Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

çok geçmiş canım Allah acil şifalar versin.

selam kızlar nasılsınız,
bnm kıtap kardesım ortalarda yok bn yenı kardes ıstıyorum
bu arada ıstanbul hatırası-ahmet umıt bıttı cok cooookk guzel bı kıtaptı
gunes demırelın katran karasını okuyorum bu kdr basıt bı kıtap okumamıstım gundelık dılle anlatmıs cok kotu

Canım çok geçmişolsun, allah dermansız dert vermesin...

sağolun kızlar,zelişciğim babam bypaslı olduğu için 1 hafta veya 10 gün hastanede kalacak,tüm tedavi bitmeden salmıyorlar canım

Merhaba,
sanırım benim kitap kardeşim de gitti.. Terk etti beni kardeşsiz kaldım. @__ATALANTE ilgilenir kardeş konusuyla :)

Güneş Çavması'na dün birkaç yerde daha rastladım kızlar, kitap güzel mi?

hımm evet bence okunması gerekli kitaplardan bir tanesi, benim hayatıma dokundu öyle diyelim...

Canım sınav çalışmaları nasıl gidiyor cuma günümüydü Azranın sınavı...

Bende geçen hafta almıştım o kitabı, elimdeki kitaptan sonra okuyayım bari bende

sağolun kızlar,zelişciğim babam bypaslı olduğu için 1 hafta veya 10 gün hastanede kalacak,tüm tedavi bitmeden salmıyorlar canım

Anladım canım allah acil şifalar versin inşallah...

Merhaba,
sanırım benim kitap kardeşim de gitti.. Terk etti beni kardeşsiz kaldım. @__ATALANTE ilgilenir kardeş konusuyla :)

Sizin proje ne oldu başladınız mı? Başka bir başlıkda mı yürüyecek?

hımm evet bence okunması gerekli kitaplardan bir tanesi, benim hayatıma dokundu öyle diyelim...
Sizin proje ne oldu başladınız mı? Başka bir başlıkda mı yürüyecek?

Canımcım proje başlamadı.
Konuyu hazırlama aşamasındayım. Bu gece bitiririm sanırım.
Başka bir başlıkta yürüyecek, katılacak mısın? Nasıl hissediyorsun kendini? Ona göre karakter sayısı belirleyeceğim :)

ayyy pardon cinim
ıyıkı almıssın o zmn bn cok sevdım ılk defa Ahmet Umıtın kıtabını okuyorum dıger kıtaplarınıda almayı dsunuyorum acıkcası

Ben birde Beyoğlu'nun En Güzel Abisini okuyup beğenmiştim okumayı düşünürsen, ama bu yazar benimde kadrajımda rast gelirsem alırım

aynı canım ben izleyici olayım bu projede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…