- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.321
günaydın hatunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar, nasıl kitap kardeşi ediniyoruz. Ben de istiyorum :)
bu sayfada değildi yani anladım
dea-tacita ile arkadaş olun
nick yazınca da tuhaf oldu
kızlar ben nick değiştirmek istiyorum öneriniz varmı
Günaydınnn :)günaydın hatunlar
Ya Gül beni üzerse :) Şaka bir yana ben sürekli iletişim halinde olabileceğim, fikir alışverişinde bulunabileceğim, gerçekten istekli bir kardeş istiyorum :)gül var ama onu üzmeni istemiyorum : Eger ilgileneceksen gülümle kardeş olabilirsin. Diger kardeşi ilgilenmedi onunla.. Ayrıca onada sormak lazım o karar versin.
Ayrıca bir kişi daha bana mesaj çekmişti onunlada kardeş olabilirsiniz. Ben haber ederim sana :)
şükür kardeşimgünaydın kardeşim,nasılsın?
ALLAH a şükür iyiyim ben,babamında ağzının ve gözünün kaydığını hesaba katmazsak çok iyi. çok şükür sonuşları temiz çıktı.sadece yüz kaslarında felç var şuan ve tedaviyle düzelecek inşallah .şükür kardeşim
sen nasılsın? baban nasıl?
yok gülüm benimki de bitmediALLAH a şükür iyiyim ben,babamında ağzının ve gözünün kaydığını hesaba katmazsak çok iyi. çok şükür sonuşları temiz çıktı.sadece yüz kaslarında felç var şuan ve tedaviyle düzelecek inşallah .
ben buaralar hiç kitap okuyamıyorum.işden çıkınca direk hastaneye gidiyorum.akşam 9-10 a kadar ailemle olup evime dönüyorum ki pestilim çıkmış haldeyim ve anında sızıyorum.sen elindeki kitabı bitirdin mi canım?
canım günaydın, bban daha iyidir inşallah. Temiz çıkmasına sevindim. Çabuk atlatsın inşallah.günaydın kardeşim,nasılsın?
gül var ama onu üzmeni istemiyorum : Eger ilgileneceksen gülümle kardeş olabilirsin. Diger kardeşi ilgilenmedi onunla.. Ayrıca onada sormak lazım o karar versin.
Ayrıca bir kişi daha bana mesaj çekmişti onunlada kardeş olabilirsiniz. Ben haber ederim sana :)
Günaydınnn :)
Ya Gül beni üzerse :) Şaka bir yana ben sürekli iletişim halinde olabileceğim, fikir alışverişinde bulunabileceğim, gerçekten istekli bir kardeş istiyorum :)
Projeyi inceleyeceğim ben de. İlgimi çekerse katılmak istiyorum.
canım günaydın, bban daha iyidir inşallah. Temiz çıkmasına sevindim. Çabuk atlatsın inşallah.
merhaba gülcüğüm,babam iyi çok şükür.doktorun dediğine göre yarından sonra iyileşme sürecine girecekmiş.halalarım,amcalarım iyi olduğuna inanmadığı için face ye resim attım.yüzü hariç bir sıkıntısı yok hatta evdeki gibi kumanda elinde oturuyor paşam :) sen nasılsın? tatlı adam neyapıyor?
Canım gördüm babanın fotoğrafını. İyi görünüyor maşallah. Geçecek bu hastalık tez zamanda inşallah. Verecekleri yüz hareketlerini düzenli yqpsın. Tansiyonu nasıl?merhaba gülcüğüm,babam iyi çok şükür.doktorun dediğine göre yarından sonra iyileşme sürecine girecekmiş.halalarım,amcalarım iyi olduğuna inanmadığı için face ye resim attım.yüzü hariç bir sıkıntısı yok hatta evdeki gibi kumanda elinde oturuyor paşam :) sen nasılsın? tatlı adam neyapıyor?
hoş buldum. o zaman şimdi kitap kardeşi mi oldukBen de öyle istiyorum işte... Bu arada Gül ben oluyorum .
Hoş geldin
çok ilgimi çekmedi :) kitap okumayla ilgili değişik bir etkinlik olduğunu düşünmüştüm. Ben de dışarıdan izleyici olarak katılırım :)tamam, dönüş yaparsan sevinirim :)
hoş buldum. o zaman şimdi kitap kardeşi mi olduk
olalım :)
Selam kızlar,
Diğer sayfadan tanıyorum buradaki bir kaç kişiyi.
Burayı yeni keşfettim.
Bende kendime bir kardeşcağız arıyorum.(ama bırakıp gidenlerden olmasın.zira ben kendimi biliyorum bırakıp gitmemde o yüzden)