• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Günaydınlar. Başıma ne iş geldi bilseniz. Evimden geçen borulardan biri çatlamış aşağı su sızdırıyormuş. Biraz sonra yatak odamın yeri kırılıp çatlak boru aranacak :KK43:

Yok yok bende bir şey yok aşağı sızdırıyormuş. Duvarı ıslanmış sadece ama benim parkeler falan söküldü, yer kırıldı. Bir dünya iş çıktı bana :KK43: napalım olacağı varmış. Sağolun kızlar.
iyi bari eşyalara ve size bir zarar gelmemiş şükür. aksiyonlu hatun seni :rolleyes:

iyi bari eşyalara ve size bir zarar gelmemiş şükür. aksiyonlu hatun seni :rolleyes:
Hahah evet çok çılgın bir hayatım var bu aralar.

Geldimide hepsi üstüste gelir.Allah beterinden korusun.
Amin canım :KK19:
Herkese selamlar
Bi ugruyayim dedim
Serap sna kolay gelsin
Evin icindede insaat en sinir bozucu sey

selam ayşenur,serap kolay gelsin bir dünya iş çıkmış yahuo_O
Sağolun kızlar :KK37:

Kızlar günaydın,
Bu aralar mevsim değişikliğinden ve biraz da özel hayatımda sıkıntılar yaşayışımdan dolayı sürekli uyuyorum. Kitap okumak hak getire. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Elimde çok güzel bir kitap var ama kaç gündür sürünüyor.

Kızlar günaydın,
Bu aralar mevsim değişikliğinden ve biraz da özel hayatımda sıkıntılar yaşayışımdan dolayı sürekli uyuyorum. Kitap okumak hak getire. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Elimde çok güzel bir kitap var ama kaç gündür sürünüyor.

ne okuyorsun? bende akşamları sayıkladığım için genelde okuyamıyorum ama iş-ev arası araçta kitap okuyabiliyorum.serenad ı okumaya devam ediyorum ve ilginç birşekilde ilerliyor.sonunu çok merak ediyorum.

ne okuyorsun? bende akşamları sayıkladığım için genelde okuyamıyorum ama iş-ev arası araçta kitap okuyabiliyorum.serenad ı okumaya devam ediyorum ve ilginç birşekilde ilerliyor.sonunu çok merak ediyorum.
Sahilde Kafka okuyorum, aslında çabuk ilerleyen bir kitap ama kötü hissederken kitap okuyamıyorum :(

Sahilde Kafka okuyorum, aslında çabuk ilerleyen bir kitap ama kötü hissederken kitap okuyamıyorum :KK43:

normaldir arkadaşım,bedenen ve ruhen kötü hissediyorsan kendini gayet normaldir.sonuçta kitap okumaktan keyif alıyoruz ve insan böyleyken keyif aldığı şeyleri bile yapamıyor.umarım geçici bir durumdur,çabuk kurtulursun.

merhaba bayanlar
ben açlık oyunları ateşi yakalamak 2. kitaba başladım. Zorbayı bıraktım kitapta hoşuma gitmeyen yerler oldu.

Günaydın kızlar,

Ben şuan Maksim Gorki Ana yı okuyorum güzle gidiyor kitap...

Bundan önceki kolera Günlerinde Aşkı çok zor okudum, anladımki takıntılı aşk konulu kitaplar bana göre değil

Masumiyet müzeside çok sıkmıştı...

Selam kızlar. Bu aralar elime kitap alamıyorum malum işlerim var. Pek uğrayamıyorum ama arayı kapatırız inşallah. Öpüyorum hepinizi.

Selam kızlar. Bu aralar elime kitap alamıyorum malum işlerim var. Pek uğrayamıyorum ama arayı kapatırız inşallah. Öpüyorum hepinizi.

kolay gelsin canım,inşallah kolaylamışsındır işlerini .

Günaydın kızlar,

Ben şuan Maksim Gorki Ana yı okuyorum güzle gidiyor kitap...

Bundan önceki kolera Günlerinde Aşkı çok zor okudum, anladımki takıntılı aşk konulu kitaplar bana göre değil

Masumiyet müzeside çok sıkmıştı...

bende serenad ı okumaya devam ediyorum.kitabı yarıladım sayılır,zevkli ilerliyor . mügeciğim etkiler seni demişti,ona dayanarak sonlara doğru dramatikleşeceğini düşünüyorum.

bende serenad ı okumaya devam ediyorum.kitabı yarıladım sayılır,zevkli ilerliyor . mügeciğim etkiler seni demişti,ona dayanarak sonlara doğru dramatikleşeceğini düşünüyorum.

Evet canım Serenad çok güzel bir kitap bence de...

Tadilat bitti sıra temizlikte :) kolayladım çok şükür.

Back