Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
32
Kızlar kardeşlerimizle bu topikte sohbete devam ediyoruz Kardeşliğimiz daim olsun :)

Not: Kendine kitap kardeşi isteyen arkadaşlarımız bana özel mesaj yolu ile veya topiğime yazarak ulaşabilirler :)

Kitap kardeşi olanlar:

mabel & Dea-tacita

@azra2004 & Mata Hari

@__ATALANTE & Koalina

kitapseverim
& moonserose

Hediyelerinizi alırken zorlanmamanız açısından herkes bir liste yapıyor o listenin içinden istediğiniz kitabı kardeşinize alabilirsiniz :)

Arkadaşlar her topiğin kendine özgü kuralları var ben bu topikte kural olmasından yana değildim ama kimsenin üzülmemesi için bi,r kac basit kuralımız olsun ne olacak canım

Ricalarımız;

1-Haftada en az 2-3 kez topiğe ugramanızı rica ediyorum, bu şekilde hem selam verip kendinizi hatırlatmış olacaksınız hemde kitap kardeşiniz benim kardeşim nerelerde diye üzülmücek (Not: O hafta KK'ya hiç girmediyse sıkıntı yok ama giripte buraya ugramazsa kardeşlerimiz çookk üzülürr)

2-Herkes kitap bildiriminde bulunacak ve Ay sonunda en çok kitap okuyana bendeniz topik sahibinizden bir kitap hediye edilecektir

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de kısa bir tanışma yaptık mabel kardeşimle...

Eee şimdi ne yapıyoruz kitap göndermeye başlıyor muyuz kardeşcağızlar

Eğlenceli olcek bence

Bence de :) kitap kardeşimle tanıştık bile

Kardesim kardesiim Azram nerdesin

Biz de kısa bir tanışma yaptık mabel kardeşimle...

Eee şimdi ne yapıyoruz kitap göndermeye başlıyor muyuz kardeşcağızlar

Merhaba günaydın kızlar Bende kısa bir tanışma yaptım kardeşimle ve mutlu bir beraberlik yaşıcaz inanıyorum :)
Ortak özelliklerimiz var kardeşimle Koalina :)

eeee neler yapıyorsunuz şuan hangi kitapları okuyorsunuz bakalım :)

Ben bu kitaba başladım her ne kadar daha 10. sayfasında olsamda ilerleyince bırakamıcam ama elime almaya fırsatım olmuyoor

Eki Görüntüle 1331129
Bunu bitirdim şimdi yine Sarah Jıo nun böğürtlen kışı'na başlayacağım.
böğürtlen kışı mart menekşeleri yağmurdan sonra ve son kamelya kitaplarını okudum hepside harikaydııı :) şimdide yeni çıkan kitabı gündüz sefasını almak için sabırsızlanıyorummm :) En çok etkileyen böğürtlen kuşu ve yağmur sonrasıydı :)

Aa bir türlü elime alamıyordum kitabı ama heyecanlandım şimdi :) hemen başlamalıyım. Diğerlerini de alıp okumalıyım o zaman Tavsiyeler için teşekkürler

Aa bir türlü elime alamıyordum kitabı ama heyecanlandım şimdi :) hemen başlamalıyım. Diğerlerini de alıp okumalıyım o zaman Tavsiyeler için teşekkürler
rica ederim :) kesinlikle okumalısın böğürtlen kışı içimi yakmıştı bir annenin çırpınışı sanki film gibi akıp gidiyor kitap

serenad çok güzel kitaptı çok severek okumuştum ama kardeşimin hikayeside güzeldi benim için :)

Kızlar hazır yılbaşı da yaklaşıyorken kitaplarımızı gönderelim bence de:)
Yalnız neye göre alalım kitapları? Karşımızdakinin okuyup okumadığını nereden bilebiliriz?
Acaba diyorum herkes bir istek listesi hazırlasa ve ilk sayfada dursa, ayda bir kitap kardeşimizin kitap listesinden seçtiğimiz kitabı göndersek? Ne dersiniz?

kesinlikle katılıyorum kardeşim :) Herkes istediği listeyi yazsın ben ilk sayfaya tuttururum :)

Jodi Picoult - Cam Çocuk okuyorum kızlar... Yazarın kurgusu çok gerçekçi, çeviri de çok güzel.. Tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…