- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
HadiiiiiiiBiz de kısa bir tanışma yaptıkmabel kardeşimle...
Eee şimdi ne yapıyoruz kitap göndermeye başlıyor muyuz kardeşcağızlar
Eğlenceli olcek bence
Bence de :) kitap kardeşimle tanıştık bile
Kardesim kardesiim Azram nerdesin
Biz de kısa bir tanışma yaptıkmabel kardeşimle...
Eee şimdi ne yapıyoruz kitap göndermeye başlıyor muyuz kardeşcağızlar
böğürtlen kışı mart menekşeleri yağmurdan sonra ve son kamelya kitaplarını okudum hepside harikaydııı :) şimdide yeni çıkan kitabı gündüz sefasını almak için sabırsızlanıyorummm :) En çok etkileyen böğürtlen kuşu ve yağmur sonrasıydı :)Eki Görüntüle 1331129
Bunu bitirdim şimdi yine Sarah Jıo nun böğürtlen kışı'na başlayacağım.
böğürtlen kışı mart menekşeleri yağmurdan sonra ve son kamelya kitaplarını okudum hepside harikaydııı :) şimdide yeni çıkan kitabı gündüz sefasını almak için sabırsızlanıyorummm :) En çok etkileyen böğürtlen kuşu ve yağmur sonrasıydı :)
rica ederim :) kesinlikle okumalısın böğürtlen kışı içimi yakmıştı bir annenin çırpınışıAa bir türlü elime alamıyordum kitabı ama heyecanlandım şimdi :) hemen başlamalıyım. Diğerlerini de alıp okumalıyım o zamanTavsiyeler için teşekkürler
Burdayım buradayım merak etme sık sık uğrayacağım yeni konumuza umarım çok iyi bir dostluk kurarız hep beraberKardesim kardesiim Azram nerdesin
serenad çok güzel kitaptı çok severek okumuştum ama kardeşimin hikayeside güzeldi benim için :)Burdayım buradayım merak etme sık sık uğrayacağım yeni konumuza umarım çok iyi bir dostluk kurarız hep beraber
şu anda okuduğum kitap Zülfü Livaneli kardeşimin hikayesi romanı SERENAD kadar olmasada güzel akıcı bir kitap
(Özelden kendimizden bahsederiz.)
Benim ufaklıklar hasta bu aralar duygusalım zaten okur okur ağlarım artık :)rica ederim :) kesinlikle okumalısın böğürtlen kışı içimi yakmıştı bir annenin çırpınışısanki film gibi akıp gidiyor kitap
ayy bide cocugun mu var çok ağlarsın vallaBenim ufaklıklar hasta bu aralar duygusalım zaten okur okur ağlarım artık :)
Kızlar hazır yılbaşı da yaklaşıyorken kitaplarımızı gönderelim bence de:)
Yalnız neye göre alalım kitapları? Karşımızdakinin okuyup okumadığını nereden bilebiliriz?
Acaba diyorum herkes bir istek listesi hazırlasa ve ilk sayfada dursa, ayda bir kitap kardeşimizin kitap listesinden seçtiğimiz kitabı göndersek? Ne dersiniz?