• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

senin kitap kardeşin mabel değil miydi,o da mı gitti :KK57:
Evet canım. Whtspp gruptan da çıktı. Bir açıklama yapmadı sadece gidiyorum demiş... Ben oradan gidiyorum demeden iki gün önce bu topicten seslendim ona ama cevap vermemişti..
Ben kendimi kardeşsiz ilan ediyorum bu durumda. Bu kadar kopuk bir kardeşlik yaşamak istemiyorum açıkçası canım.

Evet canım. Whtspp gruptan da çıktı. Bir açıklama yapmadı sadece gidiyorum demiş... Ben oradan gidiyorum demeden iki gün önce bu topicten seslendim ona ama cevap vermemişti..
Ben kendimi kardeşsiz ilan ediyorum bu durumda. Bu kadar kopuk bir kardeşlik yaşamak istemiyorum açıkçası canım.
bende ya ,
bnm kıtap kardesım ask acısı cekıyo suan ozelden gorusuyoruz ama kıtap okuyormu bılmıyorum benı gaza getrcek dha cok okumaya tesvık edecek bı kardes ıstıyoruym bende

baktım konuya ama bunun ıcın sureklı foruma gırmek gerekır yanı hergun yazmamz gerekır bnm kk ya gıremedıgım gunler oluyor kopukluk olmazmı o zmn

baktım konuya ama bunun ıcın sureklı foruma gırmek gerekır yanı hergun yazmamz gerekır bnm kk ya gıremedıgım gunler oluyor kopukluk olmazmı o zmn
konuyu her karakter kendi gözüyle anlatacağı için kopukluk olmaz. Girdiğin zaman devam edebilirsin.

bu sayfada değildi yani anladım
dea-tacita ile arkadaş olun Hoppa
nick yazınca da tuhaf oldu
kızlar ben nick değiştirmek istiyorum öneriniz varmı

çok şaşırıyorum bunca paylaşımdan sonra bunların olmasına ama kendi bilir tabiki,kimseyle zorla arkadaş olmadık biz...

sağolun kızlar,zelişciğim babam bypaslı olduğu için 1 hafta veya 10 gün hastanede kalacak,tüm tedavi bitmeden salmıyorlar canım

azranın sınavı bu haftasonu canım 4 ünde.( ben 5 i zannediyordum) Geçen pazarda Doğanın burs sınavına girdik bir denesin kendini diye.ama beklediğimiz gibi değildi sorular.klasik soru hazırlamışlar test değildi. binlerce öğrencinin kağıdığı klasik nasıl okuyacaklar değerlendirecekler anlamadım.tam gaz çalşıyoruz bakalım.

azranın sınavı bu haftasonu canım 4 ünde.( ben 5 i zannediyordum) Geçen pazarda Doğanın burs sınavına girdik bir denesin kendini diye.ama beklediğimiz gibi değildi sorular.klasik soru hazırlamışlar test değildi. binlerce öğrencinin kağıdığı klasik nasıl okuyacaklar değerlendirecekler anlamadım.tam gaz çalşıyoruz bakalım.

Anladım canım Allah kolaylıklar versin...

Çok beğenenler olmuş.
Ben de geçen hafta okudum.
Benim birilerine mutlaka okumalısın harika diye önereceğim bir kitap değil. Okumak isteyene de okuma zaman kaybı demem.
anladım, kiminin çok beğendiği kitaplar hayal kırıklığı yaratabiliyor bir diğerinde, haklısın.

hımm evet bence okunması gerekli kitaplardan bir tanesi, benim hayatıma dokundu öyle diyelim...
dikkatimi çekmeyi başardı, okuyacağım sanırım bu kitabı :)

Ben birde Beyoğlu'nun En Güzel Abisini okuyup beğenmiştim okumayı düşünürsen, ama bu yazar benimde kadrajımda rast gelirsem alırım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ahmet Ümit kitapları güzeldir, ama ilk kitapları daha güzeldir. Ama son kitabını çok beğenmemiştim, Bir "Kukla", bir "Beyoğlu Rapsodisi olamaz :) Değişik tarzları da var "Masal Masal İçinde" Masal seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim :)

Tamam canım nasıl istersen. Devamı olursa bir sonrakine katılırsın ilgini çekerse tabi. :)
Projeyi inceleyeceğim ben de. İlgimi çekerse katılmak istiyorum.

Back