- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.861
Ne güzel keşke benim olsaİşte bunlarda 3 arkadaşa hediye edilen kitaplar
Eki Görüntüle 1749846 Eki Görüntüle 1749847 Eki Görüntüle 1749848
Kitap diye diye çıldırcam sanırım. Ne güzel etkinlikmiş.İşte bunlarda 3 arkadaşa hediye edilen kitaplar
Eki Görüntüle 1749846 Eki Görüntüle 1749847 Eki Görüntüle 1749848
Bende bebisten dolayi disari cikamiyorum acayip kitaplara sardim.imkan buldukca elimden dusurmuyorumKitap diye diye çıldırcam sanırım. Ne güzel etkinlikmiş.
Bende bebisten dolayi disari cikamiyorum acayip kitaplara sardim.imkan buldukca elimden dusurmuyorum
Tespih agacinin golgesinde sonrada 47liler diye bir kitaba baslayacagim.sen basladin mi taht oyunlarina ben diziyi takip ediyordum.baslarda cok karisikti.7 krallik falan var .bilmiyorum diziyle paralel miŞuan ne okuyosun :)
Tespih agacinin golgesinde sonrada 47liler diye bir kitaba baslayacagim.sen basladin mi taht oyunlarina ben diziyi takip ediyordum.baslarda cok karisikti.7 krallik falan var .bilmiyorum diziyle paralel mi
Zülfü Livaneli serenad beni çok etkileyen kitaplardan biridir. Tavsiye ederim. Osman Aysu severim ayrıca hem sürükleyicidir hem polisiye :)selam kızlar, şöyle beni sürükledikçe sürükleyecek aksiyon polisiye bilim kurgu olabilir romantik olabilir bir kitap önerir misiniz ? aslında birden fazla da olabilir. :)
Oy hamilelik takvimini yirim senin :) maşallahSlm kızlar,
Yeni yıldan beri hiç kitap okuyamadım hala da okuyamıyorum midem izin vermiyor okumama, fırsat bulduğum her anı uyuyarak geçiriyorum buna servisde dahil
Ama kitap ağacı etkinliklerine bayıldım, ne kadar aktifsin sen kardeşim inşallah şu telaşlarım bittiğinde bende çok isterim dahil olmayı.
Bugünden itibaren izne çıkıyorum bir hafta
Seviyorum sizi iyi bakın kendinize,
Slm kızlar,
Yeni yıldan beri hiç kitap okuyamadım hala da okuyamıyorum midem izin vermiyor okumama, fırsat bulduğum her anı uyuyarak geçiriyorum buna servisde dahil
Ama kitap ağacı etkinliklerine bayıldım, ne kadar aktifsin sen kardeşim inşallah şu telaşlarım bittiğinde bende çok isterim dahil olmayı.
Bugünden itibaren izne çıkıyorum bir hafta
Seviyorum sizi iyi bakın kendinize,
Kavim güzel kitaptır ben severek okumuştum. Ahmet Ümit'in bütün kitaplarını severim gerçi. Eğer tarihe biraz ilginiz varsa İstanbul hatırası da çok güzel kitaptır. Tavsiye eserim canlarım.Bende Nar Agacini bitirdim.
Simdi daha once yarim biraktigim Ahmet umitin kavim kitabini okuyorum ama cok sarmadi.Bu ay 4 kitapla tamamlarim.sanirim.
Tekrar canlandırmak lazım buraları
Katılıyorum :) bu aralar sarah jio elveda Haziran'ı okuyorum. Şimdilik güzel gidiyor. Ama okumalarım yavaşladıdevamlı bir koşturmaca içindeyim. Sakin kalıp okuyabildiğim zamanlar çok az.
Sizler ne okuyorsunuz kızlar?
Bende Nar Agacini bitirdim.
Simdi daha once yarim biraktigim Ahmet umitin kavim kitabini okuyorum ama cok sarmadi.Bu ay 4 kitapla tamamlarim.sanirim.