• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Yok bebeğim öyle bi iddiam :) annelerin klasik lafıdır ya. Mesela Tatile gidelim dersin amaann ben olmuşum tatil derler :KK70:

anladım canım :KK19:

günaydın hatunlar,nehabersiniz? dün mis gibi güneş vardı iyiydim.bugün de sağanak yağış var bunalımdayım,yalancı bu güneş :KK12:

Selam herkese
Bu aralar mide bulantıları nedeni ile kitap okuyamıyorum.
İnş en kısa zamanda bu süreci atlatıp okuma fırsatı bulurum:KK51:

Merhaba arkadaşlar
özledim sizleri

Geçmiş olsun canım demekki belirtiler başladı.umarım en kısa zamanda geçer.

off bende çok özlüyorum sizi yaa :KK61:

ayşenurcuğum şimdiden sana kolay gelsin,ben o yolu aştım çok şükür :21: umarım benim kadar yoğun ve uzun olmaz bulantı dönemin .

Canım arkadaşlarım, bu aralar pek görüşemiyoruz ama en kısa zamanda arayı kapatırız. Hep aklımdasınız valla ;) ayşenur inşallah kısa sürer bu dönemin canım.

Canım arkadaşlarım, bu aralar pek görüşemiyoruz ama en kısa zamanda arayı kapatırız. Hep aklımdasınız valla :KK66: ayşenur inşallah kısa sürer bu dönemin canım.

İnş serap.
Dün kalp atışlarını duyduk çok farklı bir his.İçinde kahve çekirdeği büyüklüğünde bir canlının kalbinin atması

Selam kızlar,
Çok güzel bir hava var İstanbul'da bugün
Gerçi hafta sonundan itibaren soğuyacakmış ama olsun
Herkesler iyi mi?

Ben Ahmet Ümit Sultanı Öldürmek okuyorum 100. sayfalardayım daraldım sarmıyor bir türlü kitap derken komiser Nevzat dahil oldu olaya bakalım bakalım :KK48::KK48::KK48::KK48:

Selam kızlar. Yeni evimde ilk misafirlerimi ağırlayacağım. Birazdan gelecekler :) öpüyorum sizi.

mrb hatunlar
bende tüm gün dışarıdaydım aksilik şu havaları hiç tuturamam dün mont almadım üşüdüm bugün aldım elimde gezdirdim

İnş serap.
Dün kalp atışlarını duyduk çok farklı bir his.İçinde kahve çekirdeği büyüklüğünde bir canlının kalbinin atması

Hala heyecan yokmu yoksa Ayşenurcum.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Selam kızlar,
Çok güzel bir hava var İstanbul'da bugün
Gerçi hafta sonundan itibaren soğuyacakmış ama olsun
Herkesler iyi mi?

Ben Ahmet Ümit Sultanı Öldürmek okuyorum 100. sayfalardayım daraldım sarmıyor bir türlü kitap derken komiser Nevzat dahil oldu olaya bakalım bakalım :KK48::KK48::KK48::KK48:

bende ahmet ümit okuyorum (Şeytan ayrıntıda ...)başkomiser nevzat ında çıkmadığı yer yok.ben daha öncede söylemiştim.Bu kitabı çok sıkıcı ve basit buldum.

bu arada topik sahibi nerelerde yoksa Şule harıl harıl kitap mı yazıyor

mrb hatunlar
bende tüm gün dışarıdaydım aksilik şu havaları hiç tuturamam dün mont almadım üşüdüm bugün aldım elimde gezdirdim

bende ahmet ümit okuyorum (Şeytan ayrıntıda ...)başkomiser nevzat ında çıkmadığı yer yok.ben daha öncede söylemiştim.Bu kitabı çok sıkıcı ve basit buldum.

Buralardayım canım. Evet kitabıma devam ediyorum ama günlerdir bir yorgunluk var sorma :( 1 kitap dahi bitiremedim 2 tane yarım kitabım var. Baş ağrısı mide bulantısı halsizlik yorgunluk hepsi bir arada :((

Buralardayım canım. Evet kitabıma devam ediyorum ama günlerdir bir yorgunluk var sorma :KK43: 1 kitap dahi bitiremedim 2 tane yarım kitabım var. Baş ağrısı mide bulantısı halsizlik yorgunluk hepsi bir arada :KK43:(

Geçmiş olsun canım 2 hafta önce bende öyleydim çok şükür geçti.Bahar yorgunluğumu mudur nedir artık.Kafamı yataktan kaldıramıyordum.Hiçbirşey yapmak gelmiyordu içimden.sen de inş en kısa zamanda atlatırsın

mrb hatunlar

Peki bitirebildin mi kitabı, o kadar mı sıkıcı ki...

Ya çok fazla monolog var kitapta, zamanlar arası geçiş çok çok nasıl desem sarmıyor bir türlü yahu...

Buralardayım canım. Evet kitabıma devam ediyorum ama günlerdir bir yorgunluk var sorma :KK43: 1 kitap dahi bitiremedim 2 tane yarım kitabım var. Baş ağrısı mide bulantısı halsizlik yorgunluk hepsi bir arada :KK43:(

Geçmiş olsun canım mevsim değişikliğinden olabilir...

Peki bitirebildin mi kitabı, o kadar mı sıkıcı ki...

Ya çok fazla monolog var kitapta, zamanlar arası geçiş çok çok nasıl desem sarmıyor bir türlü yahu...

Geçmiş olsun canım mevsim değişikliğinden olabilir...

Az birşey kaldı 50 sayfa kadar. 2 kitap aynı anda gittiğim için biraz sallanıyor birde tabletten okuyorum.o yüzden bitiremedim.Bugün yarın biter

Az birşey kaldı 50 sayfa kadar. 2 kitap aynı anda gittiğim için biraz sallanıyor birde tabletten okuyorum.o yüzden bitiremedim.Bugün yarın biter

hımmm bende yanına başka bir kitaba mı başlasam, gerçi kitapta kramazov kardeşlerden bahsediyor yanına ona mı başlasam, ağır olup ikisi birbirine girermi acaba D:

Günaydın kızlar, bu ara elime kitap alamıyorum, vaktim kalmıyor. 10a kadar çalışıyorum, o saatten sonra da yorgunluktan yatıp kalıyorum. Taşıdıkları Şeyler kitabına başlamıştım ama bir türlü devam ettiremedim. Biraz değişiklik olsun diye Aziz Nesin'in Şimdiki Çocukları Harika kitabına başladım. Herkes çocuk kitabı diyor ama ben bazı çocuk kitaplarını okumayı çok seviyorum :)

Back