Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Kızlar kusura bakmayın eve geç geldim kızımı ve kendimi yıkadım. Ada'yı anca uyuttum ve yazıyorum olayı..

Hani bilirsiniz forumlarda genelde hikayenin devamını sen getir diye oyun vari doğaçlamalar yazılır.

Biz de yapalım diyorum ama o şekilde değil.

Biz bir hikaye belirleyeceğiz. O hikayenin kahramanları ve karakterleri olacak.
Mesela aynı okulda okuyan birkaç öğrencinin yaşadığı veya hazırlandığı bir olayı anlatacağız. Yani kişiler ve olay belli bizm hikayemizde.
Yazarken şöyle olacak.

Okuldan örnek veriyorum.
Hikaye adı: Okulda Panik (Lise son olsun)
Kişiler: Ali, Ceren, Seda, Gözde, Akın, Esma diyelim..
Ali kısa boylu şişman esprili biri, Seda'yı kızdırmayı seviyor. Belki de başka şekilde seviyor ama Seda ona sürekli "Ay salak şey" modunda.
Seda: Sarışın süslü kokoş bir kız dersle pek arası yok aklı fikri havalı olmakta, ilgiyi seviyor. Akın'dan hoşlanıyor. Sürekli diyalog kurmaya çalışıyor.
Gözde Seda'yla aynı karakterde o kumral ama hep bir Seda özentisi var saçlara sarı gölgeler attırmış.
Esma Kumral. Şirin, aktif bir kız dobra haklı haksız pat diye söyler. Yalana tahammülü yok. Ceren'le iyi anlaşıyor. Akın'dan hoşlanıyor platonik.
Ceren Esmer güzeli ders kolik, geçimsiz bir ailenin kızı, biraz içine kapanık.
Akın çok yakışıklı, ona "baby face" diyorlar. Okulda çok kız var peşinde. Bu durumun tadını çıkarsa da aklı Ceren'de ama platonik.

Kişileri yani karakterleri seçiyoruz. Mesela ben

Derste oldukları bir sırada aniden siren sesi duyarlar. Ve kişilerimiz ve diğer öğrenciler öğretmenler dahil panik haline geçerler. Sonradan öğrenirler ki okula birkaç terörist girmiş ve tüm çıkışları kapatıp kimseyi dışarı çıkarmıyorlar. Rehin almışlar yani.
Konu bu.

Mesela, Ben Ali, Serap Ceren, Şule Esma, Ayşegül Seda, Zeliş Akın, İrem Gözde olacak
ve herkes kendi yazacak kendi gözü ve diliyle olayı. Olay bundan sonra doğaçlamaya girecek. VE son belirlenecek.

Nasıl?

Uygun mu var mısınız?

takip edebilirse herkes olayı olur bence,güzel olur ,ben varım
ayy ne güzel olur bak adı bile heyecan yaptı ama şu ara pek mümkün değil ki... yaz gelse de tatile gitsek of offf
bak çözmüşüm sorunu değil mi? tatil yapsan hiçbişeyin kalmaz aslında

ben de dün buluşsak güzel olur diye düşünmüştüm
hatta evlerde buluşsak

buluşun tabiii,ohh hayat size güzel

olur heralde yani galiba sanırsam :))

Evet moonserose takip edilmeli.
Bir kere konuya dışarıdan biri yazamayacak.
Yazmak isteyen hikayeye ekleme yapmayacak sadece eleştiri ya da beğeni yapabilecek yorumlarında.

Canım güzel bir fikir, başladıktan sonra katılım olduğunda çok güzel paylaşımlar çıkacaktır ama ben bu etkinlikte izleyici olmak isterim müsaadenle, çünkü gerçekten inanılmaz bir enerji düşüklüğü yaşıyorum ve gerçekten içimden hiç bir şey yapman gelmiyor...

zeliş bence hemen karar verme.. Seninki geçici bir dönem iki üç gün sonra keyfin yerine gelir umarım..

Zelişcim açık kapı bırakırız istersen girersin bir yerden hikayeye, önce konu bulacağız tabi ki. Bu arada mabel de katılsın ya..

Bilmiyorum Şule senin hikayeni de açtım sonra bıraktım sabah sakin kafayla okuyayım diye...

Seninde yorumun benim için önemli okuyunca yaz mutlaka :)
Şuleciğim az önce okudum hikayeni. Akıcı ve yalın bir dille anlatmışsın. Devamınk merakla bekliyorum
Beğenmene çok sevindim. Gözüne takılan bir yer oldu mu yani tuhaf birşey var mı eleştirebilirsiniz :)

günaydın hatunlar nasılsınız? bencede çabuk karar vermeyin.biraz düşünün.zaten şu dönem mevsimsel geçiş dönemi olduğu için çoğumuzda anormallikler olur.

Seninde yorumun benim için önemli okuyunca yaz mutlaka :)

Beğenmene çok sevindim. Gözüne takılan bir yer oldu mu yani tuhaf birşey var mı eleştirebilirsiniz :)
Buraya kadar eleştirecek bir şey yok ama asıl önemli olan bundan sonrası sanırım işler biraz karışacak. Önemli olan orada hata yapmaman. Bekliyoruz

Zelişcim bende kötüydüm geçen hafta Kafayı kaldıramıyordum.ki normalde yürürüm saat 12 de bile spor yaparım.akşam 2den önce yatmam.ama bir halsizlik birde şiştim bu d.k.hapı mahvetti beni.20 gün geciktim nasıl şişin anlatamam.kadın olmak ne zor ya

haklısın canım kadın olmak zor zanaat ... kullandığın d.k. hapının yan etkisi mi yoksa hepsi mi aynı yapıyor?

Selam kızlar. Ayşegülcüğüm bugün doktora gidecektin ne oldu? İyi haberler bekliyoruz

günaydın canlarım,dün hastaneden sonra işe gelmedim,gezdik eşimle onun içinde size ulaşamadım. bebeğim sağlıklıymış çok şükür teyzeleri. veeee cinsiyeti de erkek :) kardeşciğim yanlış tahmin etmiş. bu arada burdaki kilo tahminide yanlış çıkıyor. şule teyzesi tam 168 gr mış erkeğim kalp atışları bu sefer yetişkin insana daha yakın atıyordu.çikolata yemediğim için de yatıp dinleniyordu.sırt üstü yatmış bacakları kaldırmış oynuyordu :) hepinize desteklerinden ve sevginizden ötürü teşekkür ederim hatunlar,iyi ki varsınız

Canım benim sağlıkla büyüsün kucağına konsun minik adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…