Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Selam kızlar. Ben de okumaya başladım yeniden çok şükür. Ayşe Kulin tutsak güneş bitmek üzere. Muhakkak tavsiye ederim. Bu hükümetin yıllar yıllar sonraki halini anlatıyor kitap. Tabi açık açık yazmıyor ama anlıyorsunuz.

1 saattir eski yazışmalarımızı okuyorum. Ne güzel şeyler paylaşmışız bu topikte. Bazı sayfalarda devamlı gülümsedim :) Ayşegül'ün hamilelik haberi,bebişin cinsiyeti,şulenin vaji maceraları. Hep birlikte yaşamış,heyecanlanmış yeri geldiğinde üzülmüşüz. iyi ki tanımışım sizi iyi ki varsınız.

9 aralık topiğimizin yıl dönümüymüş. 1. Yılımız kutlu olsun azra2004 kitapseverim z_e_l_i_s @__ATALANTE Dea-tacita moonserose mabel

Ne iyi oldu hatillattin canim.bende topigimizde daha fazla paylasim yapmak istiyorum.bundan sonra okudugum kitaplardan daha fazla bahsedecegim.tabi imkan bulabilirsem.
Sulenin aysegul un bebisi icin 100 gr olsun halay cekecem demesi cok komikti.bende onu hic unutamam

Ay evet ona ben de çok gülmüştüm. İnşallah kızımız uslu bir Bebek olup annesini yormaz da bol bol paylaşımda bulunursun Canım.

çok güzel dostluklar kazandık.. :)

iyiki sizleri tanımışım ben de,bana çok şey kattınız.sizinle sevinci paylaşmak sevincime değer kattı,hüznü paylaşmak hüznümü azalttı. dürüstlüğünüze koşulsuz güvenimde bundan sanırım ,samimiyetinizden...
gönlünüzün güzelliği kadar güzel bir yıl geçirmeniz dileklerimle,sizi seviyorum canlarım

merhaba bayanlar
bi süre ayrı kalacagım sizden maalesef. eşimin telefonu bozuldu benimkine el koydu. sanırım 1 2 hafta sürer telefon alması.
bu arada fırsat bulabildiğim ölçüde 10 sayfada da olsa kitap okumaya çalışıyorum hergün.Jack london Martın Eden a başladım. Çok güzel bir anlatımı var çok begendim.Daha sonra da Harper Lee Tespih Ağacının Gölgesinde okuyacağım.

Merhaba kızlar nasılsınız ? Ortak kitap okumaya ne dersiniz? Daha öncede yapalım dedik olmadı bir türlüü PAL SOKAĞI ÇOCUKLARIna ne dersiniz ay sonunda başlayabiliriz.. :) Bu arada ben bir çılgınlık edip TAHT OYUNLARI serisini aldım koca koca 9 kitapp Allahımmmm Hayali bile harika ama henüz elime ulaşmadıııı

Oy ben yine grip oldum ya çocuklar hastalanıyor sonra bana bulaştırıyorlar. Bu aralar elime kitap alamıyorum. Bir sürü kitabım birikti okunacak

Mrb kizlar
Serapcim gecmis olsun.bende aksam cok kotuydum felaket bir kirginlik.ilacta kullanamiyorum.ama mecbur azranin ilaclarindan ictim.biraz kendime geldim
.sulecim kitapagaci etkinlerini nereden takip ediyorsun faceten mi .katilacagimdan degilde merak ettim.cok aktifler cok guzel bir organizasyon

Merhaba kızlar, günaydın

Serapcım geçmiş olsun. Çok salgın var bende atlattım. Bu dönemde bol bol C vitamini takviyesi yap.

Mügecim sanada çok geçmiş olsun. En kısa zamanda toparlanırsınız umarım. Kitap ağacı etkinliğini burada ayrıntılı anlatacağım belki katılmak isteyen olur.

Sevgili kitap sever arkadaşlarım ,
Sizlere Kitap Ağacı etkinliğinden birazcık bahsetmek istiyorum.
Kitap Ağacı ; kitaplara inanan, kitapların dostluğuna güvenen bir avuç kitap severin katkılarıyla 18 Eylül 2013 tarihinde kurulmuştur. İnstagram başta olmak üzere , Twitter, Facebook ve Vikitap ortamlarında çok sayıda katılımcı ile büyümeya başladı. Hep beraber aynı kitabı yaşamak ve aynı cümlelerde buluşmak adıra her ay oylama ile seçilen ortak bir kitabı okumaktı amaçları.. İşte böyle başladılar ve dün ya çapına yayıldılar.

Ben instagramda bulunduğum şehirde toplanacaklarını duydum. Her şehirin bi sorumlusu var o kişiye ulaştım görüştüm beni davet ettiler. Ve ilk buluşmaya Cumartesi günü gittim. Küçücük şehrimde ne çok kitap sever varmış onu anladım ben. Sürekli gülen insanlarla dolu dolu 2 saat geçirdim. İlk gittiğim için bol bol gözlem yaptım tabi sizede anlatmak için :) Şimdi hepsini anlatayım tek tek..

-Cafeye ilk girdiğimde kocaman bir masayı doldurmuşlar Kitap Ağacı :) Beni görünce sorumlu kişi hemen tanıdı ve hepsi ayağa kalkıp tek tek sarıldılar. O kadar sıcak kanlılardı ki öyle bir ortam beklemiyordum. Beni ortalarına alıp oturttular.

- Herkes geldikten sonra Aralık ayında okudukları Taht oyunları kitabını tartışmaya başladılar. Okumayanlar için tavsiyelerde bulundular.

-Birde Kitap Ağacı ortak kitabının dışında Niğde kitap ağacı olarak başka bir kitap daha okuyolar onun hakkındada konuştular.

-Buluşmada en çok dikkatimi çeken katilimcıların çocukları ayrı bir masada oturup kitap okudular o kadar güzel bir görüntüydü ki anlatamam

-Birde buluşmaya gelen genci , yaşlısı, hastası ve elinde 3 aylık bebeğiyle gelen bile vardı. Buda ne kadar ciddiye aldıklarını belli ediyordu..

-Kitap hakkında tartışmalar bitince o ay ki ortak kitabın yazarı George R.R. Martin hayatı hakkında konuşuldu her buluşmada bir kişi üstleniyormuş bunu Biliyormusunuz George R.R. Martin yazılmamış 2 kitabı varmış Buz ve Ateş Serisinden ve taslakları oluşturulmuş kitap yurdunda bile kitabın satış sayfası var ve yazım aşamasında yazıyor. Çok enteresan gelmişti paylaşayım dedimm

-Vee en güzel bölümlerden birisi hediyeleşmek Her ay 3 kişiye hediye kitap alıyolarmış. Bunu daha önceden duyduğum için bende giderken 3 kitap alıp gitmiştim hediye ettim. Büssüyüü kitapları oldu azıcık kıskandım Ama olsun benide listeye eklediler bir kaç ay sonrada bana alıcaklar büssüyü kitabım olucakk

-Birde sorumluların hediyeleri vardı bizlere ayraçlar magnetler ayy :) herikalardı :) Resmini koyayım şöylee

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :) Aklıma geldikçe paylaşacağım :

"Okudukça Büyür İnsan..."

Ocak ayı okunacak kitaplar ;

Kitap Ağacı= Sisle gelen Yolcu

Niğde Kitap Ağacı= Pal sokağı çocukları

Şulecim ve mügeciğim teşekkür Ederim ikinize de. Mügeciğim geçmiş olsun. Aman dikkat bebişe bulaşmasın Allah korusun.

Şule Facebook'ta gördüm fotoğrafınızı çok güzel bir ortam olmuş. İnsanların günlük yaşamın telaşından sıyrılıp birlikte bir şeyler yapabilmesi çok hoş. Keşke bizler de aynı şehirde olsak ve sık sık görüşebilsek.

Canim normalde hic kiskanc biri degilimdir.ama suan seni ne kiskandim anlatamam.kizi buyuteyim bende ist bulusmalarina katilacagim mutlaka bide yazarlarla bulusyorlar o da cok keyifli olur.
Ben instagramdan klaaikler kulubu bide modern zamanlari takip ediyorum.modern zamanlardaki hatun daha aktif.normalde polisiye severim ama okunmasi zor olan kitaplari toplu okumak daha mantikli geldi bana. Bu ay mesela furuzan okunacak hic duymadigim bir yazar .gecen ay virginia woolf okuduk. O kitabada 3 kere baslayip ojuyamamistim. Bu acidan cok faydali.

Evet bizimde Mart ayında bir yazar gelicek ismini unuttum Şair Çok güzel bir ortam en kısa zamanda katılmalısınız

Bende fantastik fazla okuyamıyorum ama taht oyunlarına başlıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…