- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 45
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.801
Ohoo çok çalışman lazım tatlım çoookk :) Kitap okumak seni o çalışma temposunda dinlendirecektir emin olSelam kızlar. :)
Ben Aziyadeyi bitirdim bir sürü alıntımda var altını çizdim ama yazamadım bir türlü sizlere :) Sonrada başka kitap okuyamadım zaten. Çünkü soguk alıgınlıgına tutulduk ailecek. Sonrada seçim telaşı filan derken alamadım elime. ayrıca bide Kpss ye hazırlanıyorum Kamu avukatlıgı için Ha bide İcra Müdürlüğü ve Müdür yardımcılıgı sınavınada gircem valla bu sene ne yaptıgım belli değil
Merhabalar
Eskimeyen Yüreğim kitabı ile gözlerim vedalaştı bugün.
Elime İyi Hissetmek kitabını aldım. Yarın tatil iki kitap bitirme hedefim var.Listeli takip etsek, belki yarış vs yapsak biraz daha birbirimizi tesvik ederiz .Olma mı Canlar
Benim fikrim şöyle;
Gerçek bir okurun, ayrı bir teşvike ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Zaten her fırsatı okumak için değerlendiyordur.Yine de yarışmak bazıları için keyifli olabilir tabi.Ama bana göre değil
Bilmem belki de yarışmayı sevmiyorumdur.
Çok Güzeldir Piraye kitabı. Ikincisi de var Kitabı'n "Piraye ve Oğulları" ikisinde de çok etkilenmiştim.Merhabalar kızlarr ben de burdayım canan tan ın Piraye kitabı var elimde
Selam gülcüm ve diger arkadaşlarKinyas ve Kayra'ya başladım.
Ağır.. Hem ruhsal ağır hem konu ağır..
Ama bir o kadar iyi. Hakan GÜndal'ın ilk romanı. Ben de ilk defa bir Hakan Gündal kitabı okuyorum. Yazarın tespitleri ve kelime oyunları hoşuma gitti.
Bir de nihilizmi karakterlerin ağzından yaşatması başarılı bir tarz olmuş.
Depresyondakiler ya da her okuduğuna kapılanlar okumasın bence.
gökhan biçer hedef mustafa kemal i okuyorum :) bakalım bitmesine az kaldı. bu arada çoğu kitaplarım yazarlarından imzalıymış yeni farkettim
fazlasıyla kitap kurdu biriym :)oo ne güzel :)
Imzali kitaplari nereden temin ettiniz. ☺ buradaki tum uyelerimiz kitap kurduu ☺☺☺fazlasıyla kitap kurdu biriym :)
fuarlar :)) genelde fuarlardan kitap aldığım zaman imzalatıyorum yada özellikle yazarlarından temin ediyorum :) okuduğum çoğu kitabın yazarıyla muhabbetim vardır :) hatta geçen gün özellikle yorum beklediğini yazmış kitabın içine yazarlarımızdan biri :) bana özel yazdığı mektuplaImzali kitaplari nereden temin ettiniz. ☺ buradaki tum uyelerimiz kitap kurduu ☺☺☺
canım, iyiyim zor bir yazdı.. tatil olarak fena değildi ama arkadaşımın rahatsızlığı taşınma telaşı ada büyüdükçe ki koşturmalar falan derken geçti işte...Selam gülcüm ve diger arkadaşlar
Ben de kinyas ve kaytayı okuyorum aslında bu dönemde araya birkaç kitap da sıkıştırdım,arkadaşlarımdan ödünç kitaplar olduğu için bir an önce bitirmem gerekti ama kinyas ve kayra hala kitaplıktan bana göz kırpıyor:)
Bu dönemde grinin elli tonu 1 ve 2 yi okudum,hiç kimse sıradan değildir ,köpek düşleri ve asla yapma yı bitirdim
Sen nasılsın tatilin iyi geçmiştir umarım?adayı öperim...
Kinyas ve Kayra'ya başladım.
Ağır.. Hem ruhsal ağır hem konu ağır..
Ama bir o kadar iyi. Hakan GÜndal'ın ilk romanı. Ben de ilk defa bir Hakan Gündal kitabı okuyorum. Yazarın tespitleri ve kelime oyunları hoşuma gitti.
Bir de nihilizmi karakterlerin ağzından yaşatması başarılı bir tarz olmuş.
Depresyondakiler ya da her okuduğuna kapılanlar okumasın bence.