- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.561
Yok bebeğim öyle bi iddiam :) annelerin klasik lafıdır ya. Mesela Tatile gidelim dersin amaann ben olmuşum tatil derler
Selam herkese
Bu aralar mide bulantıları nedeni ile kitap okuyamıyorum.
İnş en kısa zamanda bu süreci atlatıp okuma fırsatı bulurum
Merhaba arkadaşlar
özledim sizleri
Geçmiş olsun canım demekki belirtiler başladı.umarım en kısa zamanda geçer.
Merhaba arkadaşlar
özledim sizleri
Geçmiş olsun canım demekki belirtiler başladı.umarım en kısa zamanda geçer.
off bende çok özlüyorum sizi yaa
ayşenurcuğum şimdiden sana kolay gelsin,ben o yolu aştım çok şükürumarım benim kadar yoğun ve uzun olmaz bulantı dönemin .
Canım arkadaşlarım, bu aralar pek görüşemiyoruz ama en kısa zamanda arayı kapatırız. Hep aklımdasınız vallaayşenur inşallah kısa sürer bu dönemin canım.
gözün aydın canımİnş serap.
Dün kalp atışlarını duyduk çok farklı bir his.İçinde kahve çekirdeği büyüklüğünde bir canlının kalbinin atması
gözün aydın canım
inşallah kucağına da alacaksın sağlıkla huzurla
İnş serap.
Dün kalp atışlarını duyduk çok farklı bir his.İçinde kahve çekirdeği büyüklüğünde bir canlının kalbinin atması
Selam kızlar,
Çok güzel bir hava var İstanbul'da bugün
Gerçi hafta sonundan itibaren soğuyacakmış ama olsun
Herkesler iyi mi?
Ben Ahmet Ümit Sultanı Öldürmek okuyorum 100. sayfalardayım daraldım sarmıyor bir türlü kitap derken komiser Nevzat dahil oldu olaya bakalım bakalım
mrb hatunlar
bende tüm gün dışarıdaydım aksilik şu havaları hiç tuturamam dün mont almadım üşüdüm bugün aldım elimde gezdirdim
Hala heyecan yokmu yoksa Ayşenurcum.Allah mutluluğunuzu daim etsin.
bende ahmet ümit okuyorum (Şeytan ayrıntıda ...)başkomiser nevzat ında çıkmadığı yer yok.ben daha öncede söylemiştim.Bu kitabı çok sıkıcı ve basit buldum.
bu arada topik sahibi nerelerde yoksa Şule harıl harıl kitap mı yazıyor
Buralardayım canım. Evet kitabıma devam ediyorum ama günlerdir bir yorgunluk var sorma1 kitap dahi bitiremedim 2 tane yarım kitabım var. Baş ağrısı mide bulantısı halsizlik yorgunluk hepsi bir arada (
mrb hatunlar
bende tüm gün dışarıdaydım aksilik şu havaları hiç tuturamam dün mont almadım üşüdüm bugün aldım elimde gezdirdim
Hala heyecan yokmu yoksa Ayşenurcum.Allah mutluluğunuzu daim etsin.
bende ahmet ümit okuyorum (Şeytan ayrıntıda ...)başkomiser nevzat ında çıkmadığı yer yok.ben daha öncede söylemiştim.Bu kitabı çok sıkıcı ve basit buldum.
bu arada topik sahibi nerelerde yoksa Şule harıl harıl kitap mı yazıyor
Buralardayım canım. Evet kitabıma devam ediyorum ama günlerdir bir yorgunluk var sorma1 kitap dahi bitiremedim 2 tane yarım kitabım var. Baş ağrısı mide bulantısı halsizlik yorgunluk hepsi bir arada (
Peki bitirebildin mi kitabı, o kadar mı sıkıcı ki...
Ya çok fazla monolog var kitapta, zamanlar arası geçiş çok çok nasıl desem sarmıyor bir türlü yahu...
Geçmiş olsun canım mevsim değişikliğinden olabilir...
Az birşey kaldı 50 sayfa kadar. 2 kitap aynı anda gittiğim için biraz sallanıyor birde tabletten okuyorum.o yüzden bitiremedim.Bugün yarın biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?