- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.621
Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım.
Basin sagolsun serap.Allah rahmet eylesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım.
Yazdıklarında kendimi gördüm :) Özellikle dizi konusunda, izlemek isteyip izlemediğim bir sürü dizi var mesela Walking Dead, Once Upon A Time gibi. Final olmadan başlayamıyorum, çünkü her hafta takip etmek zor geliyor :) En son mesela Dexter'ı bitirdim final olmasını bekleyip. Şu an da Breaking Bad izliyorum.
Kitap konusunda yavaş okuyordum birşeyleri kaçırmamak adına ama artık hızlı okumaya başladım, çünkü kitabı okumayı bitirdiğimde bile her ayrıntıyı hatırlamıyorum ne kadar dikkat edersem edeyim. Özellikle 1-2 ay sonra sadece anahatlarıyla hatırlıyorum kitabı, eğer çok etkilememişse karakterlerin isimleri bile aklıma gelmez.
Günaydın hanımlar nasılsını? Ben kitap okumayı bu ay bıraktım ama mecbur kaldım. Çünkü psikolojik olarak alışmam lazım bu mevsime. Havalar bile degişken olurken Bir ikizler burcu ne kadar sabit durabilir ki.. 2 Tane yarım kitabım var. Daha sonra devam edilecek..
Hoşgeldiniz :)
Canım,pamuk dedeciğimi kaybettim kızlar. Dualarınızı esirgemeyin.
günaydın hatunlar,nasılsınız? yine bir pazartesi ve yine kara bulutlar...
iyi haftalar bayanlar
Günaydın canımmm
bu hafta 4 gün çalışacağız sadece ya onun gazıyla iyi başladım haftaya
ama fena yorgunum bacaklarım ağrıyor
sağol canım,sana da iyi haftalar dilerim...
havayı güzel bulunca gezdiniz değil mi :) bizde eşimin köyündeydik,temiz hava bol güneş çok güzel geldi .
Günaydınlar. Başıma ne iş geldi bilseniz. Evimden geçen borulardan biri çatlamış aşağı su sızdırıyormuş. Biraz sonra yatak odamın yeri kırılıp çatlak boru aranacak
Günaydınlar. Başıma ne iş geldi bilseniz. Evimden geçen borulardan biri çatlamış aşağı su sızdırıyormuş. Biraz sonra yatak odamın yeri kırılıp çatlak boru aranacak
Evet canım çokda iyi geldi deniz havası..
evet senin resimlerini de gördüm annendi değil mi tarladaki en güzel bir ortam yemyeşil ohh misss
baban da baya düzeldi sanırım değil mi canım
Yok yok bende bir şey yok aşağı sızdırıyormuş. Duvarı ıslanmış sadece ama benim parkeler falan söküldü, yer kırıldı. Bir dünya iş çıktı bana napalım olacağı varmış. Sağolun kızlar.