• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Kizlar merhaba bir kac gundur gelemedim foruma
Isten ciktim evdeyim fakat ne kitap okuyabiliyorum nede bir ev isi yapabiliyorum.
Ins yakinda normal yasantima donerim.
Herkese iyi okumalar
Bu arada 23 nisanimizda hepinize smdiden kutlu olsun

Yazdıklarında kendimi gördüm :) Özellikle dizi konusunda, izlemek isteyip izlemediğim bir sürü dizi var mesela Walking Dead, Once Upon A Time gibi. Final olmadan başlayamıyorum, çünkü her hafta takip etmek zor geliyor :) En son mesela Dexter'ı bitirdim final olmasını bekleyip. Şu an da Breaking Bad izliyorum.

Kitap konusunda yavaş okuyordum birşeyleri kaçırmamak adına ama artık hızlı okumaya başladım, çünkü kitabı okumayı bitirdiğimde bile her ayrıntıyı hatırlamıyorum ne kadar dikkat edersem edeyim. Özellikle 1-2 ay sonra sadece anahatlarıyla hatırlıyorum kitabı, eğer çok etkilememişse karakterlerin isimleri bile aklıma gelmez.

yabancıların dizi çekme alışkanlıkları çok değişik. bazen acayip uzun aralar veriyorlar. insan artık diziyi unutmaya başlıyor.bekle bekle artık sıkılıyorsun. sherlock holmes karakterini sevdiğimden ingiliz yapımı sherlock dizisini izledim misal yeni bölümleri 2017 de çekilecekmiş :rolleyes: onda hiç değilse her bir bölüm diğerinden bağımsız her bölümde farklı bir olay çözülüyordu. birbirini tamamlayan bölümler olsa izlemezdim sanırım. bu arada çok güzel bir diziye başlamışsın. severek izledim ben breaking badi. breaking badi kendi yayınlandığı dönem izlesem patlardım herhalde 3-4 ve 4-5 sezonları arasında 1 yıl ara vermişler.

aslında haklısın. geçmişte okuduğum birçok kitabın içeriğini hatırlamaya çalışıyorum ve aklıma hiçbir şey gelmiyor hele ki romantik aşk romanı tarzları olanlar tamamen silinmiş aklımdan. bir sürü maeve binchy kitabı okudum hiçbiri hatrımda değil.

Günaydın hanımlar nasılsını? Ben kitap okumayı bu ay bıraktım ama mecbur kaldım. Çünkü psikolojik olarak alışmam lazım bu mevsime. Havalar bile degişken olurken Bir ikizler burcu ne kadar sabit durabilir ki.. 2 Tane yarım kitabım var. Daha sonra devam edilecek..

Hoşgeldiniz :)

hoşbuldum :)

Canım,pamuk dedeciğimi kaybettim kızlar. Dualarınızı esirgemeyin.

başınız sağolsun.

günaydın hatunlar,nasılsınız?

ayşenur hamilelik olabilir.bende ilk aylar ruhen ve bedenen kötüydüm.

23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun ayrıca regaip kandiliniz mübarek olsun .

Günaydın herkese :)

Dün çok yorucu bir gündü, eve eşyalar alındı, hazır onlar gelmişken temizlik de yapalım dedik. Kardeşimle birlikte temizliğe giriştik. Evde işe yarar diye kenara koyduğumuz ama 1-2 senedir hiç dokunmadığımız bir dünya şeyi attık. Hatta bazılarını görüp aaa bizim böyle birşeyimiz de varmış dediğim bir sürü şey vardı. Ev resmen rahatladı, ne kadar ıvır zıvır varsa hepsini hepsini attık.

Tek sayfa kitap okuyamadım :( Okuyamadığım her gün rahatsız hissediyorum ben. Sabah yolda hemen telafi etmeye çalıştım. Otobüste ayakta giderken, sakin bir yolda yürürken, metroya giderken her bulduğum fırsatta okumaya çalışıyorum :)

kolay gelsin leyla_34 benimde balkonumu ve ıvır zıvır doldurduğum bir odamı düzenlemem lazım ama bir türlü cesaretimi toplayıp girişemedim.

geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.Hoppa

bu arada markafonide dikkatimi çekti birçok kitabın fiyatını 9.90 a sabitlemişler.
bana uygun gibi geldi fiyatlar.

iyi haftalar bayanlar

sağol canım,sana da iyi haftalar dilerim...
Günaydın canımmm

bu hafta 4 gün çalışacağız sadece ya onun gazıyla iyi başladım haftaya

ama fena yorgunum bacaklarım ağrıyor

havayı güzel bulunca gezdiniz değil mi :) bizde eşimin köyündeydik,temiz hava bol güneş çok güzel geldi .

Günaydınlar. Başıma ne iş geldi bilseniz. Evimden geçen borulardan biri çatlamış aşağı su sızdırıyormuş. Biraz sonra yatak odamın yeri kırılıp çatlak boru aranacak :(

sağol canım,sana da iyi haftalar dilerim...

havayı güzel bulunca gezdiniz değil mi :) bizde eşimin köyündeydik,temiz hava bol güneş çok güzel geldi .

Evet canım çokda iyi geldi deniz havası..

evet senin resimlerini de gördüm annendi değil mi tarladaki en güzel bir ortam yemyeşil ohh misss

baban da baya düzeldi sanırım değil mi canım

Günaydınlar. Başıma ne iş geldi bilseniz. Evimden geçen borulardan biri çatlamış aşağı su sızdırıyormuş. Biraz sonra yatak odamın yeri kırılıp çatlak boru aranacak :KK43:

Geçmiş olsun canım daha da yeni taşındın.komple değişir o zaman yerin döşemesi vs. Allah kolaylık versin.

Evet canım çokda iyi geldi deniz havası..

evet senin resimlerini de gördüm annendi değil mi tarladaki en güzel bir ortam yemyeşil ohh misss

baban da baya düzeldi sanırım değil mi canım

annemle kayınvalidem canım. kayınvalidemin bezelye tarlasındaydık,çok iyi geldi valla temiz hava :)

Günaydınlar. Başıma ne iş geldi bilseniz. Evimden geçen borulardan biri çatlamış aşağı su sızdırıyormuş. Biraz sonra yatak odamın yeri kırılıp çatlak boru aranacak :KK43:

geçmiş olsun canım,umarım eşyalarına zarar gelmemiştir.

Yok yok bende bir şey yok aşağı sızdırıyormuş. Duvarı ıslanmış sadece ama benim parkeler falan söküldü, yer kırıldı. Bir dünya iş çıktı bana :( napalım olacağı varmış. Sağolun kızlar.

Yok yok bende bir şey yok aşağı sızdırıyormuş. Duvarı ıslanmış sadece ama benim parkeler falan söküldü, yer kırıldı. Bir dünya iş çıktı bana :KK43: napalım olacağı varmış. Sağolun kızlar.

Canım ya tekrar geçmiş olsun, zor tabi ama Allah can sağlığı versin halledersin yavaş yavaş...

Back