• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

günaydın canlarım,dün hastaneden sonra işe gelmedim,gezdik eşimle onun içinde size ulaşamadım. bebeğim sağlıklıymış çok şükür teyzeleri. veeee cinsiyeti de erkek :) kardeşciğim yanlış tahmin etmiş. bu arada burdaki kilo tahminide yanlış çıkıyor. şule teyzesi tam 168 gr mış erkeğim:KK46: kalp atışları bu sefer yetişkin insana daha yakın atıyordu.çikolata yemediğim için de yatıp dinleniyordu.sırt üstü yatmış bacakları kaldırmış oynuyordu :) hepinize desteklerinden ve sevginizden ötürü teşekkür ederim hatunlar,iyi ki varsınız :KK60:
Allahhh eymen efem geliyor :KK70::KK70: Ben öyle görmüştüm rüyamda biliyorsun. Şaka bir yana çok sevindim canım sağlıklı olmasına. Çoo şükür rabbime. Kolay bir doğum nasip etsin sana.

Allahhh eymen efem geliyor :KK70::KK70: Ben öyle görmüştüm rüyamda biliyorsun. Şaka bir yana çok sevindim canım sağlıklı olmasına. Çoo şükür rabbime. Kolay bir doğum nasip etsin sana.

temiz kalpli arkadaşım benim sana malum olmuş bak :KK36: eymen ismini de taaa o zaman aklıma yazmıştım,adaylarımız arasında ;) inşallah öyle olur canım

inşallah gülcüğüm :KK68: ada gibi tatlı bir kızım olsun çok isterdim ama yakışıklı bir oğlum olacak inşallah :KK51:
Çok sevindim dün meraktan Öldüm ama arayıpta rahatsızda etmek istemedim.erkek olayına en çok ben sevindim herhalde ismi Gülsüm olmayacak çünkü.kızmayın bana neolur.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Çok sevindim dün meraktan Öldüm ama arayıpta rahatsızda etmek istemedim.erkek olayına en çok ben sevindim herhalde ismi Gülsüm olmayacak çünkü.kızmayın bana neolur.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

sağol arkadaşım,zaten ilk fırsatta android bir telefon alacağım.akşamları sizinle görüşemediğim için kendimi kötü hissediyorum :( watsap şart çünkü,ben size çok alışmışım . ..

inşallah gülcüğüm :KK68: ada gibi tatlı bir kızım olsun çok isterdim ama yakışıklı bir oğlum olacak inşallah :KK51:

canım benim kız - erkek fark etmez. hepsi çok tatlı onların...
benim kuzenim de hamileyken hep kız istedi erkek duyunca üzülmüştü hatta. Şimdi 3 yaşında oğlu. Diyor ki kızım olsa bu kadar sevmezdim herhalde :KK46:

:KK68:günaydın
kardeşcim yanlış tahmin kız kız dedim, ben kendi göbeğimi severken de kızım diye severdim :KK48:
allah sağlıkla huzurla kucaklamanı nasip etsin canımm :KK68:

Günaydıııın
nasılsınız kızlar?

Ben deviri bitirdim ve beğendim. Okumak isteyene tavsiye ederim.
Bugün yeni kitaba başlıyorum.

:KK68:günaydın
kardeşcim yanlış tahmin kız kız dedim, ben kendi göbeğimi severken de kızım diye severdim :KK48:
allah sağlıkla huzurla kucaklamanı nasip etsin canımm :KK68:

sağolasın canım,zaten sen dahil herkes kız diye tahmin ediyordu, şok oldular :KK48:
sen nasılsın? geçtimi rahatsızlığın tamamen?

günaydın canlarım,dün hastaneden sonra işe gelmedim,gezdik eşimle onun içinde size ulaşamadım. bebeğim sağlıklıymış çok şükür teyzeleri. veeee cinsiyeti de erkek :) kardeşciğim yanlış tahmin etmiş. bu arada burdaki kilo tahminide yanlış çıkıyor. şule teyzesi tam 168 gr mış erkeğim:KK46: kalp atışları bu sefer yetişkin insana daha yakın atıyordu.çikolata yemediğim için de yatıp dinleniyordu.sırt üstü yatmış bacakları kaldırmış oynuyordu :) hepinize desteklerinden ve sevginizden ötürü teşekkür ederim hatunlar,iyi ki varsınız :KK60:

oyy kurban olurum ona yerimmm :) Allah analı babalı büyütsün canım benimm... Sünnetine geliriz belki :D

Günaydıııın
nasılsınız kızlar?

Ben deviri bitirdim ve beğendim. Okumak isteyene tavsiye ederim.
Bugün yeni kitaba başlıyorum.

Günaydın gülüm senin projeyi etkinleştirsek artık :)

Hanımlar günaydınn.. Cuamrtesi çok güzel bir hediye aldım Sokak kitapları yayınları bir kutu kitap göndermiş tam saymadım ama 17-18 tane var :) çok mutlu oldumm :) Beni nereden buldualr hiçbir fikrim yok :D

Hanımlar günaydınn.. Cuamrtesi çok güzel bir hediye aldım Sokak kitapları yayınları bir kutu kitap göndermiş tam saymadım ama 17-18 tane var :) çok mutlu oldumm :) Beni nereden buldualr hiçbir fikrim yok :KK70:
Sokak kitapları iyi bir yayınevi...
İnşallah ikinci kitabım oradan çıkacak.. ANlaşırsak tabi ama onlarla anlaşmamak pek mümkün değil:)
Harika düşünmüşler.
Keyifle oku canım :)

Proje için 2 gün istiyorum.
Bu arada katılacak kişi sayısı belirlenirse ona göre konuyu ayarlarız.
Şimdi,
Sen, ben, Müge, Serap, Ayşegül varız.. Zelişcim şimdilik geri de duruyor. Belki fikri değişir..

oyy kurban olurum ona yerimmm :) Allah analı babalı büyütsün canım benimm... Sünnetine geliriz belki :KK70:

amin canım teşekkür ederim.o günleri görürsek hep beraber neden olmasın,sünneti beklemeyin ilk doğum gününe gelin hep beraber :KK51:
17 kitap haaa,iyisin valla iyi okumalar sana

blogdan dolayıdır heralde canım iyi okumalar :)

Sokak kitapları iyi bir yayınevi...
İnşallah ikinci kitabım oradan çıkacak.. ANlaşırsak tabi ama onlarla anlaşmamak pek mümkün değil:)
Harika düşünmüşler.
Keyifle oku canım :)

Proje için 2 gün istiyorum.
Bu arada katılacak kişi sayısı belirlenirse ona göre konuyu ayarlarız.
Şimdi,
Sen, ben, Müge, Serap, Ayşegül varız.. Zelişcim şimdilik geri de duruyor. Belki fikri değişir..

amin canım teşekkür ederim.o günleri görürsek hep beraber neden olmasın,sünneti beklemeyin ilk doğum gününe gelin hep beraber :KK51:
17 kitap haaa,iyisin valla iyi okumalar sana

çokkk teşekkür ediyorumm :)

Selam kızlar. İstanbul bugün güneşli sayılır. Ben de enerjiğim tabi :)

Siz ne zaman isterseniz başlarız hikayeye ;)

Kızlar bugün hava gayet güzeldi (hâlâ güzel tabi). Bana bir cesaret geldi. Kızımı bindirdim pusetine,:KK46: kendime de rahat bir ayakkabı giydirdim. Yürüyüş yaptık hatta alış veriş yaptık biraz. Aylardır böyle yürümemiştim. O dolaştığımız 2 saat bile bize iyi geldi. Ada gezerken uyudu bile. :KK46:Tabi ayakkabı içinde biraz rahatsız oluyorum, eve gelince de ağrı vardı baya.
Böyle böyle normale dönmem lazım. Zamanla alışa alışa düzeleceğim iyice.
Alışverişi özlemişim, ruhum bana geri döndü sanki. Hoş geldi bahar :KK68:

Back