Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

günaydın hatunlar,nasılsınız? samsunda güneşi gördüm,hava güzel eee dolayısıyla bende güzelim :) uzun zamandan sonra dün kardeşciğimin hediyesi olan serenad a başladım. sabahta işe gelirken okudum.akıcı bir kitaba benziyor.

günaydınlar

evet canım biraz süzünlü ama seni olumsuz etkilemezse mutlaka oku

merhaba kk nın kitap kurtları.
üniversitedeyken çok fazla kitap okurdum hatta 1 yıl kadar üniversitenin kütüphanesinde çalışmıştım.
herkesin sorumlu olduğu kitaplıkları vardı raflarda karışan kitapları düzenlerdik.
kitapların arasında bulunmayı kütüphane ortamını çok severdim.
üniversite bitince uzun süre kitap okumayı aksattım şimdi tekrar okumaya başladım.
okumaya başlayınca çok hızlı okuyorum bir solukta bitiriyorum kitabı çünkü çok merak ediyorum sonrasını.
helede kitap çok sürükleyici ise aynı gün bitirdiğim kitaplar oluyor.
bu hem iyi daha fazla kitap okuyabiliyorum hemde dezavantaj sanki detayları kaçırmışım gibi hissediyorum.
dizi izlerken de böyleyim ben.
dizi seçerken final yapmış yabancı dizileri seçiyorum.
sonra da çatlayana kadar oturup ard arda bölümlerini izliyorum.
var mı benim gibi olan :)

Bende öyleyim hiç tv izlemem ama yabancı dizi hastasıyım.Birkaç sene önce bu kadar okumuyordum.CSI las vegas ı bütün bir yaz 10 sezona yakın izlemiştim.şimdide rutine giriş dizilerim var.Haftalık devam ediyorum.

Detay kaçırma bende de var malesef. Bazen yakalayamıyorum. Hızlı okumaktan kaynaklanıyor hep.

Canımcım nasılsın? Özledim valla seninle sohbet etmeyi ne yaptın telefon işini? Çalışmadı mı?

Güzeldi canım. Yakın arkadaşlarımdı zaten. Onlar da bir şeyler yapıp getirmişlerdi sağolsunlar. Yedik içtik bol bol :):)

mrb canımcım bende özledim inanın sizinle muhabbeti.Zeliş geçen sordu buluşacakmıyız diye.Benim için her zaman uyar.Telefonumu da çok özledim kendi servisi çok istediği için başka servise verdim telefonu bakalım sürekli soruyor eşim ama daha ne zaman gelecek belli değil.
bugün istinye tarafında işimiz vardı oraya kadar gitmişken Emirgana da gittik.Hava çok güzeldi .Kızlar çok eğlendi.

işim yoksa özellikle bir oturuyordum en az 7-8 bölüm izliyordum.
yabancı diziler 45 dk zaten 3 tanesi bizim türk dizilerin 1 bölümü kadar sürüyor.
türk dizisi en son muhteşem yüzyılı izledim çok severek sonra başkada izlemedim onunda son bölümleri yaklaşık 150 dk idi.
bizim dizilerin finallerini hiç sevmiyorum saç baş yolduruyorlar resmen o kadar bölümü bunun için mi izledim diyorum.
bu aralar dizilere ara verdim. daha doğrusu o kadar çok yabancı dizi var ki birine karar veremedim daha.
en son house ı bitirdim.

Detay kaçırma bende de var malesef. Bazen yakalayamıyorum. Hızlı okumaktan kaynaklanıyor hep.

hem hızlı hemde uzun süre okumaktan sanırım insan beyni yoruluyor ve ayrıntılarla vakit kaybetmeden olayı genel hatlarıyla anlamaya itiyor insanı. bazen okuduğum sayfayı sonra tekrar okuduğumda sanki bazı kelimeleri atlamışım gibi hissediyorum.

Güzeldi canım. Yakın arkadaşlarımdı zaten. Onlar da bir şeyler yapıp getirmişlerdi sağolsunlar. Yedik içtik bol bol :):)

günaydın hatunlar

ohh ne güzel, özlediğimi hissettim bende şimdi böyle şeyleri,haftasonu bende davet etsem arkadaşlarımı ne güzel olur

Yazdıklarında kendimi gördüm :) Özellikle dizi konusunda, izlemek isteyip izlemediğim bir sürü dizi var mesela Walking Dead, Once Upon A Time gibi. Final olmadan başlayamıyorum, çünkü her hafta takip etmek zor geliyor :) En son mesela Dexter'ı bitirdim final olmasını bekleyip. Şu an da Breaking Bad izliyorum.

Kitap konusunda yavaş okuyordum birşeyleri kaçırmamak adına ama artık hızlı okumaya başladım, çünkü kitabı okumayı bitirdiğimde bile her ayrıntıyı hatırlamıyorum ne kadar dikkat edersem edeyim. Özellikle 1-2 ay sonra sadece anahatlarıyla hatırlıyorum kitabı, eğer çok etkilememişse karakterlerin isimleri bile aklıma gelmez.

Kızlar Günaydın :) Çok sessiz bu aralar burası neden acaba? Elimdeki kitap süründü de süründü, araya bir kitap bile sokup bitirdim. Ama dün akşam biraz okudum, ilerledikçe sürükleyiciliği arttı. Ölmeden önce okunması gereken 1001 kitap arasındaymış kendileri, onu farkettim dün. Bu arada o listeye baktım da çok azını okumuşum, üzüldüm kendi adıma

Günaydın hanımlar nasılsını? Ben kitap okumayı bu ay bıraktım ama mecbur kaldım. Çünkü psikolojik olarak alışmam lazım bu mevsime. Havalar bile degişken olurken Bir ikizler burcu ne kadar sabit durabilir ki.. 2 Tane yarım kitabım var. Daha sonra devam edilecek..

Hoşgeldiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…