- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 128
- 45
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.301
Tamam canım nasıl istersen. Devamı olursa bir sonrakine katılırsın ilgini çekerse tabi. :)aynı canım ben izleyici olayım bu projede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım nasıl istersen. Devamı olursa bir sonrakine katılırsın ilgini çekerse tabi. :)aynı canım ben izleyici olayım bu projede
hangı kıtabı okuyorsun suan cnm ?
Merhaba,
sanırım benim kitap kardeşim de gitti.. Terk etti beni kardeşsiz kaldım. @__ATALANTE ilgilenir kardeş konusuyla :)
Evet canım. Whtspp gruptan da çıktı. Bir açıklama yapmadı sadece gidiyorum demiş... Ben oradan gidiyorum demeden iki gün önce bu topicten seslendim ona ama cevap vermemişti..senin kitap kardeşin mabel değil miydi,o da mı gitti
bende ya ,Evet canım. Whtspp gruptan da çıktı. Bir açıklama yapmadı sadece gidiyorum demiş... Ben oradan gidiyorum demeden iki gün önce bu topicten seslendim ona ama cevap vermemişti..
Ben kendimi kardeşsiz ilan ediyorum bu durumda. Bu kadar kopuk bir kardeşlik yaşamak istemiyorum açıkçası canım.
bakıyorum hemen tatlım...323. sayfada bir projeden bahsediyorum. Bakar mısın ona bi? Katılmak ister misin?
Deneyelim bakalım nasıl olacak..
konuyu her karakter kendi gözüyle anlatacağı için kopukluk olmaz. Girdiğin zaman devam edebilirsin.baktım konuya ama bunun ıcın sureklı foruma gırmek gerekır yanı hergun yazmamz gerekır bnm kk ya gıremedıgım gunler oluyor kopukluk olmazmı o zmn
kimdi kitap kardeşin?bende ya ,
bnm kıtap kardesım ask acısı cekıyo suan ozelden gorusuyoruz ama kıtap okuyormu bılmıyorum benı gaza getrcek dha cok okumaya tesvık edecek bı kardes ıstıyoruym bende
Evet canım. Whtspp gruptan da çıktı. Bir açıklama yapmadı sadece gidiyorum demiş... Ben oradan gidiyorum demeden iki gün önce bu topicten seslendim ona ama cevap vermemişti..
Ben kendimi kardeşsiz ilan ediyorum bu durumda. Bu kadar kopuk bir kardeşlik yaşamak istemiyorum açıkçası canım.
sağolun kızlar,zelişciğim babam bypaslı olduğu için 1 hafta veya 10 gün hastanede kalacak,tüm tedavi bitmeden salmıyorlar canım
azranın sınavı bu haftasonu canım 4 ünde.( ben 5 i zannediyordum) Geçen pazarda Doğanın burs sınavına girdik bir denesin kendini diye.ama beklediğimiz gibi değildi sorular.klasik soru hazırlamışlar test değildi. binlerce öğrencinin kağıdığı klasik nasıl okuyacaklar değerlendirecekler anlamadım.tam gaz çalşıyoruz bakalım.
ama görüşemiyoruz...mabel gruptan çıktı ama kk dan görüşürüz demişti
ama görüşemiyoruz...
anladım, kiminin çok beğendiği kitaplar hayal kırıklığı yaratabiliyor bir diğerinde, haklısın.Çok beğenenler olmuş.
Ben de geçen hafta okudum.
Benim birilerine mutlaka okumalısın harika diye önereceğim bir kitap değil. Okumak isteyene de okuma zaman kaybı demem.
dikkatimi çekmeyi başardı, okuyacağım sanırım bu kitabı :)hımm evet bence okunması gerekli kitaplardan bir tanesi, benim hayatıma dokundu öyle diyelim...
Ahmet Ümit kitapları güzeldir, ama ilk kitapları daha güzeldir. Ama son kitabını çok beğenmemiştim, Bir "Kukla", bir "Beyoğlu Rapsodisi olamaz :) Değişik tarzları da var "Masal Masal İçinde" Masal seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim :)Ben birde Beyoğlu'nun En Güzel Abisini okuyup beğenmiştim okumayı düşünürsen, ama bu yazar benimde kadrajımda rast gelirsem alırım
Projeyi inceleyeceğim ben de. İlgimi çekerse katılmak istiyorum.Tamam canım nasıl istersen. Devamı olursa bir sonrakine katılırsın ilgini çekerse tabi. :)