• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

merhaba bayanlar
benim kitap okumalarımda devam ediyor biraz ondan biraz bundan okuyorum.hep 2 kitap devam ediyorum tabletten Zorba yı okuyorum.andre gide ın kitabuına da devam o da az kaldı.

merhaba bayanlar
benim kitap okumalarımda devam ediyor biraz ondan biraz bundan okuyorum.hep 2 kitap devam ediyorum tabletten Zorba yı okuyorum.andre gide ın kitabuına da devam o da az kaldı.
Zorbayı ben de çok merak ediyorum. Tablette okumak nazıl yormuyor mu gözünü? Kindle almak istiyorum ama yurtdışına çıkacak bir arkadaş gözlüyorum :)

Zorbayı ben de çok merak ediyorum. Tablette okumak nazıl yormuyor mu gözünü? Kindle almak istiyorum ama yurtdışına çıkacak bir arkadaş gözlüyorum :)

evet çok yoruyor ve çok sıkıcı ama eldekileri okuyayım diyorum.genelde gece okuyorum eşimde ışıktan rahatsız olmamış oluyor.Benim biraz uyku probemim var hemen uykuya dalamam bikaç saat sürer uyumam. o yönden iyi oluyor.

evet çok yoruyor ve çok sıkıcı ama eldekileri okuyayım diyorum.genelde gece okuyorum eşimde ışıktan rahatsız olmamış oluyor.Benim biraz uyku probemim var hemen uykuya dalamam bikaç saat sürer uyumam. o yönden iyi oluyor.
O zaman şunu sorayım, hangi uygulamayı kullanıyorsun? Ben birkaç tane uygulama indirdim denemek için, elimde çok fazla ekitap var ama, okuyamam diye başlamıyorum :(

Merhaba kizlar,ben de o kitabi mi okusam buna mi baslasam derken hiç markus zusek in kitabina basladim,bu kez bitireecegim cok az kaldi cunku:)
Kinyas ve kayraya baslayacaktim ama ilk birkac sayfa bekledigimden cok farkli cikinca hic e basladim.
Cumartesi de acikogretim sinavi vardi,ona calisayim derken kitaplarim yarim kaldi
bu arada kardesiiiiiimm nerdesinnnnn

Günaydın fıstıklar. Ben küçük mucizeler dükkanına başladım. İyi gidiyor şimdilik. Kilitli adında bir kitap okuyordum ama sarmadı beni bir türlü. Onu yarım bıraktım, daha sonra tekrar döneceğim.

Kızlar hepinize selamlar.
Ben bu ara çok fazla PC de takılamıyorum, elime telefonu alamıyorum. Kitap okuyamıyorum. Affedersiniz ama wc ye bile gidemiyorum.
Kızım büyüdükçe beni daha çok kendiyle oyalıyor :)
Bu aralar diş çıkarıyoruz sanırım. Doktorumuz öyle söyledi. Kucaktan inmiyor, uyumuyor, yemiyor,sürekli bir ağlamalı hal içinde.. Böyle bir süreç geçiriyoruz...
Geceleri geç yatan ben artık erkenden pert oluyorum, bu koşturmaya rağmen de kilo veremiyorum.
Geçecek tabi yeter ki o iyi olsun..
Hepinizi öpüyorum..

Back