- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.241
Canım benim sağlıkla büyüsün kucağına konsun minik adam
inşallah gülcüğüm ada gibi tatlı bir kızım olsun çok isterdim ama yakışıklı bir oğlum olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim sağlıkla büyüsün kucağına konsun minik adam
Allahhh eymen efem geliyor Ben öyle görmüştüm rüyamda biliyorsun. Şaka bir yana çok sevindim canım sağlıklı olmasına. Çoo şükür rabbime. Kolay bir doğum nasip etsin sana.günaydın canlarım,dün hastaneden sonra işe gelmedim,gezdik eşimle onun içinde size ulaşamadım. bebeğim sağlıklıymış çok şükür teyzeleri. veeee cinsiyeti de erkek :) kardeşciğim yanlış tahmin etmiş. bu arada burdaki kilo tahminide yanlış çıkıyor. şule teyzesi tam 168 gr mış erkeğim kalp atışları bu sefer yetişkin insana daha yakın atıyordu.çikolata yemediğim için de yatıp dinleniyordu.sırt üstü yatmış bacakları kaldırmış oynuyordu :) hepinize desteklerinden ve sevginizden ötürü teşekkür ederim hatunlar,iyi ki varsınız
Allahhh eymen efem geliyor Ben öyle görmüştüm rüyamda biliyorsun. Şaka bir yana çok sevindim canım sağlıklı olmasına. Çoo şükür rabbime. Kolay bir doğum nasip etsin sana.
Çok sevindim dün meraktan Öldüm ama arayıpta rahatsızda etmek istemedim.erkek olayına en çok ben sevindim herhalde ismi Gülsüm olmayacak çünkü.kızmayın bana neolur.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.inşallah gülcüğüm ada gibi tatlı bir kızım olsun çok isterdim ama yakışıklı bir oğlum olacak inşallah
Çok sevindim dün meraktan Öldüm ama arayıpta rahatsızda etmek istemedim.erkek olayına en çok ben sevindim herhalde ismi Gülsüm olmayacak çünkü.kızmayın bana neolur.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
inşallah gülcüğüm ada gibi tatlı bir kızım olsun çok isterdim ama yakışıklı bir oğlum olacak inşallah
günaydın
kardeşcim yanlış tahmin kız kız dedim, ben kendi göbeğimi severken de kızım diye severdim
allah sağlıkla huzurla kucaklamanı nasip etsin canımm
iyi canım idare ediyorumsağolasın canım,zaten sen dahil herkes kız diye tahmin ediyordu, şok oldular
sen nasılsın? geçtimi rahatsızlığın tamamen?
günaydın canlarım,dün hastaneden sonra işe gelmedim,gezdik eşimle onun içinde size ulaşamadım. bebeğim sağlıklıymış çok şükür teyzeleri. veeee cinsiyeti de erkek :) kardeşciğim yanlış tahmin etmiş. bu arada burdaki kilo tahminide yanlış çıkıyor. şule teyzesi tam 168 gr mış erkeğim kalp atışları bu sefer yetişkin insana daha yakın atıyordu.çikolata yemediğim için de yatıp dinleniyordu.sırt üstü yatmış bacakları kaldırmış oynuyordu :) hepinize desteklerinden ve sevginizden ötürü teşekkür ederim hatunlar,iyi ki varsınız
Sokak kitapları iyi bir yayınevi...Hanımlar günaydınn.. Cuamrtesi çok güzel bir hediye aldım Sokak kitapları yayınları bir kutu kitap göndermiş tam saymadım ama 17-18 tane var :) çok mutlu oldumm :) Beni nereden buldualr hiçbir fikrim yok
Günaydın gülüm senin projeyi etkinleştirsek artık :)
oyy kurban olurum ona yerimmm :) Allah analı babalı büyütsün canım benimm... Sünnetine geliriz belki
Günaydın gülüm senin projeyi etkinleştirsek artık :)
blogdan dolayıdır heralde canım iyi okumalar :)
Sokak kitapları iyi bir yayınevi...
İnşallah ikinci kitabım oradan çıkacak.. ANlaşırsak tabi ama onlarla anlaşmamak pek mümkün değil:)
Harika düşünmüşler.
Keyifle oku canım :)
Proje için 2 gün istiyorum.
Bu arada katılacak kişi sayısı belirlenirse ona göre konuyu ayarlarız.
Şimdi,
Sen, ben, Müge, Serap, Ayşegül varız.. Zelişcim şimdilik geri de duruyor. Belki fikri değişir..
amin canım teşekkür ederim.o günleri görürsek hep beraber neden olmasın,sünneti beklemeyin ilk doğum gününe gelin hep beraber
17 kitap haaa,iyisin valla iyi okumalar sana
ne güzel yaa burda hala yağmur yağıyor,sabahtan beri hiç dinmedi . şükür dün çok güzeldi de bolbol güneşlendim :)Selam kızlar. İstanbul bugün güneşli sayılır. Ben de enerjiğim tabi :)
Siz ne zaman isterseniz başlarız hikayeye