• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Bizimkinin sonu nasıldı tahmin et? Çocukları anneme bırakmıştık biz geç gelince kalsınlar diye konuştuk daha önce de kalırlardı. Gece 2 de bi telefon ikiside salya sümük ağlıyor. Hemen gittik aldık geldik yat diyene kadar 3.30 oldu:KK48: Güya dinlendik :KK53:
kötü olmuş bizde bi kere eşimle haftasonu kaçamağı yapalım dedik hiç yanlız tatile falan gitmemiştik.büyükadaya gittik
ama gelince kafamızın etini yedi.

Bizimkinin sonu nasıldı tahmin et? Çocukları anneme bırakmıştık biz geç gelince kalsınlar diye konuştuk daha önce de kalırlardı. Gece 2 de bi telefon ikiside salya sümük ağlıyor. Hemen gittik aldık geldik yat diyene kadar 3.30 oldu:KK48: Güya dinlendik :KK53:
Ah garibim yavrularim salya sumuk beklemis mi hic kiyamam onlara yaa

merhaba,bende bir kitap sever ve sevdiği gibi okuyan biri olarak nasıl aranıza katılabilirim?

Kitap kardeşi istersin kitap kardeşi buluruz sana. Eğer istemezsen sohbetimize katılabilirsin :)

tabiki isterim,kitap okumayı çok severim,evde,trende,otobüsde .... açıkçası fırsat bulduğum heryerde olurum.kol çantamda taşırım kitabımı.birde ben o an popülerse o kitabı okumam,beklerim. şuan sinan yağmur un aşkın gözyaşları nı okuyorum.

OOooo... Tam bizliksin HOŞGELDİN aramızaaa :)

benimde kırmızı kaplı defterim ve kalemim muhakkak olur.unutmamak için herşeyi not alırım. gerçi yeni evli olduğum için şuaralar sayfalar taksit ödenecek yerlerle dolu sadece :KK48:

Burada yyeni evliler çook :) Bende 2 aylık evliyim :)

bu arada yağmur sonrası nı okuyanınız var mı?

Ben okudum çok güzel tavsiye ederim hatta sarah jionun tüm kitaplarını tavasiye ederim.

Burdayım canım hafta sonu eşimin ailesindeydik fazla giremedim kusura bakmayın

Back