- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.261
Bilmiyorum canım, yavaş yavaş düzeliyor. Eskiye göre daha iyiyim tabi. Artık düz basabiliyorum yere. Bugünkü durumuma bakarsam sanki 1 ay sonrasında geçer gibi görünüyor.iyi yapmışsın gül
tamamen düzelmesi için ne kadar zaman gerekli?
Evet evet buluşalım bir an önce..inşallah canım
iyileş de istanbul buluşması yapalım :)
Benim mevsimlerim başladı zaten :)Gülcüğüm çok sevindim. Daha iyi olacaksın inşallah. Bahar güç verecek sana. Kızın arkadaş olacak ve birlikte daha çok yürüyüşler yapacaksınız :)
Nasılsın canım? Azra nasıl oldu? Güneş çavmasınl bitirdim dün. Bayıldım. Adamım tabi ki mecnun :)Günaydın
hava çok kapalı ayın son günü.Bu haftayı bi atlaksam tamamdır.
ben ordaki müzik ve kitap isimlerini not aldımGünaydın herkese.
Nasılsın canım? Azra nasıl oldu? Güneş çavmasınl bitirdim dün. Bayıldım. Adamım tabi ki mecnun :)
Evet ben de dinleyeceğim. Yazarın çok geniş bir müzik arşivi var anlaşılan.ben ordaki müzik ve kitap isimlerini not aldım
müzikleri merak ediyorum
Günaydın herkese.
Nasılsın canım? Azra nasıl oldu? Güneş çavmasınl bitirdim dün. Bayıldım. Adamım tabi ki mecnun :)
Bence arka arkaya oku. Ben öyle yapmıştımİyiyiz cnm her sabah bizimki bir sürü şikayetle okula gidiyor.Bugün de 'kim icat etti bu okulu' deyip çıktı evden.bunaldı sınavlar vs. haftasonuda burs sınavı var malum.hayırlısıyla atlatsak, dualarınızı bekliyorum.
Kitabı beğenmene sevindim.bende haftasonu aldığım kitabı bugün bitiririm.(Sadece aptallar 8 saat uyur)kolay okunuyor.Açlık oyunlarına daha başlamadım acaba seriyi arka arkaya mı okusam diye düşünüyorum.
Canımcım geçmiş olsun. Hiç üzülme basit bir tedavisi var. Heçen yıl kayınvalidem geçirdi. İlaçlarını düzgün alır, yüz egzersizlerini düzenli yaparsa hiç bir şeyi kalmaz yakında. Allah dermansız dert vermesin. Başka kardeşin falan yok mu dönüşümlü kalmsı için annenin? Ya da eşin kalamaz mı?günaydın nasılsınız? ben biraz keyifsiz ve uykusuzum.babam yüz felci geçiriyor,hastanede yatıyor.tedavisi var çok şükür ,erken farkedildiği için iyileşecek ama yine de üzülüyor insan.burada yakın akrabamız olmadığı için yanında sadece annem kalıyor, beni de hamile olduğum için istemiyorlar ama olan anneme oluyor.babamdan çok anneme üzülüyorum açıkçası...
günaydın nasılsınız? ben biraz keyifsiz ve uykusuzum.babam yüz felci geçiriyor,hastanede yatıyor.tedavisi var çok şükür ,erken farkedildiği için iyileşecek ama yine de üzülüyor insan.burada yakın akrabamız olmadığı için yanında sadece annem kalıyor, beni de hamile olduğum için istemiyorlar ama olan anneme oluyor.babamdan çok anneme üzülüyorum açıkçası...
günaydın nasılsınız? ben biraz keyifsiz ve uykusuzum.babam yüz felci geçiriyor,hastanede yatıyor.tedavisi var çok şükür ,erken farkedildiği için iyileşecek ama yine de üzülüyor insan.burada yakın akrabamız olmadığı için yanında sadece annem kalıyor, beni de hamile olduğum için istemiyorlar ama olan anneme oluyor.babamdan çok anneme üzülüyorum açıkçası...
Canım çok geçmiş olsun. Evet çok şükür tedavisi var.günaydın nasılsınız? ben biraz keyifsiz ve uykusuzum.babam yüz felci geçiriyor,hastanede yatıyor.tedavisi var çok şükür ,erken farkedildiği için iyileşecek ama yine de üzülüyor insan.burada yakın akrabamız olmadığı için yanında sadece annem kalıyor, beni de hamile olduğum için istemiyorlar ama olan anneme oluyor.babamdan çok anneme üzülüyorum açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?