- 25 Şubat 2011
- 1.470
- 2.180
- 208
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.601
Zorbayı ben de çok merak ediyorum. Tablette okumak nazıl yormuyor mu gözünü? Kindle almak istiyorum ama yurtdışına çıkacak bir arkadaş gözlüyorum :)merhaba bayanlar
benim kitap okumalarımda devam ediyor biraz ondan biraz bundan okuyorum.hep 2 kitap devam ediyorum tabletten Zorba yı okuyorum.andre gide ın kitabuına da devam o da az kaldı.
Zorbayı ben de çok merak ediyorum. Tablette okumak nazıl yormuyor mu gözünü? Kindle almak istiyorum ama yurtdışına çıkacak bir arkadaş gözlüyorum :)
O zaman şunu sorayım, hangi uygulamayı kullanıyorsun? Ben birkaç tane uygulama indirdim denemek için, elimde çok fazla ekitap var ama, okuyamam diye başlamıyorumevet çok yoruyor ve çok sıkıcı ama eldekileri okuyayım diyorum.genelde gece okuyorum eşimde ışıktan rahatsız olmamış oluyor.Benim biraz uyku probemim var hemen uykuya dalamam bikaç saat sürer uyumam. o yönden iyi oluyor.
Canım çok üzgünüm.. Mekanı cennet olsun. Başın sağ olsun...Canım,pamuk dedeciğimi kaybettim kızlar. Dualarınızı esirgemeyin.
başın sağolsun serapcımCanım,pamuk dedeciğimi kaybettim kızlar. Dualarınızı esirgemeyin.
başınız sağolsun canımCanım,pamuk dedeciğimi kaybettim kızlar. Dualarınızı esirgemeyin.
Canım,pamuk dedeciğimi kaybettim kızlar. Dualarınızı esirgemeyin.
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun İnşallahCanım,pamuk dedeciğimi kaybettim kızlar. Dualarınızı esirgemeyin.
Tamam canım çok sağol, bi bakayım kitaplara, ben de buldum bir sürü e-kitap, aradığın olursa söyle bana, bakayım içlerinden. Bu arada dün kindle aldım. Ama siftahını yapamadım henüz. Bakalım işe yarayacak mı :)benim tablet ıph.. yandex e book a indiryorum.üye oluyorsun yandex e
https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=jchgQGqhGlne7LL9OI/98dzYQ+dHT098LiSXOUoF+8g=&locale=tr
buradan indiriyorum bilmiyorum reklam oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?