Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

İşte bunlarda 3 arkadaşa hediye edilen kitaplar :KK51:

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Tespih agacinin golgesinde sonrada 47liler diye bir kitaba baslayacagim.sen basladin mi taht oyunlarina ben diziyi takip ediyordum.baslarda cok karisikti.7 krallik falan var .bilmiyorum diziyle paralel mi

Taht oyunları hala gelmedi kitapyurdu ilk defa mağdur etti beni :KK43: Hala bekliyorum. Şuanda Leylanın evini okuyorum. Taht oyunları dizisi ilk bölüm aynıymış ama sonra değişmiş paralel gitmemiş. Kitapları okuyanlar beğeniyor. Bende heyecanla bekliyorum ama ona başlamadan önce Pal sokağı çocuklarını okucam.

selam kızlar, şöyle beni sürükledikçe sürükleyecek aksiyon polisiye bilim kurgu olabilir romantik olabilir bir kitap önerir misiniz ? aslında birden fazla da olabilir. :)

Slm kızlar,

Yeni yıldan beri hiç kitap okuyamadım hala da okuyamıyorum midem izin vermiyor okumama, fırsat bulduğum her anı uyuyarak geçiriyorum buna servisde dahil :KK70: :KK70: :KK70:

Ama kitap ağacı etkinliklerine bayıldım, ne kadar aktifsin sen kardeşim inşallah şu telaşlarım bittiğinde bende çok isterim dahil olmayı.

Bugünden itibaren izne çıkıyorum bir hafta

Seviyorum sizi iyi bakın kendinize,

selam kızlar, şöyle beni sürükledikçe sürükleyecek aksiyon polisiye bilim kurgu olabilir romantik olabilir bir kitap önerir misiniz ? aslında birden fazla da olabilir. :)
Zülfü Livaneli serenad beni çok etkileyen kitaplardan biridir. Tavsiye ederim. Osman Aysu severim ayrıca hem sürükleyicidir hem polisiye :)

Slm kızlar,

Yeni yıldan beri hiç kitap okuyamadım hala da okuyamıyorum midem izin vermiyor okumama, fırsat bulduğum her anı uyuyarak geçiriyorum buna servisde dahil :KK70: :KK70: :KK70:

Ama kitap ağacı etkinliklerine bayıldım, ne kadar aktifsin sen kardeşim inşallah şu telaşlarım bittiğinde bende çok isterim dahil olmayı.

Oy hamilelik takvimini yirim senin :) maşallah :nazar: hele bir geçsin bulantıların arayı kapatırsın sen :KK66:

İyi tatiller canım. Kendine dikkat et :KK36:

Slm kızlar,

Merhaba canım kardeşim,
Bebiş ve sen iyi ol önemli olan o. Okursun daha kitaplarını :) Güneş Cavması 2yi fazla arayı uzatmadan okumanı isterimm.. :KK200:
Evet Kitap Ağacı çok güzel bir etkinlik ve birçok kişi haberdar değilmiş yeni konu mu açsam ki. Belki bilgilenmek isteyen vardırr o_O

Taht oyunları bitti yorumum :

izlemeyi sevmiyorum ben.Kitap okuyup yasamak varken, uzaktan seyretmek mantıklı gelmiyor bana.Ben arya olmayı seviyorum,kucucuk bedenindeki kocaman cesaretiyle.tyrion olmayı seviyorum,keskin zekasıyla.jon snow olmayı seviyorum kabullenisiyle.varys,cercei,daenerys olmayı seviyorum.hayatlarına ortak olmayı.. insan kötü karakterleri bile sever mi ? Sevdim işte.. İçim isindi.. Ölümlere üzüldüm.. yasananlara sasirdim.. ve beni kendine hayran birakti taht oyunlari.. Ve şuan şeytan dürtüyo beni.. Birak diger kitaplari seriyi bitir diyor.. ☺

Katılıyorum :) bu aralar sarah jio elveda Haziran'ı okuyorum. Şimdilik güzel gidiyor. Ama okumalarım yavaşladı :KK43: devamlı bir koşturmaca içindeyim. Sakin kalıp okuyabildiğim zamanlar çok az.

Sizler ne okuyorsunuz kızlar?

Bende Nar Agacini bitirdim.
Simdi daha once yarim biraktigim Ahmet umitin kavim kitabini okuyorum ama cok sarmadi.Bu ay 4 kitapla tamamlarim.sanirim.

Simdi daha once yarim biraktigim Ahmet umitin kavim kitabini okuyorum ama cok sarmadi.Bu ay 4 kitapla tamamlarim.sanirim.
Kavim güzel kitaptır ben severek okumuştum. Ahmet Ümit'in bütün kitaplarını severim gerçi. Eğer tarihe biraz ilginiz varsa İstanbul hatırası da çok güzel kitaptır. Tavsiye eserim canlarım.

Tekrar canlandırmak lazım buraları :KK75::confused:

Katılıyorum :) bu aralar sarah jio elveda Haziran'ı okuyorum. Şimdilik güzel gidiyor. Ama okumalarım yavaşladı :KK43: devamlı bir koşturmaca içindeyim. Sakin kalıp okuyabildiğim zamanlar çok az.

Sizler ne okuyorsunuz kızlar?

Ne güzel sizleri burada görmekk :KK200: Bende Nar ağacı okuyorum ama yavaş ilerleyor gibi birazcık. Hızlanacağı yeri iple çekiyorum resmen. Elveda haziranı severek okumuştum. :KK66:

X