• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Gülcüğüm çok sevindim. Daha iyi olacaksın inşallah. Bahar güç verecek sana. Kızın arkadaş olacak ve birlikte daha çok yürüyüşler yapacaksınız :)

inşallah canım
iyileş de istanbul buluşması yapalım :)
Evet evet buluşalım bir an önce..
Gülcüğüm çok sevindim. Daha iyi olacaksın inşallah. Bahar güç verecek sana. Kızın arkadaş olacak ve birlikte daha çok yürüyüşler yapacaksınız :)
Benim mevsimlerim başladı zaten :)
Kendimi çok iyi hissediyorum, enerji doluyum resmen :)

Günaydın herkese.

Nasılsın canım? Azra nasıl oldu? Güneş çavmasınl bitirdim dün. Bayıldım. Adamım tabi ki mecnun :)

İyiyiz cnm her sabah bizimki bir sürü şikayetle okula gidiyor.Bugün de 'kim icat etti bu okulu' deyip çıktı evden.bunaldı sınavlar vs. haftasonuda burs sınavı var malum.hayırlısıyla atlatsak, dualarınızı bekliyorum.

Kitabı beğenmene sevindim.bende haftasonu aldığım kitabı bugün bitiririm.(Sadece aptallar 8 saat uyur)kolay okunuyor.Açlık oyunlarına daha başlamadım acaba seriyi arka arkaya mı okusam diye düşünüyorum.

İyiyiz cnm her sabah bizimki bir sürü şikayetle okula gidiyor.Bugün de 'kim icat etti bu okulu' deyip çıktı evden.bunaldı sınavlar vs. haftasonuda burs sınavı var malum.hayırlısıyla atlatsak, dualarınızı bekliyorum.

Kitabı beğenmene sevindim.bende haftasonu aldığım kitabı bugün bitiririm.(Sadece aptallar 8 saat uyur)kolay okunuyor.Açlık oyunlarına daha başlamadım acaba seriyi arka arkaya mı okusam diye düşünüyorum.
Bence arka arkaya oku. Ben öyle yapmıştım ;)

Bir daha okuduğum kitapların filmlerine gitmemeyi düşünüyorum. Alacakaranlık dışında hepsi hayalkırıklığı :( kocan kadar konuş filmini de hiç beğenmedim. Belki kitabı okumayan beğenir.

günaydın nasılsınız? ben biraz keyifsiz ve uykusuzum.babam yüz felci geçiriyor,hastanede yatıyor.tedavisi var çok şükür ,erken farkedildiği için iyileşecek ama yine de üzülüyor insan.burada yakın akrabamız olmadığı için yanında sadece annem kalıyor, beni de hamile olduğum için istemiyorlar ama olan anneme oluyor.babamdan çok anneme üzülüyorum açıkçası...

günaydın nasılsınız? ben biraz keyifsiz ve uykusuzum.babam yüz felci geçiriyor,hastanede yatıyor.tedavisi var çok şükür ,erken farkedildiği için iyileşecek ama yine de üzülüyor insan.burada yakın akrabamız olmadığı için yanında sadece annem kalıyor, beni de hamile olduğum için istemiyorlar ama olan anneme oluyor.babamdan çok anneme üzülüyorum açıkçası...
Canımcım geçmiş olsun. Hiç üzülme basit bir tedavisi var. Heçen yıl kayınvalidem geçirdi. İlaçlarını düzgün alır, yüz egzersizlerini düzenli yaparsa hiç bir şeyi kalmaz yakında. Allah dermansız dert vermesin. Başka kardeşin falan yok mu dönüşümlü kalmsı için annenin? Ya da eşin kalamaz mı?

günaydın
geçmiş olsun kardeşim allah şifa versin
şükür dermansız dert değil
annene de allah güç kuvvet versin
üzme kendini de bebeğini de

MErhaba kızlar

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

sağolun,iki kardeşiz,erkek kardeşim trabzonda yaşıyor ve onun eşide 6 aylık hamile olduğu için yalnız bırakamıyor.eşim de yoğun çalıştığı için onu istemiyorlar ama mecbur eşim gidecek yoksa annem perişan olacak.uzaklık çok zor iş...

Canım çok geçmişolsun, allah dermansız dert vermesin...

Canım çok geçmiş olsun. Evet çok şükür tedavisi var.
Benim bir arkadaşım geçen yıl geçirdi yüz felci. 36 yaşında. Hem de hastaneye gitmişti başka bir nedenle, çıkışta çay içmek için çay bahçesinde oturuyor.
"Ağzımı bulamadım hislerimde bir gariplik vardı ama anlamadım, çayı içemedim, sigarayı çekemedim...insanlar bana bakmaya başladı. Sonra wc ye gidip ayna da kendime baktım öyle farkettim."
diye anlatmıştı.
Tabi hemen geri dönmüş hastaneye.. İki gün kaldı, sonra eve çıktı. Zamanla da düzeldi. Tabi sürekli kontrolleri ve egzersizleri vardı.
Yani babacığının da çok uzun süre kalacağını sanmıyorum hastanede. Umarım çabuk çıkar o da bir an önce sağlığına kavuşur.
Dualarım sizinle canım benim.

Back