- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.201
Almaz mı canım arkalı önlü cam mevcut ama bugün bilmiyorum dünde öğleden sonra oldum böyle içim sıkılıyor, ama doğru diyorsun şükretmek lazım böyle zamanlarda bu sürecin geçici olduğunu düşün diyorum kendi kendime ama pek de başarılı olmuyor üstümde bu telkin...
o zaman senin tatilin gelmiş canım benim,değişikliğe ihtiyacın var.iki gün izin al atla gel yanıma bak nasıl iyi gelecek :)
Evet ya süper olur. Bu yıl datçaya gideceğiz sanırımayy ne güzel olur bak adı bile heyecan yaptı ama şu ara pek mümkün değil ki... yaz gelse de tatile gitsek of offf
Evet ya süper olur. Bu yıl datçaya gideceğiz sanırımSiz nereye gideceksiniz?
Bugün nedenini bilmiyorum ama içim daralıyor...
Bazen bendede olur hem içimde bir sıkıntı hemde bir telaş. Sank ibirşeyler oluyor ama ben yetişemiyorum yapamıyorum ulaşamıyorum gibi boşlukda hissediyor insan kendini. Baharın gelişine yormak lazım bunları.. Başka bir rivayete göre bahara geçiş dönemindeki insanlardaki enerji ağaçlara geçiyor derler.. Ne kadar doğru bilemicem..
Sen bol bol Selavat cek içinden.
Saol canım tek isteğim yorganı çekip kafama uyumak ama ne mümkün...
izin alma durumun yok mu 1-2 günlük
Ölüdeniz süper. Tavsiye ederim mutlaka. Ne doktoruna götüreceksin egeyi?Canım geçen yıldan beri Fethiye diye düşünüyoruz Ölüdeniz filan ama kesin değil, önerilere açığım Ege bölgesini istiyoruz yine...
Ölüdeniz süper. Tavsiye ederim mutlaka. Ne doktoruna götüreceksin egeyi?
Yok canım. Biz gittiğimizde birinin evinde kalmıştık. Oteleen ziyade pansiyon tercih edip gündüzleri plajları gezebilirsinizRutin kontrol canım
Peki tavsiye edebileceğin otel var mı?
Yok canım. Biz gittiğimizde birinin evinde kalmıştık. Oteleen ziyade pansiyon tercih edip gündüzleri plajları gezebilirsiniz
oh ne güzel havayı güzel buldunuz tatil planları yapmaya başlamışsınız.Bizde nisanda yaparız belki herşey bizim kızın burs sınavına bağlı.umarım kazanır.
bu arada Gül bize süpriz yapacak buluşalım diyecek bence
ben de dün buluşsak güzel olur diye düşünmüştümbu arada Gül bize süpriz yapacak buluşalım diyecek bence
Bana gelin banaben de dün buluşsak güzel olur diye düşünmüştüm
hatta evlerde buluşsak
kadınlar matinesi yaparızBana gelin bana
Onu da istiyorum tabi :) Buluşalım :)oh ne güzel havayı güzel buldunuz tatil planları yapmaya başlamışsınız.Bizde nisanda yaparız belki herşey bizim kızın burs sınavına bağlı.umarım kazanır.
bu arada Gül bize süpriz yapacak buluşalım diyecek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?